10 dk yada 15 dk videoya
2 yada 3 reklam koyan var mı?
koy hocam.ben 7 dakikalık koyarken 15 dakikalık videoya 00:40,7:45,14:50 olarak koyuyordum.en kötü 2 tane koyun pewdiepie bile video içi koyuyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 dk yada 15 dk videoya
2 yada 3 reklam koyan var mı?
Uzun zamandır dakika aralıklarla ekliyorum reklamları sorun olmadı. Zaten çoğu reklam artık video üstü banner olarak çıkıyor.
koy hocam.ben 7 dakikalık koyarken 15 dakikalık videoya 00:40,7:45,14:50 olarak koyuyordum.en kötü 2 tane koyun pewdiepie bile video içi koyuyor.
uzun zamandır derken hocam? birde 1 er dakika arayla mı![]()
sen çıkarttın mı?
00.40 ve 7:45 koyunca 2 tane reklam çıkar mı?
geçenlerde bi kanal gördüm. adam videonun alttaki küçük kırmızı yerini ( videoyu sardığın noktayı ) full sarıya çevirmiş. hani millet videoya ilk tıkladığında kaç tane reklam olduğunu sayamasın, açsın izlesin işte mantığıyla hareket ederek. muhtemelen 5-7 dk arası reklam çıkıyordu ama önemli olan o kısmın baştan sona kadar tek şerit halinde sapsarı olmasıydı. çok güzel bi mantık uygulamış bence. o olayın nasıl yapıldığını çözmek lazım ki kullanıcı reklamları saymak yerine direkt videoya odaklansın, reklamlar süpriz olsun.
geçenlerde bi kanal gördüm. adam videonun alttaki küçük kırmızı yerini ( videoyu sardığın noktayı ) full sarıya çevirmiş. hani millet videoya ilk tıkladığında kaç tane reklam olduğunu sayamasın, açsın izlesin işte mantığıyla hareket ederek. muhtemelen 5-7 dk arası reklam çıkıyordu ama önemli olan o kısmın baştan sona kadar tek şerit halinde sapsarı olmasıydı. çok güzel bi mantık uygulamış bence. o olayın nasıl yapıldığını çözmek lazım ki kullanıcı reklamları saymak yerine direkt videoya odaklansın, reklamlar süpriz olsun.
hocam zaten bende pek tavsiye etmiyorum ama umursamadığım videolara gömüyorum.video sadece bende var millet bana mecbur.izlenim bittikten sonra da kanalı sileceğim.ne koparırsam kar hesabı .Bence kazanç getirisi düşer çok fazla reklam olunca reklamların getirisi azalır diye tahmin ediyorum. .
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama bence çok reklam koyarsaniz getiri azalır, yani söyle diyeyim. 1 sokakta 5 tane market varsa kolanin fiyati 3 tl diyelim adamlar fiyati indirir ve en düşük fiyattan satar, 2 mahalle ileride ki bakkal ise 3 liradan satar. yani 14 dk video 2 reklam koysaniz 3 liradan 6 tl ama çok koyarsaniz 10-20 kuruştan zararda olursunuzhocam zaten bende pek tavsiye etmiyorum ama umursamadığım videolara gömüyorum.video sadece bende var millet bana mecbur.izlenim bittikten sonra da kanalı sileceğim.ne koparırsam kar hesabı .
ama bence çok reklam koyarsaniz getiri azalır, yani söyle diyeyim. 1 sokakta 5 tane market varsa kolanin fiyati 3 tl diyelim adamlar fiyati indirir ve en düşük fiyattan satar, 2 mahalle ileride ki bakkal ise 3 liradan satar. yani 14 dk video 2 reklam koysaniz 3 liradan 6 tl ama çok koyarsaniz 10-20 kuruştan zararda olursunuz
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 dk aralı uygulayan dkları yazar mısınız bi denemede ben yapim
İki gün önce inceledim adsense kurallarını hala değişmemişti 7 dk ara koymanız gerekiyor, yoksa beklediğiniz para gelmeyebilir adsense'ten kapatmak için yüklü miktarları zaten yer arıyorlar. Yazıyor kullanım şartları vs. bir yerden video içi reklamlarda 7 dk araya ilişkin dikkatli kullanın(ben bazı adsenselerde yapıyorum 2 dk falan'a kadar ama dediğim gibi normalde yasak gözüküyor)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.