Video İçi Reklam Çalışması.

• Kullanıcı Bin903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Video ayarlarına geldikten sonra resimdeki işlemleri yapıyoruz arkadaşlar .
v59p3.jpg

Yapar yapmaz reklam çıkmasını beklemeyin lütfen .
Bir kaç gün sonra kazançlarınızı kontrol ediniz sizde değişikliğin farkına varacaksınız.

v59pp.jpg

Ortalama iki güne rayına oturuyor reklamlarınızı görebiliyorsunuz.

Detaylı anlatım olmuş teşekkürler ;)

hocam teşekkürlerde neden 20:00,40:00 ? ben 07:00,14:00,21:00 olarak gidiyorum

hocam teşekkürlerde neden 20:00,40:00 ? ben 07:00,14:00,21:00 olarak gidiyorum

Arkadaş kendi videosundan örnek vermiş ;) sizin video diyelimki 28 dakika ve 10 saniyelik bir video.

ilk reklamı 7 dakikadan başlayarak ayırın

şöyle: 7:00, 14:00, 21:00, 28:00

son reklam 28 dakikada çıkar ondan sonra 10 saniye video ve biter. İlk reklamı her zaman 7ci dakikadan başlatın. Çünkü video önü reklamda var. o yüzden reklamlar arası dakika 7 olmalı.

Arkadaş kendi videosundan örnek vermiş ;) sizin video diyelimki 28 dakika ve 10 saniyelik bir video.

ilk reklamı 7 dakikadan başlayarak ayırın

şöyle: 7:00, 14:00, 21:00, 28:00

son reklam 28 dakikada çıkar ondan sonra 10 saniye video ve biter. İlk reklamı her zaman 7ci dakikadan başlatın. Çünkü video önü reklamda var. o yüzden reklamlar arası dakika 7 olmalı.

yani benim yaptığımda yanlış birşey yok. örnek vereyim 50 dakikalık bir videoda 07:00,14:00,21:00,28:00,35:00,42:00,49:00 olarak ayarlıyorum ben

bunu denemek için videolarıma bakıyordum da para kazanma her yer değil de para kazandıran platformlarda işaretli neden böyle oluyor acaba ? Faydası veya zararı nedir [MENTION=784]Bin903[/MENTION] hemşerim

bunu denemek için videolarıma bakıyordum da para kazanma her yer değil de para kazandıran platformlarda işaretli neden böyle oluyor acaba ? Faydası veya zararı nedir [MENTION=784]Bin903[/MENTION] hemşerim

büyük ihtimal toplu olarak para kazandırma aktif ettin..O zaman böyle oluyor bazen

0:10 yaptım ilk reklamı yani 10.saniyede çıkması için bunu kaldırmalımıyım? 10:00,20:00,30:00 diyemi gitmesi lazım?

10dk arayla yapınca 10.saniyede reklam çıkmıyor. hem 10.saniye hemde mesela 10dkda reklam çıkmasını nasıl sağlarız.eğer olmuyorsa hiç gereği yok.

0:10 yaptım ilk reklamı yani 10.saniyede çıkması için bunu kaldırmalımıyım? 10:00,20:00,30:00 diyemi gitmesi lazım?

10.saniyede zaten reklam olur tekrar koymanıza gerek yok.

---------- Mesaj saat 19:40:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:38:59 civarında gönderildi. ----------

10dk arayla yapınca 10.saniyede reklam çıkmıyor. hem 10.saniye hemde mesela 10dkda reklam çıkmasını nasıl sağlarız.eğer olmuyorsa hiç gereği yok.

bende çıkıyor ama sizde neden çıkmıyor anlamadım resimde ki gibi yaptınız demi .Kendi bilgisayarınızda çıkmaması normal bence iki gün deneyin faydasını görmezseniz kaldırırsınız.

v59p3.jpg

Bir kaç gün sonra kazançlarınızı kontrol ediniz sizde değişikliğin farkına varacaksınız.

v59pp.jpg

süper paylaşım 45 dakikalık videoma az önce 15-30-45 halinde 3 reklam ekledim,ve hemen reklamlar çıkmaya başladı :)

v59p3.jpg

v59pp.jpg

kardes ben genelde film calısıyorumda orda altta ılk yuklerken web-film fln 3 secenek var hangısını tercıh edıyım

kardes ben genelde film calısıyorumda orda altta ılk yuklerken web-film fln 3 secenek var hangısını tercıh edıyım

web seçin hocam.

---------- Mesaj saat 20:26:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:26:14 civarında gönderildi. ----------

süper paylaşım 45 dakikalık videoma az önce 15-30-45 halinde 3 reklam ekledim,ve hemen reklamlar çıkmaya başladı :)

Kazançlarınızdaki artışları da en kısa sürede görürsünüz inşallah :)

Benim videolar genelde 1 saatin üzerinde oluyor ve bu şekil girince: 7:40,21:00,45:00,65:00

Bir videoda 5 veya 7 reklam çıkıyor. Bazen chrome da reklamlar gözükmüyor. İE ile kontrol ettiğimde ama reklamlar gözüküyor.

Günlük 25 dolar giderken bunu uyguladım uygulayalı günlük 90 dolara fırladı gelirim. İzlenim sayısı aynı gidiyor. Ben buna bağlıyorum.

web seçin hocam.

---------- Mesaj saat 20:26:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:26:14 civarında gönderildi. ----------

Kazançlarınızdaki artışları da en kısa sürede görürsünüz inşallah :)

hocam bende 3. madde cikmiyor bu urun yerlestirme felan cikiyor

video öncesi gösterimi açıp video içi reklamı 07:00,20:00,30:00 gibi yaparsanız anında çıkıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri