video düzenleme programı arıyorum.

• Kullanıcı kaantalha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

kaantalha

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
videoyu kesmeden boyutunu küçültüp etrafına çerçeve ekleyebileceğim yani camtasia türü bir program arıyorum. Ama sistem özelliklerim çok düşük ve xp kullanıyorum. yardım ederseniz çok makbule geçer şuan Aiseesoft Total Video Converter kullanıyorum çok memnunum ama yukarıda bahsettiğim özellik yok malesef.

cerceve degilde toplu olarak logo ekleyen program var videolari seciyorsun render sureside cok kisa oluyor hemen yukleniyor logolar

vidlogo

bende aradım ama bulamadım aiseesoft gibi hızlı , camtasia gibi ayrıntılı render programı ..

bende aradım ama bulamadım aiseesoft gibi hızlı , camtasia gibi ayrıntılı render programı ..
illa ki var hocam fakat biz iyi araştırmıyoruz maalesef. :/

camtasia'dan sadece biz değil ücretli satın alanlarda şikayetçi alternatif bişey yoksa bile yapılmıştır. :rolleyes:

illa ki var hocam fakat biz iyi araştırmıyoruz maalesef. :/

camtasia'dan sadece biz değil ücretli satın alanlarda şikayetçi alternatif bişey yoksa bile yapılmıştır. :rolleyes:

Bulursanız bir pm yi çok görmezsiniz :) bir tane buldum aslında ama deneyemedim vaktiniz varsa size söyliyim programı bir deneyin hızını banada söylersiniz deneyemiyorum ben şuan

Şu anda Premiere proda render yapıyorum final sınavı yerine geçecek. Bir saattir bekliyorum on dakikalık videoyu. Saat onbirde vereceğiz projeleri. Ancak arkadaşımın kurgusuna henüz başlayacağım. Hayırlısı.

cerceve degilde toplu olarak logo ekleyen program var videolari seciyorsun render sureside cok kisa oluyor hemen yukleniyor logolar

hocam sadece logo ekleme özelliği yukardaki söylediğim programlada yapıyorum ama benim istediğim ilk mesajımdaki işlemleri yapabilmesi ama yinede bir denemekte fayda var senin dediğin programı

vidlogo

Bulursanız bir pm yi çok görmezsiniz :) bir tane buldum aslında ama deneyemedim vaktiniz varsa size söyliyim programı bir deneyin hızını banada söylersiniz deneyemiyorum ben şuan

hocam programın adını banada söyleyin bende deniyeyim :)

Şu anda Premiere proda render yapıyorum final sınavı yerine geçecek. Bir saattir bekliyorum on dakikalık videoyu. Saat onbirde vereceğiz projeleri. Ancak arkadaşımın kurgusuna henüz başlayacağım. Hayırlısı.

ovvv 10 dakikalık video için 1 saat nedir. sistem özelliklerin ne?

Aoao Watermark var arkadaşlar.
videoları seçip, logo-çerçeve ayarları nasıl olacak ayarladıktan sonra sırayla düzenlemeyi yapan bir program..
camtasiadan da daha hızlı diyebilirim..

Son düzenleme:
kabaca, dell inspiron 6gb ram
1.80 ghz .64 bit
i5
Dokunmatik ekran. Özellikten kısmışlar; sanırım her halükarda dokunmatik alınır diye yaptılar:)

hocam çok düşük değil aslında özellikleri :)

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 16:09 ----------

çerceve ekleniyo aiesoftta

hocam çerceve ekleniyo ama görüntüyü kırpmadan küçültme yok o programda.

Aoao Watermark var arkadaşlar.
videoları seçip, logo-çerçeve ayarları nasıl olacak ayarladıktan sonra sırayla düzenlemeyi yapan bir program..
camtasiadan da daha hızlı diyebilirim..

hocam 2. cümleni tam olarak anlamadım

programdan kaynaklanıyor olabilir, cs6 kullanıyorum. Halbuki 250 gb boş yer var.

programı kurduğunda zaten ne demek istediğimi anlayacaksın kardeşim :)
diyelim 10 videon var ve bunlara logo ve / veya çerçeve ekleyeceksin..
tüm videoları programa ekliyorsun, logonu-çerçeveni seçiyorsun ve sadece tek bir tane videoda çerçeve-logonun ayarlarını yapıyorsun bu kadar. diğer tüm videolara aynı ayarda (bazen ufak kaymalar olabiliyor, video boyutlarından dolayı) logo/çerçeve ekliyor..

programı kur dene, takıldığın yer olursa elimden geldiğince anlatmaya çalışırım yine :) kolay gelsin

tüm videoları programa ekliyorsun, logonu-çerçeveni seçiyorsun ve sadece tek bir tane videoda çerçeve-logonun ayarlarını yapıyorsun bu kadar. diğer tüm videolara aynı ayarda (bazen ufak kaymalar olabiliyor, video boyutlarından dolayı) logo/çerçeve ekliyor..

programı kur dene, takıldığın yer olursa elimden geldiğince anlatmaya çalışırım yine :) kolay gelsin

şuan 5-6 program. indirdim senin dediğini de indirip hepsini teker teker denicem teşekkür ettim hocam

hocam söylediğin programı kurdum biraz inceledim tek bulamadığım ayar videonun genişlik ve yükseklik ayarını düzenleme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri