Video Eşleşen Kontrolü

• Kullanıcı codertr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

codertr

Yasaklanmış
bio33 ün kanal takip programı var. programda kanalın içine girmeden dışardan ki program öyle çalışıyo zaten. kanalın içindeki videoları partnersa hangi partner oldugunu , eşleşiyosa eşleştiği firmayı gösteriyo. yani kanalın içine login olmadan dışardan da kontrol yapılabiliyor. yükle eşleşiyo mu diyeceklere baştan söylemiş olayaım.

velhasıl gelelim konuya. ben yüklediğim video linklerinin yani kopyaladıgım video linklerini bir program olsa da eşleşiyo mu eşleşmiyo mu görmek istiyom. bunun programı var mı?

Son düzenleme:
öncelikle bilen cevaplasın bilmeyen sussun.

gelelim konuya.bio33 ün kanal takip programı var. programda kanalın içine girmeden dışardan ki program öyle çalışıyo zaten. kanalın içindeki videoları partnersa hangi partner oldugunu , eşleşiyosa eşleştiği firmayı gösteriyo. yani kanalın içine login olmadan dışardan da kontrol yapılabiliyor. bilmeyip de kanala yükle eşleşiyo mu dene diyecek boş adamlara baştan söylemiş olayaım.

velhasıl gelelim konuya. ben yüklediğim video linklerinin yani kopyaladıgım video linklerini bir program olsa da eşleşiyo mu eşleşmiyo mu görmek istiyom. bunun programı var mı?

bio33 e sordum yapacam dedi ama anlaşılan yan çizicek.

videoyapta var

yapıcam dediyse yapıcaktır. niye yan çizsin adam ? bio33 neyini gördün de böyle demeye cesaret edebiliyorsun. ?

ben bilmiyorum hocam.
ama bilsem de şu tavırda konu açıp soru soran birine gram yardım etmem, bilgi paylaşmam..

birincisi, daha ilk başta konuya fikir yazacaklara zaten basmışsın kalayı..
bilmeyen / fikri olmayan zaten girer - bakar - okur çıkar.. eğer çok ilgisini çektiyse abone olur konuya takip eder..

ikincisi, konuşup fikir aldığınız kişiye (kaldı ki bu kişi forumda program satışı yapan biri) nedensizce olumsuz yönde atıf yapmışsın..

yönetici arkadaşlardan konuya gerekli düzenlemeleri yapmalarını rica ediyorum..

Son düzenleme:
bu nasıl bir üsluptur ayıptır ya
velhasıl bilsemde söylemem

yabancı forum sitelerinde bu konu geçiyor mu bakayım.

bio33 ün kanal takip programı var. programda kanalın içine girmeden dışardan ki program öyle çalışıyo zaten. kanalın içindeki videoları partnersa hangi partner oldugunu , eşleşiyosa eşleştiği firmayı gösteriyo. yani kanalın içine login olmadan dışardan da kontrol yapılabiliyor. yükle eşleşiyo mu diyeceklere baştan söylemiş olayaım.

Hocam yapacağım dedim. Ama benim asıl meslek başka olunca zaman sıkıntım çok fazla oluyor. Dediğiniz özellik aklımda olan ve ilk yapacaklarımda olan bi özellik. Yan çizmem söz konusu değil. Ama tek sıkıntım zaman bulamamam. En kısa zamanda yapacağımdan emin olabilirsiniz.

teşekkürler. bio33 candır.

Hocam yapacağım dedim. Ama benim asıl meslek başka olunca zaman sıkıntım çok fazla oluyor. Dediğiniz özellik aklımda olan ve ilk yapacaklarımda olan bi özellik. Yan çizmem söz konusu değil. Ama tek sıkıntım zaman bulamamam. En kısa zamanda yapacağımdan emin olabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri