Yok partneri sormuyorum , normal kanallar yakıyor mupartnerler yakıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok partneri sormuyorum , normal kanallar yakıyor mupartnerler yakıyor
Yok partneri sormuyorum , normal kanallar yakıyor mu
s.a arkadaşlar ,
dün akşam 1 tane video attım para kazanma aktif ve yeşil ışık yanıyor fakat yeşil simgenin üzerine gelince inceleniyor yazıyor. video'dan para kazanabilir miyim şimdi ?
http://i40.tinypic.com/2z8btww.png
kazanmazsın, şu an genel bir sorun var yakın zamanda düzelir.Para kazanabilmen için o dolar işaretinin yanması beyaz olması lazım.
halen düzelmedi dünden bu yana hiçbir ışık yanmıyor düzelir birde para kazanma ayarları kısmında birşeyler peydah oldu hayırlısı bakalım
hmm anladım. peki video yüklemeye devam edeyim mi hocam ? sıkıntı olmaz değil mi zaten hemen izlenme alamıyorum videodan anlamadım gitti.. teşekkürler.
Video 1k yı geçti inceleniyor :S
Sanırım ilk defa böyle birşey oluyo sana benim 102 binlik videom incelemede ve bunları alışkınım piskolejını bozma kardeşim sana tavsiyem 2 tane en az Partner kanalın olsun partner kanallarda ışık yanma sorunu yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.