Video Hitinin alındığı yeri görme

• Kullanıcı seric33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba bir dizi kategorisinde çalışıyorum ve o diziyi benim dışımda tanımadığım biri daha yüklüyor çok meşhur olmadığı için telif vs sıkıntısı yok ve bildiğim kadarıyla ikimizden başka diziyi yükleyen başka kimse yok ama sorunum var ve yardım bekliyorum.

Abone sayım diğer arkadaştan daha fazla olmasına ve bölümleri ondan önce yüklememe rağmen herif bariz şekilde benden daha çok izlenme alıyor.
Muhtemelen bir yerden backlink alıyor ama bunu göremiyorum.
Başkasının yüklediği videoya gelen izlenmelerin nerden alındığını gösteren bir program eklenti site vs varmıdır ??

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekür ederim

tubebuddy diye bir eklenti var baya bir özelliği var ama ben sadece network ve etiket için kullanıyorum nettte araştırırsan belki işine yarıcak özellikler bulabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri