Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
video atmadan kapandı ise. açtırmak için vs hiç uğraşma. yeni kanal aç onla devam et![]()
Aleyküm selam özgünü sabıkalı adsensene bağlama kanalı düzeltiyorum soradan gördüm yazdıklarını.
aklıma geldi ama şimdi reel tel ile onaylamıştım ayrıca spam olmadığını kanıtlarsam bi daha uğraşmam gibime geliyor yanlışmıyım ?
ilerisi için sıkıntı olmaz yani.
İyide nasıl kanıtlayacaksın o problem aslında. içinde video olsa bunları ben çektim dersin kanıtları yollarsın açarlarda. video dahi atmamışsın![]()
Yeni ve sağlam bir gmail ile başla...
Hatta gmail açılırken google tel doğrulama istememiş olsun.
Yeni üyelik olustururken kayit sirasinda tel dogrulama istiyor mu? Ben ilk olarak hesabi mail ile onayliyorum ve sonradan hesap ayarlarindan onayliyorum telefonu.
ben özgün kanalı açarken istemedi ne hikmetseYeni ve sağlam bir gmail ile başla...
Hatta gmail açılırken google tel doğrulama istememiş olsun.
aynısı banada oldu kanalı satın almıştım x kişiden... özel url oluşturdum intro yaptım günlerce logo banner yaptım bi baktım kanal kapanmış ne itirazlar ettim. robot, bot ve otomatik yazılımları istemiyoruz diyo.. bende gmaili kendim alıp kanalı kendim açtım gerçek tel ile onayladım. şu an sıkıntı yok..
kanal açıp uzun zaman işlem yapmadıysan kapanır
senin pc kara listeye girmiş imzamda bulunan çözüm konusunu oku herşeyi yap öyle bir derdin kalmaz.. zamanında bende bu sorundan muzdariptim.. bilenler yalandan bir şeyler sallıyolardıhaftalar sonra çözdüm yararı olur muhakkak yap
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...9749-cozum-surekli-kanal-kapanmasina-son.html
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.