VidEnergy - YouTube Network / Kapanan kanalları ödüyor

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] oda freedom gibi gorunuyor.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam bilsen bilsen sen bilirsin. google ödüyor mu kapanan kanalın kazancını partner şirketlerine?

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam bilsen bilsen sen bilirsin. google ödüyor mu kapanan kanalın kazancını partner şirketlerine?

Yahu odemiyor olsa quiz bize hayrina cebinden mi odeyecek bu parayi :D Tabii ki oduyor google. Digerlerinin bekletme sebebi (1 yil bloke) "belki para geri istenir" baska bi sebepleri yok.

o zman musicnation bizim blokeleri 1 yıl sonra ödeyecek mi ?

Bilmem, onlar 1 yil sonra oderiz diyolar miydi? :D En son creative nationdan bloke yemistim ben onlarda 1 yil sonra oderiz demislerdi. Ondan sonra bloke koyan networklar ile calismadim hic.

Ben bunu soyledigimde millet ustume cullandi. Odeme yapmamalarinin buyuk orandaki sebebi, yapimci sirketin partner sirketine dogrudan ihtar gonderip kendi iceriginden elde edilen gelirlerin ustune ihtar koydurmasidir. Kucuk bir oranda da Google parayi tutabilir. Google bu gibi islerde araci konumunda ve sorumluluk kabul etmemekte. Yapimci sirketlere de savunmasini da bu yonde yapmakta. Yani eger yapimci sirket hakkini savunmuyorsa, Google o yapimci sirketin hakkini neden savunsun? Ustune vazife degil..

Ben bunu soyledigimde millet ustume cullandi. Odeme yapmamalarinin buyuk orandaki sebebi, yapimci sirketin partner sirketine dogrudan ihtar gonderip kendi iceriginden elde edilen gelirlerin ustune ihtar koydurmasidir. Kucuk bir oranda da Google parayi tutabilir. Google bu gibi islerde araci konumunda ve sorumluluk kabul etmemekte. Yapimci sirketlere de savunmasini da bu yonde yapmakta. Yani eger yapimci sirket hakkini savunmuyorsa, Google o yapimci sirketin hakkini neden savunsun? Ustune vazife degil..

Okonuda haklısın ibrahim,bende o kadar söyledim zamanında geri isterler diye tutuyor isteyen google değil. google karışmaz bile.

Okonuda haklısın ibrahim,bende o kadar söyledim zamanında geri isterler diye tutuyor isteyen google değil. google karışmaz bile.

Networklar ne diyor peki? Google mi geri ister diyor yoksa hak sahibi mi? Hak sahiplerininde geri istedigi falan yok zaten, cok nadir.

Parayi geri istemiyorlar, gelecek olan gelirlere yonelik calisma yapiyorlar..

Networklar ne diyor peki? Google mi geri ister diyor yoksa hak sahibi mi? Hak sahiplerininde geri istedigi falan yok zaten, cok nadir.

Daha önce bir yazım vardı, içerik sahibi googleden isteyebiliyomuş, oda 10.000 de 1 ihtimal. Networklarda oyüzden bekletiyoruz diyor. Bazende yüksek cpm den dediler. Tabi bunlar music creative falan. Zaten panellerde duruyor. Silinmedi. Ama ödemezler sanıyorum. Awe bile ödedi ama bakalım.

Ama işte networkların bahanesi. Tamam google isterse ver. 2 ay istemediyse öde değilmi ?

---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:53 ----------

Ha Şöyle bir durum daha var, google diyorki partner ile kanal sahibi arasındaki ilişkiye karışmam. Öderse öder ödemezse ağından çıkarsın der.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri