Video ilk atan olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çalıştıgım bir dizi var dizide dünya engeli filan geçiyorum ama diziyi 2 3 saat geç atıyorum gel gelelim video en erken atan izlenimi kapıyor alıyor basını gidiyor diger rakipler resim üzerine video çerçeveli videolar atarken ben buna gerek bile duymadan geciriyorum onlar 5k izlenimde 10 begeni alırken ben 70 izlenimde 15 begeni alıyorum ama sıralamadaki sonucu degiştirmiyor bu begeniler sanırım !!!

SEO Çalışması :)

1.Kimseye beddue etme.
2.Adam gelsin milleti kandırmaya kalksın benim burada gıkım çıkmasın öylemi ?
3.Yanlış olan birşey varsa oda bu adamın böyle saçmalıklarla uğraşmasıdır.
4.Demekki bunu yapanlardan birinsinki böylelerini savunuyorsun.
5.Benim yaptığım yanlış değil aksine doğru birşey al buda kanıtı.
b48Yzj.jpg

Boşboş konuşmayıda bırak ;) Hadi eyvAllah

adam yanıltıcı kücük resim koymamış sadece videonun dışında resim eklemiş yani aynı filmin daha düzgün bir görüntüsü buda izleyiciyi çeker yani ytparada paylasılan bir yöntem bu adam cizgi film koymustur atıyorum pembe panterin resmini ama içerik bir haberdir yani alakasız birseydir bunu flaglasan birsey demiycemde neyse takıl kafana göre sen

poligime girmek istemiyom senle sen bildigin şaşma bende devam edelim böle

Siz kendinize göre bir kılıf uydurmuşsunuz o taraftan bakıyorsunuz.Adam gitmiş videoyla alakasız resim eklemiş milleti kandırmış izlenimi kendine çekmiş oh ne ala.Ben dizinin bölümü yayınlansın diye bekleyeyim adam sahtekarlıkla kendine izlenim çeksin.Ya gelmiş bide bana bunun hesabını soruyorsuz @ArtigmA gelmişsin bide bana iş ahlakından bahsediyorsun.Zaten bu işteysen ahlakla yakından uzaktan alakan olmazki başkasının videosundan kazanıyorsun sonucta.(Özgün çalışana lafım yok tabi.)

Sen yazıdığımı okumamışsın ya da farklı yerlerden okuduklarını benim yazdığımı zannediyorsun. Tekrar oku.
1. İş ahlakın bahsedilmemesi gerektiğini söyleyen benim zaten.
2. Burda aldatıcı resime bişey diyen yok konuyu açan ne demiş onu bir oku böyle itamda bulunmadan önce
çalıştıgım bir dizi var dizide dünya engeli filan geçiyorum ama diziyi 2 3 saat geç atıyorum gel gelelim video en erken atan izlenimi kapıyor alıyor basını gidiyor diger "rakipler resim üzerine video çerçeveli videolar atarken" ben buna gerek bile duymadan geciriyorum onlar 5k izlenimde 10 begeni alırken ben 70 izlenimde 15 begeni alıyorum ama sıralamadaki sonucu degiştirmiyor bu begeniler sanırım !!!

Sonra gel konuşalım flag mevzusunu [MENTION=11020]aykut267[/MENTION]

Siz kendinize göre bir kılıf uydurmuşsunuz o taraftan bakıyorsunuz.Adam gitmiş videoyla alakasız resim eklemiş milleti kandırmış izlenimi kendine çekmiş oh ne ala.Ben dizinin bölümü yayınlansın diye bekleyeyim adam sahtekarlıkla kendine izlenim çeksin.Ya gelmiş bide bana bunun hesabını soruyorsuz [MENTION=12367]ArtigmA[/MENTION] gelmişsin bide bana iş ahlakından bahsediyorsun.Zaten bu işteysen ahlakla yakından uzaktan alakan olmazki başkasının videosundan kazanıyorsun sonucta.(Özgün çalışana lafım yok tabi.)

EDİT : Söylediğim sözler yolundan bayağı bir sapmış.Benim flagladım videolar resimleriyle alakası olmayan videolar.

dediklerinde çok haklısın fakat spamcılar yorumunu beğenmez çünkü onlar emeğinin hakkıyla kazanıyor :D

Youtube sayemizde kazanıyor diyen bile gördüm yav :D

Sen yazıdığımı okumamışsın ya da farklı yerlerden okuduklarını benim yazdığımı zannediyorsun. Tekrar oku.
1. İş ahlakın bahsedilmemesi gerektiğini söyleyen benim zaten.
2. Burda aldatıcı resime bişey diyen yok konuyu açan ne demiş onu bir oku böyle itamda bulunmadan önce

Sonra gel konuşalım flag mevzusunu [MENTION=11020]aykut267[/MENTION]

ne demişim öne çıkan görsel dizi içinden alınan bölümün resmi koyuluyor adam video girdigi zaman çerçeveli ufacık video ile karşılaşıyor sonra ne mi oluyor oo diziyi izlicek adam bir daha oo diziyi tubede izlemiyor kandırdıgı icin ne yapıyor gidiyor sitelerden izliyor bu tek bana degil herkese yansır sonra topluluk diye bas bas bagırtırlar sadece youtube işleri ile ugrasanlar bunu yapıyor sanma emin ol gelen izleyiciler bile ne yapacagını biliyor flagı onlarda basıyor kaç defa benımde daha önce kanal kapandı neden çerçeveli resim üzerine video attıgım icin ama kandırma öne çıkarılan görsel kullanmadıgım halde topluluk yedim

Konuyu ilk okuduğumda alakasız resim olarak okumuştum.O konuda haklısın mesajı tersinden okumuşum.Ama aldatıcı resim ekleyenlere karşı tutumum kesinlikle katıdır.

O konuda emin ol forumdaki 100 kişiden 90 i aynı sekilde dusunuyodur ama mevzuyu düzgün okumadan benim yazdıklarımı da okumadan ya da okuyup anlamadan adımı etiketlemen beni alakadar eden kısımı.

flag basanlar birde bunu düşünün;
benim kimse ile alakam yok ama dün yayınladığım bir video 1 saatte flagdan uçtu...şimdi ben bu karektersizlere ne diyeyim.
kimse teknikleri yerde görmüyor, herkes çalışıp edip buluyor öle herkes gelipt birilerinden şıp diye öğrenip de teknik öğrenmiyor.
Flag basanların ruh hali hakkında ciddi endişe duyuyorum.
ve son olarak Kimse Flagın haklı bir gerekçesi olduğunu gösteremez.

benim kimse ile alakam yok ama dün yayınladığım bir video 1 saatte flagdan uçtu...şimdi ben bu karektersizlere ne diyeyim.
kimse teknikleri yerde görmüyor, herkes çalışıp edip buluyor öle herkes gelipt birilerinden şıp diye öğrenip de teknik öğrenmiyor.

Videoyla alakasız resim yapanlar flagı hak eder hocam.Geçmiş olsun bu arada

dostum sen sadece flaglayanların insan olduğunu mu düşünüyorsun ? Youtube botları da flaglıyor kapatıyor kanalları o kanallar spam,aldatıcı içerik falan kim kapatıyor sanıyorsun :eek:

Videoyla alakasız resim yapanlar flagı hak eder hocam.Geçmiş olsun bu arada

bir video ile bize geçmiş olacaksa ...:)
alakasız resim yoktu....
diyelim ki alakalı bir resim sanki youtube bunu inceliyor.
ayrıca senin bir hesaptan flaglaman belki bir zerrecik haklı görülebilir ama 20 hesaptan birden yanıltıcı küçük bir resim diye işaretlersen bunu da gelip burdan söylüyorsan yani eyvah eyvah halimize...

---------- Spam Engelliyici 14:34 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

dostum sen sadece flaglayanların insan olduğunu mu düşünüyorsun ? Youtube botları da flaglıyor kapatıyor kanalları o kanallar spam,aldatıcı içerik falan kim kapatıyor sanıyorsun :eek:

arkdaşım bugün video yüklemiyoruz youtube yi bir çoğunuzzdan iyi biliyorum bana ego yaptrıtmayın...:(

video normal video idi ve adam çekemiyor. onlar gezip tozarken biz bilgisayar başında 17 saat kaldığımız gün oldu. adam yememiş içmemiş flagçılığa özenmiş

Ayrıca bu konuyu gördüm aklıma geçen aylarda açılan sahte telifçiler aklıma geldi. adam çekemediği adamın kanalına direk telif atıyordu. gidin video yükleyin para kazanın
flag zakkumu ile de uğraşmayın. belki adamın çok paraya ihtiyacı var ve o videodan bir nebze olsun ihtiyacını iderecek milletin rızkına mani olmayın.

Gidin video yükleyin. teknik öğrenin para kazanın boş bu flag boşş

arkadaşım tabiki ilk atan kazanacak adam videonun internete düşmesini beklesin sen videonun internete düşeceği zamanı bekleme adam zamanını harcasın onun için sen 2-3 saat sonra video at sen kazan yok öyle bir şey hocam madem bundan çok şikayetçisin rekabete sende katıl alakasız resim koy demiyorum başka bölümün videosunu yeni bölüm gibi de yap demiyorum dizinin fragmanının ne zaman çıkacağını bil çıkacağı zaman sen ilk at zaten kazanan sen olacaksındır.

İstersen ilk yükle hatta 3 gün kimse yüklemesin farketmez kanalını flagcılardan biri gördükten sonra o kanaldan sana hayır gelmez sadece video değil kanalıda götürürler.

bir video ile bize geçmiş olacaksa ...:)
alakasız resim yoktu....
diyelim ki alakalı bir resim sanki youtube bunu inceliyor.
ayrıca senin bir hesaptan flaglaman belki bir zerrecik haklı görülebilir ama 20 hesaptan birden yanıltıcı küçük bir resim diye işaretlersen bunu da gelip burdan söylüyorsan yani eyvah eyvah halimize...

---------- Spam Engelliyici 14:34 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

arkdaşım bugün video yüklemiyoruz youtube yi bir çoğunuzzdan iyi biliyorum bana ego yaptrıtmayın...:(

video normal video idi ve adam çekemiyor. onlar gezip tozarken biz bilgisayar başında 17 saat kaldığımız gün oldu. adam yememiş içmemiş flagçılığa özenmiş

Ayrıca bu konuyu gördüm aklıma geçen aylarda açılan sahte telifçiler aklıma geldi. adam çekemediği adamın kanalına direk telif atıyordu. gidin video yükleyin para kazanın
flag zakkumu ile de uğraşmayın. belki adamın çok paraya ihtiyacı var ve o videodan bir nebze olsun ihtiyacını iderecek milletin rızkına mani olmayın.

Gidin video yükleyin. teknik öğrenin para kazanın boş bu flag boşş

O kadarda değil hocam 20 hesap birden. :D
Ayrıca adam hile hurda yapıyorsa haklı olan taraf omu olucak ? Sizide anlamış değilim hani.

Son düzenleme:
ayrıca dizi işinde de 6 ay çalışmış biri oalarak şunu diyeyim o zaman bizde ilk atıp saf saf bekliyorduk. Ama adam sabah 1080p yi özel taktikle bi çakıyordu iki gün sonra ilk sırada 1080p vardı. millet yöntem öğrenmişti biz halen ilk peşinde idik.....

İlk yüklemeyin yöntem öğrenin.

Ayrıca [MENTION=11020]aykut267[/MENTION] flag timi felan flagçı kişiler hakkında gerçekten iyi şöyler söylemiyorum. bak mesala kaliteli bir kanal bugün itibariyle çöp oldu. bin abone gitti. ama ben kimseye atmıyorum. mac ve ip temizliyp hemen yeni kanal açıcağım. Çünkü üni öğrencisiyim paraya ihtiyacım var kimse ile uğraşamam. yani onlar yaptıkları ş.rf.s.zliği ile kaldılar.
Ayrıca kanal tam onay rozeti alacaktı. yani onay rozeti alsaydı artık sıkıntım kalmayacaktı.
Vel hasıl bu ş.siz.lere Öfkeleyim ama yoluma devam ediyorum

ayrıca dizi işinde de 6 ay çalışmış biri oalarak şunu diyeyim o zaman bizde ilk atıp saf saf bekliyorduk. Ama adam sabah 1080p yi özel taktikle bi çakıyordu iki gün sonra ilk sırada 1080p vardı. millet yöntem öğrenmişti biz halen ilk peşinde idik.....

İlk yüklemeyin yöntem öğrenin.

Ayrıca [MENTION=11020]aykut267[/MENTION] flag timi felan flagçı kişiler hakkında gerçekten iyi şöyler söylemiyorum. bak mesala kaliteli bir kanal bugün itibariyle çöp oldu. bin abone gitti. ama ben kimseye atmıyorum. mac ve ip temizliyp hemen yeni kanal açıcağım. Çünkü üni öğrencisiyim paraya ihtiyacım var kimse ile uğraşamam. yani onlar yaptıkları ş.rf.s.zliği ile kaldılar.
Ayrıca kanal tam onay rozeti alacaktı. yani onay rozeti alsaydı artık sıkıntım kalmayacaktı.
Vel hasıl bu ş.siz.lere Öfkeleyim ama yoluma devam ediyorum

böyle insanlar olduğu sürece daha çok başa döneceğizzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri