Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçenlerde fark etmiştim.önceden 7 dakika sınırı vardı artık 30sn arayla bile reklam konulabiliyor.bende reklamları arttırdım umarım problem yaşamayız.
önceden de 7 dakikanın altında reklam yayını yapabiliyorduk, youtube için sıkıntı yok ama adsense politikasına ters. Şahsen ben o riski göze almam, bence sizde almayın hocam. Adsensenin acıması olmaz, Banlama sebeplerinden bir tanesi..
zaten epeydir 7 dakika sınırını zorluyordum ben.aylardır partnerde problem olmadı.7 dk dan 5 dakikaya düşürdüm.youtubede problem gözükmüyor illegal bir durumda yok.
7 dakikadan 5 dakika'ya düşürmek aslına bakarsanız size ne kadar getiri sağlayacağı önemli. 1 hafta veya yetmezse 2 hafta kontrol edin. Belirlediğiniz hit sağlayan videoların analytics kısımlarını reklam aralıklarını 5 dakika yaptıktan sonra takip edin. Yaptığınız günden itibaren ne gibi değişimler olmuş bakın. Eğer sizi tatmin edecek bir değişiklik yok ise 7 dakikaya yükseltirsiniz ve riski sıfıra indirgersiniz. Eğer gözle görülür bir yükselme mevcut ise 5 dakika olarak devam edersiniz. Önemli olan değişen kazanç bu riski almaya değer mi ?
geçenlerde fark etmiştim.önceden 7 dakika sınırı vardı artık 30sn arayla bile reklam konulabiliyor.bende reklamları arttırdım umarım problem yaşamayız.
hocam şu an bakıyorum aynı video gün boyu 200 lira kastım,bugüne gireli 2 saat oldu 120 lira olmuş.fazladan 5 reklam daha girdim video 2 saat civarı.
Problem yasamassin bu yuzden ama soyle bir durum soz konusu. deneme yaptim cok reklam koydugum kanalda neredeyse abone yok. az reklam koydugum kanalda ise cok abone var..
cok reklam koymak aboneyi kaciriyor..
Bu nasıl bir etkiymiş hocam öyle ) 24 saate 200 lira kazanan video 2 saatte 120 lira kazanmış. Ben açıkçası 7 dk'den 5 dk'ye inen bir reklam aralığının bunu sağlayacağını pek düşünmüyorum. Yine de anlaşılan güzel bir etki var. En iyisi 5 dakika da kalın.
zaten adsenseye tek kanal bağlı ondada tek video var.partnerciyim videoyu yanlışlıkla partnersize atmışım,dolar yanında bağladım adsenseye günde epey bırakıyor.sıkıntı olmaz heralde partnerde hep kullanıyorum.abone kaçsada umrumda değil anlayacağın![]()
hocam 102ymiş yanlış görmüşüm.durum bu.video aynı video.
![]()
hocam şu an bakıyorum aynı video gün boyu 200 lira kastım,bugüne gireli 2 saat oldu 120 lira olmuş.fazladan 5 reklam daha girdim video 2 saat civarı.
şimdi hocam önceden 7 dakika arayla reklam koyuyordun, şimdi kaç dakika arayla reklam koyuyorsun? bu arada sanırım video +15 dakika değil?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.