Video inceleniyor, yeşil ışık yanmıyor (TEK KONU)

Henüz ışık yanmadı. Bakalım ne zaman yanacak...

sayın LoonyTuneS yenıyiz daha lütfen anlaşılır bi açıklama yapsana ..

düzeldi sayılır
fakat yeni upload lar bekliyor halen
bazı videolarımda 3-4 saattir işleniyor yazıyor sizdede aynı mı ?

eski videoalrımın hepsi yandı düzeldi sanırım 2 günlük videolardı

Son 1 haftadır video yüklemiyordum bir çok kişi'nin bu konudan şikayetçi olması üzerine 35 video yükledim 2 saat önce ve hala inceleniyor.

hep aynı geyik çalışma yapıyorlar.
Arada 2 kanalımın para kazanmasını kapatmışlar.
Böyle durumlarda hiç çalışma yapmadan direk kapatıyorlar bunu.

Yanmaya basladi arkadaslar. Siz para kazanmayi aktif hale getirin, 15-20 dakika bekleyin sonra yaniyor. En azindan bende oyle oldu. Turkiye saati ile ayin 26'sinin erken saatlerinde yukledigim videolarda oyle oldu....

Not: hepsinde yaniyor arkadaslar, 1 saat once yukledigimde de yandi. Haydi butun isiklari yakin, aydinliga kavusalim :)

Yanmaya basladi arkadaslar. Siz para kazanmayi aktif hale getirin, 15-20 dakika bekleyin sonra yaniyor. En azindan bende oyle oldu. Turkiye saati ile ayin 26'sinin erken saatlerinde yukledigim videolarda oyle oldu....

Not: hepsinde yaniyor arkadaslar, 1 saat once yukledigimde de yandi. Haydi butun isiklari yakin, aydinliga kavusalim :)

içlerinde ünlem çıkan varmı hocam

Yanıyor mu beyler hemen deniyorum

Ben para kazanmayi iptal etmistim, simdi deneme amaciyla birkac tanesini yakinca , hepsini birden yaktim. Unlem gelecek kadar inceleme durumunda birakmadim.

aynen bende para kazanmayı kapattım yanmayanlarda ama şimdi açtıklarım da hala yanmıyor bakalım bi 10 dakika öyle kalsın eğer hala yanmazsa tekrar kapatacağım :mad:

Cayır cayır yanıyor çok şükür

aynen bende para kazanmayı kapattım yanmayanlarda ama şimdi açtıklarım da hala yanmıyor bakalım bi 10 dakika öyle kalsın eğer hala yanmazsa tekrar kapatacağım :mad:

10-15 saniyede bir F5'e bas, birkac denemeden sonra yanmasi gerekli.
Yoksa telif hakki olan videolar mi ekledin?

Evet beyler uzun bekleyiş sonrası insanın yüzünü güldüren şu parlak $ işaret göründü :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri