Vicdanı olan bunu nasıl yapabilir:(

dizikit

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar.

Bu sabah işe geldim.Dedim bir haberlere bakayım(Futblcuyumidmanlarım dolayısı ile eve gece geç gelirim bu yüzden hiç tv izleyemem)ne olup bitiyor ülkede.Önüme bu haber çıktı.Dedimki içimden allahım böyle bir insan olmaktan beni kurtar.Böyle bir vicdan sahibi olmadan öncede canımı al.

Evet haber şöyle...yaşlı bir kadının 8 çocuğu var.Kadın alzeimer hastası yani unutkanlık hastalığı.Kadın 1 er ay arayla çocuklarında kalıyor.Ancak birgün İstanbul daki kızının evine kalmaya gidiyor.Yani sıra istanbul daki kızına geliyor.Bu kızının kocası evde kıyameti koparıyor bu kadın burda kalmıcak diye.Sonra bu adam eşini annesiyle beraber evden atıyor.Sonra kadınlar karakole gidiyor.Polisler kalan 7 çocuğunu da arıyor.7 çocuğu da telefonda annelerine bakmak istemediklerini ve parasını kim yiyorsa onun bakmasını söylüyorlar.Polisler şok oluyor ve kadın ortada kalıyor.1 çocuk büyütmek bile çok zor iken bu kadın 8 çocuğa bakmış:(

Şimdi söylüyorum bu nasıl insanlık ....Hani bir laf var ya; 1 ana 10 çocuğa bakarda 10 çocuk bir anaya bakamaz diye.İşte tam da bu laf buraya cuk oturuyor.Bu haberi görünce insanlığımdan utandım.Umarım böyle insanlar yeryüzünden silinir....

Alzheimerlı anneyi 7 çocuğu da reddetti - En son haber

yaziklar olsun. anne bu anne baska birsey degil. bir insan icin dunyadaki en degerli varlik.

yaziklar olsun. anne bu anne baska birsey degil. bir insan icin dunyadaki en degerli varlik.

ben en çok kadına üzüldüm.Düşünün hocam 8 tane çocuk bakmak demek ömrünü çocuklarına adamak,binlerce hatta sayamayacak kadar zorluk sıkıntı demek.dah neler neler...kadın ömrünü çocuklarına adıyor,yaşlanınca maruz kaldığı şeye bak.

Anne babası yanında yaşlanmış olup da cennete giremeyenin burnu yerde sürünsün. Hadis-i Şerif

Allah bu insanlardan acı şekilde soracak bunun hesabını...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri