Video Bittikten sonra Abone ol Butonu

wareback

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

forumda aradım ama bulamadım onu belirtiyim

sorum şu
video bittikten sorna önerilen videolar çıkmıyor da sadece abone ol butonu çıkıyor bunu nerden ve nasıl yapıyoruz heryeri aradım bulamadım

youtube ın bir özelliği bu kendimiz resim ekleyip ek açıklamalardan abone ol yapmıyoruz bunu belirtiyim şimdi bunu söyliyen insanlar çıkar illaha

bi yardımcı olursanız sevinirim

örnek veriyim
https://www.youtube.com/user/RomanAtwood

videoyu sonuna kadar izleyin bakın son saniyelerde subscribe yazıyor o değil video bittikten sonra abone ol yazısı cıkıyor

subscribe yazısı resim. Resmin üzerine ek açıklama yapmış üstüne tıklayınca abone oluyor.

subscribe yazısını resim olarak kendi eklemiş yani.

youtube ın bir özelliği bu kendimiz resim ekleyip ek açıklamalardan abone ol yapmıyoruz bunu belirtiyim şimdi bunu söyliyen insanlar çıkar illaha

videoyu sonuna kadar izleyin bakın son saniyelerde subscribe yazıyor o değil video bittikten sonra abone ol yazısı cıkıyor

subscribe yazısı resim. Resmin üzerine ek açıklama yapmış üstüne tıklayınca abone oluyor.

Hocam arkadaş onu belirtmiş zaten videonun sonunda demiyor video bittikten sonra çıkan abone butonunu soruyor.

1.5 sene evvel biraz bakındım fakat bulamamıştım.Video bittikten sonra youtube kendi abone ol yazısını çıkartıyor.O nasıl oluyor bilgin var mı benim kanalın ana sayfadaki öne çıkan videoda kendiliğinden oluyor fakat diğer videolara ekleyemiyorum.Bir kaç kanalda görmüştüm tüm videoların sonunda youtube abone ol yazısını çıkartıyor ve tıkladığın an abone oluyorsun.

2 kez yazdım senin gibi biri çıkmasın diye hatta son cümlem

son saniyelerde subscribe yazıyor o değil demişim video bittikten sonra çıkıyor dedim yinede yardımcı olmaya çalışmışın teşekkür ederim romanatwood un kanal fragmanını sonuna kadar izle video bitsen bak tamamen bitsin sonra bak ne çıkıyor

2 kez yazdım senin gibi biri çıkmasın diye hatta son cümlem

son saniyelerde subscribe yazıyor o değil demişim video bittikten sonra çıkıyor dedim yinede yardımcı olmaya çalışmışın teşekkür ederim romanatwood un kanal fragmanını sonuna kadar izle video bitsen bak tamamen bitsin sonra bak ne çıkıyor

onu bende bulamadım bir tek anasayfadaki videomda otomatik çıkıyor diğer videolarıma ekleyemiyorum.Bu gösterdiğin videoda herhangi bir videonu anasayfada öne çıkan yap otomatik oluyor zaten.Fakat tüm videolarına yapmak için ne gerekli bilmiyorum.Normalde her videoya ekleyebiliyorsun

1.5 sene evvel biraz bakındım fakat bulamamıştım.Video bittikten sonra youtube kendi abone ol yazısını çıkartıyor.O nasıl oluyor bilgin var mı benim kanalın ana sayfadaki öne çıkan videoda kendiliğinden oluyor fakat diğer videolara ekleyemiyorum.Bir kaç kanalda görmüştüm tüm videoların sonunda youtube abone ol yazısını çıkartıyor ve tıkladığın an abone oluyorsun.

benim kendim arkadaşım yaptı her videosunun sonunda cıkıyor ama bidaha bulamadık nasıl yaptım hatırlamıyorum diyo

Senin dediğin sadece kanal fragmanı olarak seçtiğin videoda olur.

Senin dediğin sadece kanal fragmanı olarak seçtiğin videoda olur.

hayır her videoda çıkartılabiliyor.1.5 sene evvel bir 3d drawing kanalında görmüştüm her videosunun sonunda çıkıyordu.Hatta forumda konularıda mevcuttu fakat nasıl olduğunu bulamadık.Şu aralar bende hiç görmüyorum

Merhaba arkadaşlar

forumda aradım ama bulamadım onu belirtiyim

sorum şu
video bittikten sorna önerilen videolar çıkmıyor da sadece abone ol butonu çıkıyor bunu nerden ve nasıl yapıyoruz heryeri aradım bulamadım

bi yardımcı olursanız sevinirim

örnek veriyim
https://www.youtube.com/user/RomanAtwood

o dediğin kanal fragmanı olduğu için çıkıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri