Video benim ve ünleme düştü nasıl ?

• Kullanıcı vehbi54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

vehbi54

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Arkadaşlar bir kanalım var ve ne koysam ünleme düşüyor kendi telefonum ile kedilerimi çektim :) ve koydum onada ünlem verdi kanıtlamak istiyorum ama nasıl kanıtlarım bir panel çıktı karşıma oraya ne yazmalıyım ne gibi bir kanıt sunmam gerek bilgisi olan var ise burada paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]; hocam gördüm sizi konudasınız siz söyleyin bari :)

kedilerin tek tek fotosunu çek gönder dahada inanmazsa kediyi göndereyim de :D :D :D iyice sapıttı bu yt :D senin kanal ünlem furyasına katılmış hocam :D ben katılan kanalları siliyorum hiç uğraşmıyorum valla

kedilerin tek tek fotosunu çek gönder dahada inanmazsa kediyi göndereyim de :D :D :D iyice sapıttı bu yt :D senin kanal ünlem furyasına katılmış hocam :D ben katılan kanalları siliyorum hiç uğraşmıyorum valla

Yav hocam bırak şindi şakayı :D kanalımı seviyorum ve videoyap botu kullanıyorum orada yazanı uyguluyorum o videoyu kanıtlarsam birdaha ki yükleyeceğim videolar sorunsuz yanacakmış yani demem o ki benim şuanda o kanıtı sunmam gerek :)

silip, başından 1 sn kesip farklı formata convertleyip tekrar dener misin?

Mesala hocam,

o videoyu çektiğin ortamdan fotoğraf çekme imkanın yoksa tekrardan bir video çek. bu videoyu çektiğin acının biraz farklı açısından bir tane foto çek. hizliresim.com a fotoğrafı yükle ve youtube a kanıtlama bölümüne bu video bana aittir. şu linkdeki resim farklı açıdan çektiğim videonun benim olduğunun kanıtıdır. bunu yazmanız yeterlidir hocam.

Mesala hocam,

o videoyu çektiğin ortamdan fotoğraf çekme imkanın yoksa tekrardan bir video çek. bu videoyu çektiğin acının biraz farklı açısından bir tane foto çek. hizliresim.com a fotoğrafı yükle ve youtube a kanıtlama bölümüne bu video bana aittir. şu linkdeki resim farklı açıdan çektiğim videonun benim olduğunun kanıtıdır. bunu yazmanız yeterlidir hocam.

hocam Masaüstü kayıtlarında da o zaman videoyu çektiğimiz tarihten hemen sonra bir kaç caps alıp göndersek dediğiniz işe yarar yani en son olmadı şu linkten mi başvuru yapsam ki daha önce 10 videoyu böyle açmıştım.
https://support.google.com/youtube/contact/revenue_share?v=&hl=tr-TR

Mesala hocam,

Tamam hocam artık yarın gündüz kedileri beslerken tekrar çekerim bu arada hocam 15 tane kedi var hamile olanlarda var isterseniz size 3 5 tane verebilirim :)

Videoyap botunda yeni gelen özelliklerin açıklamasında yazıyor

bu pek mantıklıca gelmiyor ne yazıkki. çünki bütün videoları aynı ortamda çekip yükleyecek haliniz yok. her videoda mekan değişeceği için bence bir daha ! gelmeyecek gibi birşey olmayacaktır.

eğer ki oluyorsa her kanalımızda aynı video ve aynı kanıtları kullanarak bu sorunu ebediyeten çözmüş oluruz. :=)

bu pek mantıklıca gelmiyor ne yazıkki. çünki bütün videoları aynı ortamda çekip yükleyecek haliniz yok. her videoda mekan değişeceği için bence bir daha ! gelmeyecek gibi birşey olmayacaktır.

eğer ki oluyorsa her kanalımızda aynı video ve aynı kanıtları kullanarak bu sorunu ebediyeten çözmüş oluruz. :=)

Hocam denemekte fayda var Web_Scripti boşa özellik eklemez :)

Bende ne yaptıysam özgün videomu ünleme düşüremedim kanala 100 video atıyorum 100 üde ünlem bu taktiği denemek içni 4 5 tane farklı özgün video çektim özgün videoların hepsi yandı lanet olsun böyle işe

Bende ne yaptıysam özgün videomu ünleme düşüremedim kanala 100 video atıyorum 100 üde ünlem bu taktiği denemek içni 4 5 tane farklı özgün video çektim özgün videoların hepsi yandı lanet olsun böyle işe

Hocam madem ünleme düşmüyor ne diye zorluyorsunuz devam edin işte :)

Gündem cıvıl cıvıl para basılacak gündem var ama tüm videolar ünleme düşüyor yahu :\

Yeni kanal açın mart ayın daki kanallar da vermiyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne çekiypz şu 3 4 gündür ünlemlerden :(
Video yükleyemiyorum 3 gündür ünlemden ne yüklersem ünleme düşüyor arkadaşlar...

Örneğin son attığınız 30 video ünlem verdi. gidip kendinize özgü bir video çekin. video bittikten sonra o alanın farklı açısından fotoğrafını çekin. Eve geldiğinizde videoyu yüklediğinizde ünlem verecektir. Ünlemin üstüne tıklayarak kanıt sağlayın.

Kanıt sağlama alanına yazılacak örnek yazı;

Bu video benim kişisel çekimimdir. Şu linkdeki resim bu videonun benim olduğuna dair kanıtıdır. Videomun para kazanmasının açılmasını rica ediyorum.

Bu mesajınızı gönderdikten sonra 3 ile 48 saat içerisinde büyük ihtimalle olumlu yanıt geliyor. Ondan sonra yükleyeceğiniz videolarda yine hiç ünlem gelmiyor. Yani sıfır bir kanal gibi oluyor. Tabiki unutmayalım, gerçekten ünlemli video yüklenirse yani bundan 1 ay öncesinde olduğu gibi ünlem veren videolar yüklenirse işte o videolar ünlem verir. ve o ünlem verenlerin sayısı arttıkça gereksiz ünlemlerinde oranı artar.

BEN DEDİM. Komik birşey dediğimi hatırlamıyorum.

Trafik kazası videon var mesala onunla ilgili video çektin. videoyu bitirdikten 5 saniye sonrası gidip o alanla ilgili bir fotoğraf çek. her özgün çekilen videonun bitmesinden belli süre sonra farklı açıdan fotoğraf çekip yollarsan onay alırsın. Şahsen 10'a yakın kanalımı açtım. Deneyecek vaktin yok olmayabilir, ama deneme yapmadan neler olacağını yazman bence doğru değil.

Trafik kazası videon var mesala onunla ilgili video çektin. videoyu bitirdikten 5 saniye sonrası gidip o alanla ilgili bir fotoğraf çek. her özgün çekilen videonun bitmesinden belli süre sonra farklı açıdan fotoğraf çekip yollarsan onay alırsın. Şahsen 10'a yakın kanalımı açtım. Deneyecek vaktin yok olmayabilir, ama deneme yapmadan neler olacağını yazman bence doğru değil.

tahminen olacağı yazdım ben artık haftaya salı günü bakalım acaba sonucu ne olacak bu işlemin. Diğer ünlem veren videolarda $ işareti yanacak mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri