Video başlığının altında "RESMİ" yazıyor.

Birine attım telif videosu kaldırıldı:D Ama daha erken olumsuz bir şey olursa paylaşırım.

telif atmak içn umarım gecerli bir sebebiniz vardır yani videonun gercek sahiibi sensindir.

eger degilse ne yazıkki sahte telif atan arkadaşlara ilettigimiz en içten dileklerin bir kısmıda senin payına düşüyordur.

telif atmak içn umarım gecerli bir sebebiniz vardır yani videonun gercek sahiibi sensindir.

eger degilse ne yazıkki sahte telif atan arkadaşlara ilettigimiz en içten dileklerin bir kısmıda senin payına düşüyordur.

Herkesin hakettiğini görmesi dileğiyle.

Arkadaşlar bi videoyu ilk koyansanız genellikle. Yada ilk koyanlar arasında ilk hızla yükselen sizin videonuz ise resmi yaziyor. Benim bir kaç videomda resmi yazısı var. Tabi bazı youtubeyi çöplüğeü dönüştüren arkadaşlar gibi 300 defa yüklenen videolari yüklemediğim için çok sık başıma geliyor...

İlk yükleme ile alakası yok bu olayın sanırım.
Aynı video'nun 1 milyon izlenmeli "ağustos"ta yüklenmiş hali var.
5 gün önce yükledim aynı videoyu, ve benim video'da resmi yazısı çıkıyor :D

resmi.png

Adamın 1 milyon gösterimi var ve benden önce yüklemiş, telif atmaya çekiniyorum bu yüzden :D

benim en az 5 videomda resmi yazıyor. O videoyu ilk atan sensen yada emsali yoksa resmi yazısı verebiliyor. Resmi olan video en üstte çıkar.

Videoları ilk atanların çoğunun videosunda bu yazıyor. Benim videolarımın bir çoğunun altında resmi yazıyor..

benim en az 5 videomda resmi yazıyor. O videoyu ilk atan sensen yada emsali yoksa resmi yazısı verebiliyor. Resmi olan video en üstte çıkar.

ama benim video'da böyle bir durum yok, ilk yükleyen 3 ay önce yüklemiş ve 1 milyon görüntülenme almış ( başlığı rusça :D )

ben 5 gün önce yükledim ingilizce başlık koydum, ama resmi yazısı bende çıkıyor onda çıkmıyor.

Bence bu durum, Youtube' un saçmalıklarından biri sadece.

o yazıya o kadar takmayın. aynı başlıkta ilk sırada çıkan ve uzun zaman kalan yada yüksek izlenin alan videolarda oluyor.
bende 12-13 tenesinde yazıyordu.
bazılarında o yazı kalktı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri