- Web sitesi
- www.youtube.com
Arkadaşlar komedi dükkanının yeni bölümlerini youtube a orijinal ismiyle koyup bir sürü de reklam ekleyen arkadaşlar var. Bunun yanı sıra belli sahneleri kesip 5-10 dakkalık yerleri koyanlar da var. Ben geçenlerde bir sahneyi koyduğumda eşleşen üçüncü taraf içerik dedi. Eyvallah dedim. Şimdi başka bir sahne görüntüsü koydum tam bölümü youtube dan indirip kestim 10 dakkalık bir görüntü ve üzerinde kanal d logosu vs. yok. Yani hiç bir logo yok. Video yüklenirken yemeğimi yedim geldim ve yüklenmiş google+ da otomatik yayınlanmış. Etiket girmiştim ama başlık untitle yazıyodu açıklama da yoktu. Bir yorum gelmiş:
content blocked in UK on copyright grounds by Dogan TV KanalD
Çevirisi:
Doğan TV KanalD tarafından telif hakkı gerekçesiyle İngiltere'de engellenmiş içerik
Ve video yöneticisinde şu an "video dünya genelinde engellendi" diyor...
Bu nası iş anlamıyorum bunları ekleyen bir sürü kişi var. Hatta adam direkt bölümün tamamını ekliyor ve orijinal ismiyle koyuyor (kısaltma vs yapmadan). Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
content blocked in UK on copyright grounds by Dogan TV KanalD
Çevirisi:
Doğan TV KanalD tarafından telif hakkı gerekçesiyle İngiltere'de engellenmiş içerik
Ve video yöneticisinde şu an "video dünya genelinde engellendi" diyor...
Bu nası iş anlamıyorum bunları ekleyen bir sürü kişi var. Hatta adam direkt bölümün tamamını ekliyor ve orijinal ismiyle koyuyor (kısaltma vs yapmadan). Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.