Video Gizlemenin Sakıncaları

• Kullanıcı muson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

muson

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Ay sonunda videolarımı para işleme girinceye kadar gizlesem,yaklaşık 22 gün boyunca:

1: Adsensensle parayı alma konusunda bir sorun yaşarmıyım?Neden videolar gizlendi diye bir incelemeye alınırmıyım?
2: Videoları tekrar açtığımda tekrar ilk sayfada yada en üstte çıkabilmem ne kadar zamanımı alır?
3: Şu an kanalımda hiç telif yok,telif gelmeden videoları gizlemem mantıklı mı?
4: Eğer videoları gizlemeyip telif yersem,ve teliften sonra videoları gizlersem ,bu telif yüzünden parayı almakta sorun yaşarmıyım?

Önerilerinizi bekliyorum,Şimdiden teşekkürler....

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar;
Ay sonunda videolarımı para işleme girinceye kadar gizlesem,yaklaşık 22 gün boyunca:
1: Adsensensle parayı alma konusunda bir sorun yaşarmıyım?Neden videolar gizlendi diye bir incelemeye alınırmıyım?
2: Videoları tekrar açtığımda tekrar ilk sayfada yada en üstte çıkabilmem ne kadar zamanımı alır?

Şimdiden teşekkürler....

1- sanmıyorum hocam öyle bi şey olmaz panele yansıyan kazancını normal kesintiyle alırsın.

2- bu süre gelen hite göre değişkenlik gösterse de bende genelde 3 4 günü buluyor tekrardan tam oturması

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar;

3: Şu an kanalımda hiç telif yok,telif gelmeden videoları gizlemem mantıklı mı?
4: Eğer videoları gizlemeyip telif yersem,ve teliften sonra videoları gizlersem ,bu telif yüzünden parayı almakta sorun yaşarmıyım?

Önerilerinizi bekliyorum,Şimdiden teşekkürler....

1- Sıkıntı yaşamazsın. Ha %100 diyemeyiz Youtube'un ne yapacağı belli olmuyor sonuçta ama videolar gizli diye incelemeye girmesi binde bir ihtimal.
2-Bu hiç belli olmaz. Hâlâ güncel aranan videolarsa, senin hitin iyiyse ve kanalını değiştirmediysen yeni videolarla falan, çok uzun sürmez.
3- Telif gelmeden videoları gizleyeyim mi sorusu çok riskli bir soru. Ben zamanında sahte telif geleceğine emin olduğum bir kanalın videolarını gizlemiştim. 1 gün sonra dedim ki aman gelirse gelsin, açtım videoları. Şu an açtığım için yüksek gelirim var ve telif gelmedi. Ama gelmeyecek de diyemeyiz, tamamen risk alma olayı.
4- Telif yedikten sonra para kazanman kapatılmazsa para almakta sorun yaşamazsın. Telif geldikten sonra videoları gizlemenin bir anlamı yok zaten.

2. içeriğin yutup da ne kadar olduğu önemlidir aynı içerikten çalışan çok kişi varsa videolar bir daha kolay kolay eski yerine gelmez ama abone sayın ve videolardaki yorum sayısı videoların tekrar yukarıya çıkmasına yardımcı olan önemli bir etkendir

2. içeriğin yutup da ne kadar olduğu önemlidir aynı içerikten çalışan çok kişi varsa videolar bir daha kolay kolay eski yerine gelmez ama abone sayın ve videolardaki yorum sayısı videoların tekrar yukarıya çıkmasına yardımcı olan önemli bir etkendir
çok çalışanı varsa hele ki tuturan olursa hiç gelemez :D videolar eski tarihli olmuş olacak yeni günceleri de yerini alacak .. eski videoyu izleyen olma

1- Sıkıntı yaşamazsın. Ha %100 diyemeyiz Youtube'un ne yapacağı belli olmuyor sonuçta ama videolar gizli diye incelemeye girmesi binde bir ihtimal.
2-Bu hiç belli olmaz. Hâlâ güncel aranan videolarsa, senin hitin iyiyse ve kanalını değiştirmediysen yeni videolarla falan, çok uzun sürmez.
3- Telif gelmeden videoları gizleyeyim mi sorusu çok riskli bir soru. Ben zamanında sahte telif geleceğine emin olduğum bir kanalın videolarını gizlemiştim. 1 gün sonra dedim ki aman gelirse gelsin, açtım videoları. Şu an açtığım için yüksek gelirim var ve telif gelmedi. Ama gelmeyecek de diyemeyiz, tamamen risk alma olayı.
4- Telif yedikten sonra para kazanman kapatılmazsa para almakta sorun yaşamazsın. Telif geldikten sonra videoları gizlemenin bir anlamı yok zaten.

Çok teşekkürler öncelikle. 4.cevabında yazdığına dayanarak; O zaman bi de şunu sorayım; tek bir telifle kanalın para kazanmaya kapanması son zamanlarda çok sık olan bir şey mi? Benim için çok önemli olan bir para birikti ve almam için sen ne önerirsin bu durumda?

Çok teşekkürler öncelikle. 4.cevabında yazdığına dayanarak; O zaman bi de şunu sorayım; tek bir telifle kanalın para kazanmaya kapanması son zamanlarda çok sık olan bir şey mi? Benim için çok önemli olan bir para birikti ve almam için sen ne önerirsin bu durumda?

Eğer o paraya gerçekten ihtiyacın varsa, videoları gizle. Ama şunu da unutma gizlenen videolara da telifin geldiği çok görülüyor. Ve şu aralar Youtube çok sık para kazanma kapatıp, kapatmasa bile ödemiyor. Risk almaya değer diyorsan açık bırak ama riske gerek yok bu para yeter sonra tekrar devam ederim diyorsan gizle.

Dostum o paraya çok ihtiyacım var diyorsun,bunu diyen adam riske girmemeli bence gerçekten o paraya ihtiyacın varsa ben olsam videoları bile silerdim.

Eğer o paraya gerçekten ihtiyacın varsa, videoları gizle. Ama şunu da unutma gizlenen videolara da telifin geldiği çok görülüyor. Ve şu aralar Youtube çok sık para kazanma kapatıp, kapatmasa bile ödemiyor. Risk almaya değer diyorsan açık bırak ama riske gerek yok bu para yeter sonra tekrar devam ederim diyorsan gizle.

Gizlenen videoya telif geldiğini ilk kez duyuyorum. Videoların kendi sahiplerinden telif gelmeyeceğini düşünüyorum. Zaten 2 aydır videolarım en üst sırada. Bu kategoride fazla çalışan yok. Aynı videoları birebir benden alıp deneyen var ama yakınıma gelebilen yok henüz. Ama yine de gelecek paraya ihtiyaç büyük olunca insan sahte teliflerden korkuyo. Ayrıca gizlenen videoya nasıl telif gelir ki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri