Video Görüntü Kalitesi Arttıran Program (Yardım)

• Kullanıcı FKD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

FKD

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar video görüntü kalitesini arttırabilecek program arıyorum ve virtual dub harici bir program biliyormusunuz yardımcı olurmusunuz...

Arkadaşlar video görüntü kalitesini arttırabilecek program arıyorum ve virtual dub harici bir program biliyormusunuz yardımcı olurmusunuz...

Hocam bir videonun orjinali yani sizdeki kopyasi 480p ise onu 1080p olarak duzenleseniz bile cok bisey farketmez.

Olur ve olsun sorun değil ama sony vegas ile görüntü kalitesi arttırma dersi bulmam gerekicek şimdi :) Sende o ders varmı ? :))

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:49 ----------

Hocam bir videonun orjinali yani sizdeki kopyasi 480p ise onu 1080p olarak duzenleseniz bile cok bisey farketmez.

Even bunu biliyorum bana video çözünürlüğünü baya baya değişterecek bir program lazım, böyle programlar var evet ama ben henuz bulamadım, eski filmleri restarasyon yaptıkları bir program var sonucta ona yada benzerine ulaşmak gerek hocam hala arıyorum...

sıradan kullanıcı için çok zor ama profosyonel editörler azda olsa düzeltebiliyor,video minimizer ile istediğin boyuta videoyu düşürüyorum kalite pek değişmiyor 200 mblik dosyaya göre

yok öyle bişi çektiiğin kameraya göre görüntü alırsın. ayrıca izlediğin ekran bile önemli .

Camtasia 8 dene hocam ama afedersiniz ama eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir yani demek istediğim videonun orjinal kalitesi 360p ise bunu 1080p yapmanız birşey ifade etmez sadece youtube de HD olarak gözükür :)

Even bunu biliyorum bana video çözünürlüğünü baya baya değişterecek bir program lazım, böyle programlar var evet ama ben henuz bulamadım, eski filmleri restarasyon yaptıkları bir program var sonucta ona yada benzerine ulaşmak gerek hocam hala arıyorum...

Restorasyonu anolag filmden yapıyolar. Yani sinemalardaki film şeridinden.

Elindeki video dijitalse bu istediğin şey imkansız.

Herkeze teşekür ederim, görüntü kalitesinde pek bir değişiklik olmucak anladıgım kadarıyla :))

eski filmleri restore etmek 2-3 ay suruyormus. Spamini yaparken bile dusunmek lazim o emegin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri