Eğer inceleniyorda kalıyorsa para kazanmayı kapatın, başlık ve etiketi "Title" yapın. 2 saniyede yanıyor![]()
İşe yaramıyor malesef.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğer inceleniyorda kalıyorsa para kazanmayı kapatın, başlık ve etiketi "Title" yapın. 2 saniyede yanıyor![]()
Ben de de işe yaramadı.
aksamları bıraz yanması zaman alıyor arkadaslar 1 saat kadar bekleyın. eger hala yanmıyorsa vıdeoyu sılın bosuna ugrasmayın. yada ben kendımce bı yontem gelıstırdım. biraz zaman alıyor ama denemek ıcın ugrasan arkadaslar anlatmak ısterım
1. videonun para kazanmasını kapatın
2. videonun baslıgını Title yapın
3. görüntü iyileştırme ayarlarına gelıp butun ayarları - lere cekın. yanı vıdeonuzu komple karartın
4. bu ıslem vıdeonun uzunluguna gore yaklasık 1-2 saat suruyor.
5. vıdeo komple karardıktan sonra para kazanmayı aktıflestırın. (mutlaka 5 dk ıcınde para kazanma yanacaktır.
6 daha sonra tekrar goruntu iğileştırmeye gelıp otomatik düzelt dedıgınız de hem para kazanma aktif olacak hemde vıdeonuzun rekgi düzelmiş olacaktır.
Dediğim gibi biraz zaman alıyor ama eslesen yoksa kesınlıkle para kazanma yanıyor. tabı kesın dedıgıme bakmayın ama bende %100 işe yarıyan yontem bu
herkeze kolay gelsin
onu bunu bılmemde bu sekılde gıderse herkesın ısı yas ozgun calıssan gene aynı dert bu sekıl gıderse spama gul gule derız
onu bunu bılmemde bu sekılde gıderse herkesın ısı yas ozgun calıssan gene aynı dert bu sekıl gıderse spama gul gule derız
şuan adsenseye bağlı olup özgün olanda reklam çıkartamıyor üstad..Çok ilginç bir durumla karşı karşıyız ALLAH sonumuzu hayır etsininşallah bize yarar birşeyler olur
10 gündür özgün videolar hazırlamak için uğraşıyordum bugün kanalımı açtım bir kaç video atayım da ben çalışmaları sürdürürken hit alır diye ama bu gidişle benden ticari kullanım hakkı için evrak isteyecek youtube arkadaş![]()

onaylat derken ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.