Arkadaşlar elimde .mkv uzantılı videolar var ben o formatı mp4 yada avi' ye çevirmek istiyorum . Sizin kullandığınız , önerdiğiniz proğram var mı ? Yardımcı olanlara şimdiden teşekür ederim 
-Herkes iyi formlar
-Herkes iyi formlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
freemake video convertar var hocam hem ücretsiz hemde hızlı birden fazla dosyayıda aynı anda çevirebilirsin.
Denicem hocam sağolun![]()
any video converer ultimate. Videolara alt yazı bile ekliyo. dönüştürürken sesi bile kaldırabiliyosun.
hocam sesi&video yu hızlandırabiliyormusun 3.tarafları aşmak için.
deneyin hocam güzeş program yanlız şöyle bir uyarı yapayım videoyu attıktan sonra hangi formata çevirmek istiyorsanız seçiyorsunuz başlatmadan önce işlendikten sonra ne kadar alan kaplayacağı gösteriliyor tavsiyem is from yazan yerin hemen sonrasını takip eden rakamı girin hem kalitede öenmli bişey değişmiyor hemde boyut kısalıyor
resmi eklentiye ekledim bakabilirsiniz.
Hangisini deneyeceğimi şaştım
---------- Spam Engelliyici 17:03 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------
1 den fazla videoyu aynı anda edit yapabilir musun proğramda hocam ?
evet hocam 50-100 alabildiğinesıkıntı olmuyor
hocam alt yazı eklerken proğram kendisi yapıyor demi biz bişey eklemiyoruz ?
hocam alt yazı eklerken proğram kendisi yapıyor demi biz bişey eklemiyoruz ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.