Video Genelinde Engellendi" yapanı bulma

Afedersin su konuda attigim ilk postta sacma gibi bi ibare kullanmismiyim bak bakalim? Kime nasil gonderme yapmaya calistigina dikkat et.

Çok anlam çıkartırsında diyorum ya anlayana hocam.
yaşın 21 anladığım kadarıyla. Paylaşan kişi 36 yaşında belki baban yaşındadır. ne demek istediğimi anlamışssındır. Onun için yazdığınız postlara dikkat edin.

Y a bu adama ne anlatabilirsinki ben raslantı eseri gördügüm bir videoyu paylaşmışım videoyu izlememiş hakkında hiçbir fikri yok ve yorum yapıyor mercury izlemiş yorum yapmış onun yorumu ona ama saçma derken anladıgım kadarıyla videoyu kastetmiş ama sen onun yorumunu bile bana olarak algılıyorsun ve yok şunun saçma konusunu kapatın vs sen kim oluyorsun necisin önce saygılı olmayı ögren sonra tartıştıgın konu hakkında fikir edin incele ,ne demişler
Bir şey biliyorsan konuş alim sansınlar Bir şey bilmiyorsan sus adam sansınlar

@mycrewsy bu şekilde forumda bir daha yazıştığını görürsem süresiz banlarım.

bu gibi durumlarda şikayet edip şikayetin sonuca ulaşmasını bekleyin.aynı şekilde yanlışa yanlışla cevap verenlerde ceza puanı alır.

@mycrewsy bu şekilde forumda bir daha yazıştığını görürsem süresiz banlarım.

bu gibi durumlarda şikayet edip şikayetin sonuca ulaşmasını bekleyin.aynı şekilde yanlışa yanlışla cevap verenlerde ceza puanı alır.

bak helal olsun kardeşim konuyu açmışın evet zaten bu olmalı tartışan tarfalardan biride bendim aynen uyar sonrra banla gerekiyorsa bu tür olayların önüne geçmek için...
olayı çıkaran Enes bu ama o banlanmamış rahat, benide banlayın ama bu adam niye banlamıyor diger arkadaş banlanıyorsa

Son düzenleme:
ilginç bir teori :)

piyasadaki tüm apk ları toplayıp inceleyecekmiş burasına sesli güldüm :D

[MENTION=9253]Enes[/MENTION] madem saçma konuya yorum yaparak kendini tatmin etme burda bir konu paylaşılmış sen fikrini söylemişsin o nasıl fikirse artık birde adamı azarlıyorsun kimi azarladığına dikkat et her konuda yorumlarını görüyorum milleti birbirine kırmak için elinden geleni ardına koymadan "KLAVYEDEN" yazıyorsun...

abi bence adam dünya engelinin ne oldugunu tam olarak bilmiyor. dünya engelinin 3.taraf kişilerle atılması mümkün değil sistem dahilinde atılan birşey malesef adamın dedikleri youtube sistemiyle uyuşmuyor

[MENTION=9253]Enes[/MENTION] madem saçma konuya yorum yaparak kendini tatmin etme burda bir konu paylaşılmış sen fikrini söylemişsin o nasıl fikirse artık birde adamı azarlıyorsun kimi azarladığına dikkat et her konuda yorumlarını görüyorum milleti birbirine kırmak için elinden geleni ardına koymadan "KLAVYEDEN" yazıyorsun...

abi bence adam dünya engelinin ne oldugunu tam olarak bilmiyor. dünya engelinin 3.taraf kişilerle atılması mümkün değil sistem dahilinde atılan birşey malesef adamın dedikleri youtube sistemiyle uyuşmuyor

he bayburt he.

bu videoda anlatılanı yaşamayan kimse anlayamaz. burada gördüğün adamların çoğu yt to yt yahut haber çalışan adamlar. dünya engeli veren videolarla işleri olmaz. film dizi renderlayıp geçirmeye çalışmaz. dolayısıyla anlatılanları da saçma bulur. ben çok karşılaştım anlatılan mevzuyla. ciddi anlamda dünya engeli veren bir çok dizi ve filmi bazı çabalarla geçirmeme rağmen aradan 1 gün geçmeden tekrar dünya engeline takıldığını gördüm. ardından bu dizi ve filmleri arattığımda birisi hiç bi işlem yapmadan videoyu youtube a koymayı başarmış oluyordu. bu bir tesadüf mü diyordum sürekli. aklımın ucundan bu adamın bi şeyler yaptığı geçiyordu ama en mantıklı açıklamayı bu videoda buldum. demek ki olay bunlardan ibaretmiş. diğer saçma sapan yorumlara bakma sen hacı, olay %80 oranında doğru.

yuh abi youtube isi yapiyorsunuz dünya genelinin ne anlama geldigini bilmiyorsaniz pes diyorum

yuh abi youtube isi yapiyorsunuz dünya genelinin ne anlama geldigini bilmiyorsaniz pes diyorum

Senden çok daha iyi biliyorum kardeşim sen rahat ol bikere teori benim degil ikincisi olaya bakış açısı senin bakış açında bu kadar ne yapalım. ayrıca yorumun videoya olsun bana degil benle işin yok ...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri