Video inceleniyor, yeşil ışık yanmıyor (TEK KONU)

s.a arkadaşlar ,
dün akşam 1 tane video attım para kazanma aktif ve yeşil ışık yanıyor fakat yeşil simgenin üzerine gelince inceleniyor yazıyor. video'dan para kazanabilir miyim şimdi ?

http://i40.tinypic.com/2z8btww.png

s.a arkadaşlar ,
dün akşam 1 tane video attım para kazanma aktif ve yeşil ışık yanıyor fakat yeşil simgenin üzerine gelince inceleniyor yazıyor. video'dan para kazanabilir miyim şimdi ?

http://i40.tinypic.com/2z8btww.png

kazanmazsın, şu an genel bir sorun var yakın zamanda düzelir.Para kazanabilmen için o dolar işaretinin yanması beyaz olması lazım.

kazanmazsın, şu an genel bir sorun var yakın zamanda düzelir.Para kazanabilmen için o dolar işaretinin yanması beyaz olması lazım.

hmm anladım. peki video yüklemeye devam edeyim mi hocam ? sıkıntı olmaz değil mi zaten hemen izlenme alamıyorum videodan anlamadım gitti.. teşekkürler.

halen düzelmedi dünden bu yana hiçbir ışık yanmıyor düzelir birde para kazanma ayarları kısmında birşeyler peydah oldu hayırlısı bakalım

hmm anladım. peki video yüklemeye devam edeyim mi hocam ? sıkıntı olmaz değil mi zaten hemen izlenme alamıyorum videodan anlamadım gitti.. teşekkürler.

Olmaz videolara yükle para kazanmayı aktif etme öyle kalsın, sorun düzelince aktif edersin

1-2 haftadır belirgin bir şekilde gecikme yaşanıyordu zaten.
Umarım kısa zamanda çözümlenir.

arkadaslar para kazanma aktif olupta inceleniyordaki videolarını bende para kazanmayı kapatın youtube ışıkları yakmasada telifleri değerlendiriyor dün gece kanalım gitti telif geldi büyük ihtimalle

Video 1k yı geçti inceleniyor :S

Sanırım ilk defa böyle birşey oluyo sana benim 102 binlik videom incelemede ve bunları alışkınım piskolejını bozma kardeşim sana tavsiyem 2 tane en az Partner kanalın olsun partner kanallarda ışık yanma sorunu yok

ışıklar yanmıyor ya bunun bir çözümü yokmu arkadaşlar

Sanırım ilk defa böyle birşey oluyo sana benim 102 binlik videom incelemede ve bunları alışkınım piskolejını bozma kardeşim sana tavsiyem 2 tane en az Partner kanalın olsun partner kanallarda ışık yanma sorunu yok

Son 2 gun icinde yuklenen video mu 102bine ulasti?
Insallah bugun isiklar yanar da, milyonlara dayanirsin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri