Arkadaşlar merhaba,
Bu konuyu biraz beyin fırtınası niyetiyle açtım.
Malum özgüne bir yönelme var bende dahil, ancak 1080 p den aşağı çekmek istemiyoruz ve çok büyük dosya boyutlarıyla karşılaşıyoruz, haliyle saatler alan render süreleriylede...
Şimdi forumda adı geçen edit programları şunlar.
Biliyorum kimisi çok üstün aynı kefeye koymuşum gibi düşünmeyin, ama en üstün olan programı da temel işlemleri yapacak kadar öğrenmek çok vakit almaz heralde.
Programlar;
Adobe A. E.,Sony Vegas,Camtasia,Edius,Premier,Final Cut Pro.
Şimdi bunlar arasından en hızlı render yapan şu diyebileceğiniz var mı?
Birde tavsiye istediğim bir konu daha,
Lenovo z580 model laptopa sahibim.
Araştırdığım kadarıyla cd-rom sökülerek hdd den ödün vermeden ssd eklenebiliyormuş pc ye.
Önerebileceğiniz ssd var mıdır 200-300 liraya.
veya 200 liralık ssd takacağına hiç takma gibi yorumlarınız.
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
edit: bir soru daha SSD nin render süresine etkisi ne kadardır, böyle bir işlem için değer mi?
Şimdiden teşekkürler...
Bu konuyu biraz beyin fırtınası niyetiyle açtım.
Malum özgüne bir yönelme var bende dahil, ancak 1080 p den aşağı çekmek istemiyoruz ve çok büyük dosya boyutlarıyla karşılaşıyoruz, haliyle saatler alan render süreleriylede...
Şimdi forumda adı geçen edit programları şunlar.
Biliyorum kimisi çok üstün aynı kefeye koymuşum gibi düşünmeyin, ama en üstün olan programı da temel işlemleri yapacak kadar öğrenmek çok vakit almaz heralde.
Programlar;
Adobe A. E.,Sony Vegas,Camtasia,Edius,Premier,Final Cut Pro.
Şimdi bunlar arasından en hızlı render yapan şu diyebileceğiniz var mı?
Birde tavsiye istediğim bir konu daha,
Lenovo z580 model laptopa sahibim.
Araştırdığım kadarıyla cd-rom sökülerek hdd den ödün vermeden ssd eklenebiliyormuş pc ye.
Önerebileceğiniz ssd var mıdır 200-300 liraya.
veya 200 liralık ssd takacağına hiç takma gibi yorumlarınız.
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
edit: bir soru daha SSD nin render süresine etkisi ne kadardır, böyle bir işlem için değer mi?
Şimdiden teşekkürler...