Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Camtasia,After Effect programlarını rahat bir şekilde kullanabileceğim vds arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
Teşekkür ederim...
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
galiba bi 5-6 gb ramlı makina lazım sizebelki daha fazla
Aynen hocam, bir arkadaştan aldım programı zor açıyordu 2gb ram
![]()
uygun bir şey bakayım bulursam yazarım size pm atın bütçenizi![]()
iwocan'dan test istemiştim öyle bir hizmeti yokmuş, sanırım 60 TL lik paketten bahsediyorsunuz işimi görecekse size güvenip almak isterim.youploader ın 30liralık vds siyle camtasia yı kullanıyorum...sizin isteklerinizi bir üst paket karşılar diye düşünüyorum.gerekli bilgiyi [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] verecektir.
benim alt pakette camtasia sorunsuz çalışıyor ama o çalışırken sitelerde gezmek falan normal olarak yavaşlıyor...üst pakette isteklerine karşılık vermeli.hatta bende üst pakete geçmeyi düşünüyorum..
sony vegas kaldırcak bi vps banada lazım
@Süleyman nickli arkadaşa denem vds açıcam program tam oalrak nekadar ram tüketiyor falan çözelim stabil çalışıcakmı özelim sanada yardımcı olurum
sony vegas kaldırcak bi vps banada lazım
Biraz zor hocam sanırsam nedeni ekran kartı yok vdslerde o yüzden render v.s de sorunlar çıkabilir
Hocam kullanlar var o yüzden sorudum, Render süresi uzar ama editde sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
Doğrudur hocam, o zaman sunucu sağlamdır ve videoyu açmıyorlardır çünkü vdsden youtube video v.s herhangi bir siteden açtığınız zaman baya bir kasma meydana geliyor.
Aynen hocam daha öncede almıştım programı açmak zaman alıyordu
Bakacağım Erdoğan hocam yardımcı olmaya çalışıyor inşallah sorunsuz işimi görür.
Zamaninda film isi ile ugrasirken bagzi brogramlar kullandim iste alt yazi gomme olsun convert ler olsun brrip i 720p yapip film sitesine attim alt yazi caktim parcaladim falan filan rahatlikla yapiyodum kisa surede ama arkadasin kullancaklari daha farkli kendi pc deki gibi olmuycak en azindan isini gorup gormedigini deneyip anlamis olucaz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuanlık testlerim oldukça iyi, eğer bu işi yapmaya devam edecek olursa arkadaşı şiddetle tavsiye ederim.Paramı alıyım açarım değilde al bak işini görecekse ödemeni yaparsın diyen bir insan.PM ile görüşmekteyiz zaten buradanda kendisine teşekkür etmek isterim...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.