Video Hakkı Koruyan Şirketler

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Merhaba Arkadaşlar. Birisi yeni toplamda 3 adet %100 özgün kanallarım var. Ben artık telife yetişemiyorum. Şu son 1 aydır uyarı bile göndermeden telif yolluyorum artık bende pes ettim. Çok şükür bi sorunum olmadı ama günde 10 adet ten fazla gönderemiyorum beklemek gerekiyor.

Ücretli olarak , takip eden şahsım adına telif gönderebilen şirketler olduğunu duydum. Bunlar hakkında bilgisi olan varmı?

Örnek vermek gerekirse : 2014 Medic Media Productions Inc.. All rights reserved

vs. gibi büyük kanallar böyle koruma alıyor diye biliyorum. Bende bu tarzda koruma almak için , bu iş nedir nasıl olur bilen fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Ekstra olarak ingilizcem iyi ama sohbet edebilcek tarzda değil. Yani bu şirketlerle anlaşmak için konuşma dili gibi ingilizce bilmek gerekir mi kazık yememek için , Türkiye'de böyle bi kuruluş varmı ? Sorularım biraz fazla oldu kusura bakmayın :)

Hocam boyle bir sirketle anlasip ustune para vereceginize, gelin size content ID korumasi yapalim ucretsiz bir sekilde.

Hocam boyle bir sirketle anlasip ustune para vereceginize, gelin size content ID korumasi yapalim ucretsiz bir sekilde.

bu contend id korumasını biliyorum ama görüntü eşleşeni veriyor değilmi. Ama videoyu yüklediği zaman dünya engeli alıyormu bilmiyrum. Partner olmak gerekiyor mu hocam.

bu contend id korumasını biliyorum ama görüntü eşleşeni veriyor değilmi. Ama videoyu yüklediği zaman dünya engeli alıyormu bilmiyrum. Partner olmak gerekiyor mu hocam.

Hocam ister dunya geneli, ister eslesen gonderilir. Partnerlik bunyesinde olmaniz gerekiyor ama biz yillik kontrat sunmuyoruz. O yuzden memnun kalmadiginizda cikabiliyorsunuz.

Hocam çok sağol. Partnerden korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyorum. Google den memnunum. Yoksa sizinde birde bikaç kişi daha var takip ettiğim güzel partnerlikler yürüten. ama ben düşünmüyorum. Bu şirketler daha mantıklı geliyor.

Hocam çok sağol. Partnerden korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyorum. Google den memnunum. Yoksa sizinde birde bikaç kişi daha var takip ettiğim güzel partnerlikler yürüten. ama ben düşünmüyorum. Bu şirketler daha mantıklı geliyor.

Turkiye'de partnerlik konusunda bilinen bircok yanlis var.. Insanlara yanlis aksettirilmis veya hic ustunde durulmamis ozellikleri var partnerlerin.. Bunlari duydugunuzda ve kullandiginizda cok cok faydali oldugunu goreceksiniz. Mantik yurutmek gerekirse, eger kanallar acisindan kotu olacak biseyse Google zaten kendine dolayli bir sekilde rakip olacak bir hizmeti sundurmazdi.. Ayrica unutulmamasi gereken birsey daha var, biz alt bayi veya hub degiliz. Direkt kendi partnerligimizi yurutuyoruz, Yani isin basindan sonuna kadar hersey bizim elimizde..

Son düzenleme:
Turkiye'de partnerlik konusunda bilinen bircok yanlis var.. Insanlara yanlis aksettirilmis veya hic ustunde durulmamis ozellikleri var partnerlerin.. Bunlari duydugunuzda ve kullandiginizda cok cok faydali oldugunu goreceksiniz. Mantik yurutmek gerekirse, eger kanallar acisindan kotu olacak biseyse zaten kendine dolayli bir sekilde rakip olacak bir hizmeti sundurmazdi.. Ayrica unutulmamasi gereken birsey daha var, biz alt bayi veya hub degiliz. Direkt kendi partnerligimizi yurutuyoruz, Yani isin basindan sonuna kadar hersey bizim elimizde..

Sonuna kadar hak veriyorum. Zaten partnere geçecek olsam kesinlikle türk partnerliği tercih ederim bu koruma şirketleri içinde öyle. Kazanacaksa türk kazansın hep öyle düşünürüm.. Sizinki çok kafama yattı düşünmüştüm bi ara. Sonra dedim bekleyim otursun biraz. Hem birazda sorunlarım var. ayın 1 inde partnere geçiş yapsam ilk ücreti almak 1.5 - 2 ay sürüyo diye biliyorum. Ben ayın 25-27 arasında baya bi yüklü borç ödüyorum. bunlar 1 ay kaysa batarım.Bu yüzdende yaza kadar beklemeyi düşünüyorum.

Sonuna kadar hak veriyorum. Zaten partnere geçecek olsam kesinlikle türk partnerliği tercih ederim bu koruma şirketleri içinde öyle. Kazanacaksa türk kazansın hep öyle düşünürüm.. Sizinki çok kafama yattı düşünmüştüm bi ara. Sonra dedim bekleyim otursun biraz. Hem birazda sorunlarım var. ayın 1 inde partnere geçiş yapsam ilk ücreti almak 1.5 - 2 ay sürüyo diye biliyorum. Ben ayın 25-27 arasında baya bi yüklü borç ödüyorum. bunlar 1 ay kaysa batarım.Bu yüzdende yaza kadar beklemeyi düşünüyorum.

Hocam 2 ay gecmiyor kesinlikle. Bu ay kazandiginizi onumuzdeki ayin 20-25'i arasi oduyoruz. Normal adsense gibi dusunun. Hemen hemen ayni tarihler. Bazen 1-2 gun once, bazen 1-2 gun sonra.

Hocam 2 ay gecmiyor kesinlikle. Bu ay kazandiginizi onumuzdeki ayin 20-25'i arasi oduyoruz. Normal adsense gibi dusunun. Hemen hemen ayni tarihler. Bazen 1-2 gun once, bazen 1-2 gun sonra.

Buradan özelden bi konuşalım hocam seninle. Ben skype çok kullanmıyorum. Yinede şirketler hakkında bilgisi olanlardan da yorum bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri