Video Bazı Ülkelerde Engellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evlat acısı çekince anlarsın böylemi oluyor başlığı görünce dedim heralde biri evladını kaybetti Allah yardım etsin para dediğiniz nedir kazanılır üstelik yt video atarken masada oturuyon taş dahi çekmiyon en kolay para kazanma yöntemi diye yapıyoruz

Çoğu kşi özelikle bu forumda evlat acısı nedir bilmez .. konu basliginda hiç olmamış karadeli .. yaşamış olsaydın bu durumu 1 triliyonluk giderin olsa yine de evlat acısı yazmazdın ..

eklıyım de sonra abartma hunter demeyin ... 3 aylık kızımı kaybettim

Son düzenleme:
adam evladı için kurşunun önüne atlıyor böbreğini satıyor bunları gazetelerde okuyoruz yıllarca biriktirdiği parasını evladı okusun diye bırak ölmesi sadece okulu için harcıyor başlık görünce hala tuhaf oluyorum bi mod düzeltebilirmi

Hala daha yazanlar var, anlamadınız heralde. Belirttiğim gibi o tabir bizim buralarda sıklıkla kullanılan bir tabir. Birşey yaşadıktan sonra zoruna giderse evlat acısı gibi koydu denilir espirisine. Duymayanlar olabilir anlarım, ciddi düşünüp giren arkadaşlr olmuş özür diledim, tekrar diliyorum yanlış anlaşılmadan dolayı. Konu üstlere çıkmasın diye cevapta vermiyorduk fakat hala daha yazanlar var ne demek isediğimi anlamadan.. Birde çarpıtıp işi para pul meselesine dökenler var.. Bu forumda paraya en az değer verenlerdenim eminim. Allah'a şükür ahiretim için yaşamaya çalışıyorum ama ben bi yanlışlık yapıp hata ettiysem kat kat fazlasını yapanlar oluyor. Allah rızası için yeter. Neyin ne olduğunun farkındayım. Bir hata ancak bu kadar suistimal edilebilir..

Yokmu bi görevli arkadaş silsin şu konuyu.. Ayda yılda bir konu açarız oda burnumuzdan gelir.

Benimde başıma böyle birşey gelmişti :D

Sen takma onları kardeşim boşver :D Adam gugula girmiş intornotton poro kozonmok poro lozom yazmış ytpara forumunu görmüş gelmiş.Sırf yorum atmak için yorum atıyor adamlar ya :D

Moderatörlere soruyorum bugünkü yazılan bir konuya girişim kilitlenmiş bunun sebebi nedir. Bu ne biçim yönetim tarzı herkes kafasına göre mi koyuyor burda kuralları. Konu kilitlenmiş bir konu ama banada ayrıca giriş yasağı getirilmiş.

Valla ne yalan söyleyim bütün şalterlerim ayağa kalktı bunu yapan moda bu akşam iftar yemeğinde çok dua edecem. i nşallah sende bende gibi Allahın ıslah ettiği kullarinın arasına girersin

Evlat acısı gibi koydu sözü heryerde kullanılan bir söz ama bu başlıkta banada bir acayip geldi. Birde bu arada filistinde ölen çocuklar falan filan var duygusallaştık sanırım..

Son düzenleme:
Çoğu kşi özelikle bu forumda evlat acısı nedir bilmez .. konu basliginda hiç olmamış karadeli .. yaşamış olsaydın bu durumu 1 triliyonluk giderin olsa yine de evlat acısı yazmazdın ..

eklıyım de sonra abartma hunter demeyin ... 3 aylık kızımı kaybettim
Allah rahmet eylesin kardesim.

arkadaşın üzerine niye bukadar gidildi anlamadım ben

Arkadaş yanlış bir örnekleme vermiş uzatmaya şoşartmaya gerek yok beyler. Konu başlığını editledim ama arkadaş konunun kapatılmasınıı istemiş kapatıyorum. [MENTION=10442]karadeli[/MENTION] pmden ulaşabilirsin bana usta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri