Video düzenleme yapabileceğim vds

Süleyman

Kayıtlı Üye
Camtasia,After Effect programlarını rahat bir şekilde kullanabileceğim vds arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

Teşekkür ederim...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

youploader ın 30liralık vds siyle camtasia yı kullanıyorum...sizin isteklerinizi bir üst paket karşılar diye düşünüyorum.gerekli bilgiyi [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] verecektir.

uygun bir şey bakayım bulursam yazarım size pm atın bütçenizi :)

İlginiz için teşekkür hocam beklemedeyim :)

youploader ın 30liralık vds siyle camtasia yı kullanıyorum...sizin isteklerinizi bir üst paket karşılar diye düşünüyorum.gerekli bilgiyi [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] verecektir.
iwocan'dan test istemiştim öyle bir hizmeti yokmuş, sanırım 60 TL lik paketten bahsediyorsunuz işimi görecekse size güvenip almak isterim.

İlginiz için teşekkür ederim.

benim alt pakette camtasia sorunsuz çalışıyor ama o çalışırken sitelerde gezmek falan normal olarak yavaşlıyor...üst pakette isteklerine karşılık vermeli.hatta bende üst pakete geçmeyi düşünüyorum..

benim alt pakette camtasia sorunsuz çalışıyor ama o çalışırken sitelerde gezmek falan normal olarak yavaşlıyor...üst pakette isteklerine karşılık vermeli.hatta bende üst pakete geçmeyi düşünüyorum..

Teşekkür ederim hocam, @ErdoganUrcu bir alternatif sunmuş denedikten sonra karar vereceğim.

Biraz zor hocam sanırsam nedeni ekran kartı yok vdslerde o yüzden render v.s de sorunlar çıkabilir

Hocam kullanlar var o yüzden sorudum, Render süresi uzar ama editde sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

Hocam kullanlar var o yüzden sorudum, Render süresi uzar ama editde sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

Doğrudur hocam, o zaman sunucu sağlamdır ve videoyu açmıyorlardır çünkü vdsden youtube video v.s herhangi bir siteden açtığınız zaman baya bir kasma meydana geliyor.

Doğrudur hocam, o zaman sunucu sağlamdır ve videoyu açmıyorlardır çünkü vdsden youtube video v.s herhangi bir siteden açtığınız zaman baya bir kasma meydana geliyor.

Aynen hocam daha öncede almıştım programı açmak zaman alıyordu :)
Bakacağım Erdoğan hocam yardımcı olmaya çalışıyor inşallah sorunsuz işimi görür.

Ben windows azure kullanıyorum. İşim olmadıgı zamanlar vdsyi panelden kapatarak 15 gündür kullanıyorum. daha 10 gün sürem var.

Zamaninda film isi ile ugrasirken bagzi brogramlar kullandim iste alt yazi gomme olsun convert ler olsun brrip i 720p yapip film sitesine attim alt yazi caktim parcaladim falan filan rahatlikla yapiyodum kisa surede ama arkadasin kullancaklari daha farkli kendi pc deki gibi olmuycak en azindan isini gorup gormedigini deneyip anlamis olucaz :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamaninda film isi ile ugrasirken bagzi brogramlar kullandim iste alt yazi gomme olsun convert ler olsun brrip i 720p yapip film sitesine attim alt yazi caktim parcaladim falan filan rahatlikla yapiyodum kisa surede ama arkadasin kullancaklari daha farkli kendi pc deki gibi olmuycak en azindan isini gorup gormedigini deneyip anlamis olucaz :)

Şuanlık testlerim oldukça iyi, eğer bu işi yapmaya devam edecek olursa arkadaşı şiddetle tavsiye ederim.Paramı alıyım açarım değilde al bak işini görecekse ödemeni yaparsın diyen bir insan.PM ile görüşmekteyiz zaten buradanda kendisine teşekkür etmek isterim...

Şuanlık testlerim oldukça iyi, eğer bu işi yapmaya devam edecek olursa arkadaşı şiddetle tavsiye ederim.Paramı alıyım açarım değilde al bak işini görecekse ödemeni yaparsın diyen bir insan.PM ile görüşmekteyiz zaten buradanda kendisine teşekkür etmek isterim...

Sende sağol. Hayata esnaf olarak basladim bizde zamaninda firma aradik sorunlar yasadik karsimdakini anliyorum karsimdaki insan parasini bosa harcamasini istemem karsimdakinin alcagi sey icine sindiyse memnun kaldiysa gerisi kolay dir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri