video avcılığı nasıl yapılır?

• Kullanıcı edoras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

edoras

Kayıtlı Üye
konuya birşeyler öğrenmek amacıyla girdiyseniz üzgünüm arkadaşlar umarım ilerde daha üst seviyelere gelirsem paylaşım yaparım.Amacım beyin fırtınası oluşturmak.

En popüler yol spam,ayrıca tek kategoride çalışanlar düzenli olarak video yükleyenler var.

Günde 50.000 izlenim alabilirsek TAHMİNİ olarak ayda en az 1500 tl getirisi olur.Peki bu günlük 50.000 izlenimi yüzlerce videodan alacağımıza günde yüklediğimiz 4-5 telifsiz eşleşensiz videodan alsak çok iyi olmaz mı? (rakamlar sadece örnektir bu yolda başarılı olunursa çok yüksek rakamlar kazanılır)

Hem spam derdinden kurtuluruz.Kanal kapatılması,para kazanma kapatılması gibi şeylerden kurtuluruz.

Peki nasıl avcı olucaz? Amaç Bunun mutlaka bir yolu olmalı arkadaşlar.Aklıma bazı şeyler geliyor ama net bi yol bulamıyorum. Patlıycak videoyu tam zamanında bulmak gerek.Bunun için youtube filtre'si google arama araçlarını nasıl kullanabiliriz.Katılmak isteyen buyursun.

24 saat pc basinda oturup son dakika haberlerini cek kendin at illaki o seviyelere gelirsin

Ben kendim yaptığımı söyleyim. Ben hep yüksek oynamak istedim. O yüzden direk 1 yıl önce lig tv videolarında başladım. Her hafta en az 100k izlenecek videolar yüklerdim. Neyse sınavdan dolayı bıraktım youtubeyi.

Şimdi ise tam senin dediğin şeyi yapıyorum. Spam yerine normal video atıyorum. Şuan günlük 150k izlenim var. Ben dizi atıyorum. ;Komedi dükkanı ile başladım çok tuttu. Avrupa yakası falan derken kanal 4k abone falan oldu. Şimdi ne dizi atsam izleniyor. 1000'e yakın video var şuan kanalda. Yani 1 ya da 2 kanalda ilerleyin. Ve onu büyütmeye bakın.
Ben şansa bir şey tutturdum Komedi Dükkanı gibi. Sizin onu keşfetmeniz lazım. Ve kesinlikle kanal düzenli olmalı. Ben başta işi tam para amacıyla değilde cidden izleyici için yapıyordum. bir düzen içinde abonelerin canı sıkılmasın diye video atıyordum. Şuan 200e yakın eşleşen videom var ve hiçbirini silmiyorum. Çünkü cidden paradan önce benim için aboneler önemli :)
Belki de bu yüzden kazandım bilinmez. Sadece 100 video attığım ve içinde sadece komedi dükkanı olan bir kanalda bile şuan 3500 abone var. Ve hepsi organik. Bu aboneyi düşündüğümün bir kanıtı gibi geliyor bana ama şimdi değiştim biraz para ön plana çıktı. Video ortası reklam vermemden anladım bunu :) Ama dengeli tutmaya çalışıyorum tabi ki arada ki bağlantıyı.

Haberler güncelliğini yitirince izlenim az olur. Mesela kavga falan çıkabilecek bir mitinge katılın sırf video çekmek için yada gidin taksime yol kenarındaki çalgıcıların çaldığı söylediği şarkılardan bir compilation video oluşturun. Yada tek tek koyun. Özgün video için seçenek çok fazla, en önemli şey hapis gibi takılı kalınan evden dışarı adım atmak.

Haberler güncelliğini yitirince izlenim az olur. Mesela kavga falan çıkabilecek bir mitinge katılın sırf video çekmek için yada gidin taksime yol kenarındaki çalgıcıların çaldığı söylediği şarkılardan bir compilation video oluşturun. Yada tek tek koyun. Özgün video için seçenek çok fazla, en önemli şey hapis gibi takılı kalınan evden dışarı adım atmak.

:) İyice muhabir yaptın abi sende bizi. Altı üstü video atacağız. Her mitinge gidip elimizde kamera kavga çıksa da youtube'ye atalım diye mi uğraşcagız. Öyle bir şey olsa zaten hani yakalasam bir bıçaklama olayı falan gider haber kanallarına satarım. Youtube ile kim uğraşır.

Edit: Ha senin yorumunun altında gizli bir mesaj var. Özgün çalışmaya yöneltmek ) Ama örnekler extrem olmuş ) İnsanlar daha da soğur. Hele o kavga olacak mitingde video çekeyim derken dayak yerse :) Aslında daha güzel olur mitinge gittim dayak yedim diye bir şey eklese tutabilir )

:) İyice muhabir yaptın abi sende bizi. Altı üstü video atacağız. Her mitinge gidip elimizde kamera kavga çıksa da youtube'ye atalım diye mi uğraşcagız. Öyle bir şey olsa zaten hani yakalasam bir bıçaklama olayı falan gider haber kanallarına satarım. Youtube ile kim uğraşır

Kardeş uğraşmadan olmuyor 50000 - 100000 izlenimler. :) O sadece bir örnekti. 3 - 5 kuruş için gidin ateşe atlayın demedik yani. :D Kıyıdan kenardan olaylara karışmadan düşenleri kalkanları çeksen güzel videolar çıkar ortaya.. 30 yaşıma geldim siyastin bir faydasını görmedim belki böyle faydası olur. :)

youtubede %100 özgün çalışmadıkça hiçbir kazandığınız paraya güvenmeyin benimde vardı 15klı dizi kanalı çekemeyenler kapattırdı bu işler böyle arkadaşlar

Avcımı Olmak İStersin ?

Çiftçimi Olmak İstersin ?

Ben 1 Sene İçinde Çiftçi Olmayı Deniyecem Çünkü Bir Sene İçinde Askere Gitcem Ve Askerde Ektiğimi Biçmek İstiyorum.
İnş. Olurum.

Ne Ekersen Onu Biçersin .)

ben senin dediğin olayı sürekli yapmaya çalışıyorum 1 aydır.pc başında olduğumda sürekli twitter ekşi bazı forum siteleri vb. yerleri tarıyorum yeni birşey var mı diye.1 videoda gerçekten başarabildim ilk atmayı geri kalanlarda 15-20 dakika geç kaldım diye tutmadı videolarım.ayda bir başarabilceğimi bilsem bunu yine devam ederim çünkü 1500 civarı para bıraktı bana ama çok zor ondan özgün birşeyler yapmaya çalışıyorum bu aralar :)

avcılık dedinmi akıla ilk olarak çıtalar gelir. Çita enekli anlamına gelen Çitraka sözcüğünden gelir, kedigiller familyasının ilginç bir üyesi olup, hızlı koşması ile bilinir.Günümüzde türün çoğunluğu Güney ve Doğu Afrika'da yaşar. Çok küçük bir topluluk da İran'ın Horasan bölgesinde yaşamaktadır.
Vücudunda benekler ve gözlerinin altından ağzına ve çenesine inen kara çizgiler vardır. Bu çizgiler güneş ışınlarını çeker ve böylece diğer yırtıcıların aksine günün en sıcak saatlerinde bile daha rahat bir görüş ile avlanabilirler.

En bilinen özelliği hızlı koşmasıdır. Dünyanın en hızlı koşan memelisidir. Aslanlar gibi sürü halinde veya saklanarak avlanmak yerine, yüksek hızının avantajını kullanarak avlanan bir hayvandır. Sıfırdan 108 km/saat hıza sadece 3,1 saniyede erişebilmektedir. Eğer 460 metreden fazla koşarsa vücut ısısı 46 derecenin üstüne çıkar ve bu da çitanın beynine zarar verir. Bu yüzden avlanma sırasındaki koşusu genellikle bir dakikadan daha kısa sürer. Uzmanlar dünyada 3.000 vahşi çita olduğunu düşünüyor.

Haber işi bile zor sabah 6 da, Rusya da ikinci patlama oldu anında videoyu yükledim ama 1 saat sonra ne göreyim onlarca video daha, yani şans işi, maalesef benim video patlamadı .. :rolleyes:

Ben kendim yaptığımı söyleyim. Ben hep yüksek oynamak istedim. O yüzden direk 1 yıl önce lig tv videolarında başladım. Her hafta en az 100k izlenecek videolar yüklerdim. Neyse sınavdan dolayı bıraktım youtubeyi.

Şimdi ise tam senin dediğin şeyi yapıyorum. Spam yerine normal video atıyorum. Şuan günlük 150k izlenim var. Ben dizi atıyorum. ;Komedi dükkanı ile başladım çok tuttu. Avrupa yakası falan derken kanal 4k abone falan oldu. Şimdi ne dizi atsam izleniyor. 1000'e yakın video var şuan kanalda. Yani 1 ya da 2 kanalda ilerleyin. Ve onu büyütmeye bakın.
Ben şansa bir şey tutturdum Komedi Dükkanı gibi. Sizin onu keşfetmeniz lazım. Ve kesinlikle kanal düzenli olmalı. Ben başta işi tam para amacıyla değilde cidden izleyici için yapıyordum. bir düzen içinde abonelerin canı sıkılmasın diye video atıyordum. Şuan 200e yakın eşleşen videom var ve hiçbirini silmiyorum. Çünkü cidden paradan önce benim için aboneler önemli :)
Belki de bu yüzden kazandım bilinmez. Sadece 100 video attığım ve içinde sadece komedi dükkanı olan bir kanalda bile şuan 3500 abone var. Ve hepsi organik. Bu aboneyi düşündüğümün bir kanıtı gibi geliyor bana ama şimdi değiştim biraz para ön plana çıktı. Video ortası reklam vermemden anladım bunu :) Ama dengeli tutmaya çalışıyorum tabi ki arada ki bağlantıyı.
peki nasıl telif almıyorsunuz hocam

avcılık dedinmi akıla ilk olarak çıtalar gelir. Çita enekli anl***** gelen Çitraka sözcüğünden gelir, kedigiller familyasının ilginç bir üyesi olup, hızlı koşması ile bilinir.Günümüzde türün çoğunluğu Güney ve Doğu Afrika'da yaşar. Çok küçük bir topluluk da İran'ın Horasan bölgesinde yaşamaktadır.
Vücudunda benekler ve gözlerinin altından ağzına ve çenesine inen kara çizgiler vardır. Bu çizgiler güneş ışınlarını çeker ve böylece diğer yırtıcıların aksine günün en sıcak saatlerinde bile daha rahat bir görüş ile avlanabilirler.

En bilinen özelliği hızlı koşmasıdır. Dünyanın en hızlı koşan memelisidir. Aslanlar gibi sürü halinde veya saklanarak avlanmak yerine, yüksek hızının avantajını kullanarak avlanan bir hayvandır. Sıfırdan 108 km/saat hıza sadece 3,1 saniyede erişebilmektedir. Eğer 460 metreden fazla koşarsa vücut ısısı 46 derecenin üstüne çıkar ve bu da çitanın beynine zarar verir. Bu yüzden avlanma sırasındaki koşusu genellikle bir dakikadan daha kısa sürer. Uzmanlar dünyada 3.000 vahşi çita olduğunu düşünüyor.

..........

Son düzenleme:
youtubede %100 özgün çalışmadıkça hiçbir kazandığınız paraya güvenmeyin benimde vardı 15klı dizi kanalı çekemeyenler kapattırdı bu işler böyle arkadaşlar

%100 özgün çalışmak çok zor.Çok kaliteli yeni bi fikir bulmak gerek.

---------- Mesaj saat 02:38:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:34:55 civarında gönderildi. ----------

Avcımı Olmak İStersin ?

Çiftçimi Olmak İstersin ?

Ben 1 Sene İçinde Çiftçi Olmayı Deniyecem Çünkü Bir Sene İçinde Askere Gitcem Ve Askerde Ektiğimi Biçmek İstiyorum.
İnş. Olurum.

Ne Ekersen Onu Biçersin .)

buğday ekmek var, esrar ekmek var.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri