Video Dünya Genelinde Engellendi

• Kullanıcı volkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

volkan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar komedi dükkanının yeni bölümlerini youtube a orijinal ismiyle koyup bir sürü de reklam ekleyen arkadaşlar var. Bunun yanı sıra belli sahneleri kesip 5-10 dakkalık yerleri koyanlar da var. Ben geçenlerde bir sahneyi koyduğumda eşleşen üçüncü taraf içerik dedi. Eyvallah dedim. Şimdi başka bir sahne görüntüsü koydum tam bölümü youtube dan indirip kestim 10 dakkalık bir görüntü ve üzerinde kanal d logosu vs. yok. Yani hiç bir logo yok. Video yüklenirken yemeğimi yedim geldim ve yüklenmiş google+ da otomatik yayınlanmış. Etiket girmiştim ama başlık untitle yazıyodu açıklama da yoktu. Bir yorum gelmiş:
content blocked in UK on copyright grounds by Dogan TV KanalD
Çevirisi:
Doğan TV KanalD tarafından telif hakkı gerekçesiyle İngiltere'de engellenmiş içerik

Ve video yöneticisinde şu an "video dünya genelinde engellendi" diyor...

Bu nası iş anlamıyorum bunları ekleyen bir sürü kişi var. Hatta adam direkt bölümün tamamını ekliyor ve orijinal ismiyle koyuyor (kısaltma vs yapmadan). Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

peşinden telif geldi mi? bendede yalan dünya partları vardı 12 parttan 1 tanesine telif gelmiş,diğerleride dünya geneli.

ya şu an video yöneticisinde "Video dünya genelinde engellendi." yazıyor. Telif hakkı bildirimleri kısmında da bu video görünüyor para kazanması doğal olarak açılamıyor ve kanal durumunda content id hak talepleri kısmı kırmızı görünüyor.

hocam kanalınız partner mi, partnerde denediniz mi?

hocam kanalınız partner mi, partnerde denediniz mi?

partner hakkına bilgim yok hocam :/ herhangi bir network'e bağlı değilim. Ama sanırsam youtube partnerlikten bahsediyorsunuz o konuda bilgim yok ancak kanal özelliklerinde "iş ortağı doğrulandı" yazıyor. Öyle olunca partner mi oluyor bilmiyorum. Yine aynı sayfada bir çok şey kırmızı yanmaya başlayınca ben de videoyu sildim şu an problem yok kanalımda ancak benim anlamadığım aynı programdan kesitler yükleyip bir sürü reklam koyan var hatta tam bölüm atıp 10 tane reklam koyanlar bile var. Ben 2 defa bu programdan kesit attım ilki eşleşen geldi ikinci dünya geneli engellendi dedi anlamadım.

partner hakkına bilgim yok hocam :/ herhangi bir network'e bağlı değilim. Ama sanırsam youtube partnerlikten bahsediyorsunuz o konuda bilgim yok ancak kanal özelliklerinde "iş ortağı doğrulandı" yazıyor. Öyle olunca partner mi oluyor bilmiyorum. Yine aynı sayfada bir çok şey kırmızı yanmaya başlayınca ben de videoyu sildim şu an problem yok kanalımda ancak benim anlamadığım aynı programdan kesitler yükleyip bir sürü reklam koyan var hatta tam bölüm atıp 10 tane reklam koyanlar bile var. Ben 2 defa bu programdan kesit attım ilki eşleşen geldi ikinci dünya geneli engellendi dedi anlamadım.

partner kanallar genede eşleşen vermez hocam biraz araştırın, örneğin çoğu anime dünya genelinde engellenmiştir ama partnerde bazen hiçbi sıkıntı çıkmadan yüklenebiliyo, tabi her partnerde aynı değil bi şarkı birinde eşleşen verip diğerinde vermeyebilir

partner kanallar genede eşleşen vermez hocam biraz araştırın, örneğin çoğu anime dünya genelinde engellenmiştir ama partnerde bazen hiçbi sıkıntı çıkmadan yüklenebiliyo, tabi her partnerde aynı değil bi şarkı birinde eşleşen verip diğerinde vermeyebilir

mevzu bu yani. sağolasın hocam yorum için

bazen değil her zaman. partner kanalda dünya engeline takılmadan istediğin videoyu atabilirsin. yapman gereken video yüklenirken para kazanmasını açmak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri