Video inceleniyor, yeşil ışık yanmıyor (TEK KONU)

kardeşim yapma öyle bak bugün şansın vardı bugün sabah para kazanmalar açıldı bir ara sonra tekrar kapandı ama 1-2 gün daha yanmazsa inceleniyordaki bütün videoların ünleme düşer, hepsini silmek zorunda kalırsın. O yüzden para kazanmayı kapalı tut bekle.
Hocam videolarımın yüzde 80 ni ünleme düştü ünleme düşmesinden ne korkucam zaten adsense bağlantısını 2.planda yaparım önce videoları atarım para kazanmalarını açarım ve adsenseye bağlarım adsenseye bağlı olmayan kanalın bana zararı olmaz.

tarih: 06 02 2014 saat gece 23:10 şuan itibari bazı serverlarda yüklenen videoların ışıkları yanmıyor... sorun serverlarda devam edıyor.... 5 sn video + 30 sn video + 5 dk video yukledım hepsınde sorun vargenel...

ekkkkkkkkk: arkadaşlar eskiden aktif olan videoalrda sorun yok.. eskıden para kazanma açık olan video nun para kazanmayı kapatıyorum.. sonra açıyorum... anında doalr işareti var... sıfırdan yenı yuklenenlerde bu durum... herhalde yenı youtube sistemleri daha bir güzel incelıyor yenı videoları, didik didik edıyor... onun denemelerinden dolayı filtrelerden dolayı demekki bu genel sıkıntı

özgün çalışanlarda aynı sıkıntıyı yaşıyor mu acaba ?

Videolar 301+ kaldı kaç saattir :S bu youtube adamı öldürür ya

çözüm bulan varmı güzelin paralar alamıcam böyle giderse :D

Neyle alakali onuda bilmiyorum ama Videonun uzunluk kisalikla alakasinin oldugunu sanmiyorum.

Videonun uzun olması inceleme süresini artırıyor sanırım hocam ve uzun videoyu dolara çevirmek daha zor. 2 gündür gördüğüm kadarıyla belirli saat aralıklarında dolara çevirmek daha kolay oluyor. Kapalı tutup ara ara denemek en mantıklısı şu an için.

video yuklemeyın beyler.. "?" olan videoların neye doneceği ne zaman doneceği belli deıl... kanallarınızıda tehlikeye sokmayın... sorun düzeldikten sonra yuklemeye devam edın ..gereksiz ehlikeye girmemek gerkeli.. sorun düzeldimi birileri yazar zaten buraya ;)

250 video aktif ettim hiç biri dolara dönmedi bende hepsinin para kazanmasını kapadım sorun düzelsin öyle açarız :S

Hocam videolarımın yüzde 80 ni ünleme düştü ünleme düşmesinden ne korkucam zaten adsense bağlantısını 2.planda yaparım önce videoları atarım para kazanmalarını açarım ve adsenseye bağlarım adsenseye bağlı olmayan kanalın bana zararı olmaz.

ben direk bağladığım için düşünemedim hocam.

evet topluluk ihtarı almışsın. benım anladığım tabi bu işte fikir yürütebiliriz...
videoda yanlış etiket var, bu etkıletlerden dolayı kendılerını senın videoda bulan kişiler yanıltıldıklarını düşünerek seni videonu şikayet etmişler... ben onu anladım. ama sebep çok tabikide...
itiraz edebilirsin, itirazını değerlendirirler, masum isen açarlar kanalını. değilsen 6 ay beklersın...

Biliyorsunuz bu akşam kurtlar vadisi vardı onu yükledim 1. kısım çok izlendi 301+ takıldı hemen aslında diğer 10 kısımda 301 takılmıştı ama o ayrı mesele işte video birisi işte yapacakta ***lik şimdi ağzımı bozmayayım dislike yapmış diğer kvp yükleyenlerden de şikayet eden varsa ondan gitti kesin çünkü başka birşey yoktu nedir bu çekememezlik anlamıyorum :@ o şikayet edenlerin hepsi inşallah bu acıyı tadarlar birde etiket den dolayı değil etiketleri ve açıklamayı doğru düzdün girip yaptım yanıltıcı vb birşey yoktu

---------- Mesaj saat 02:08:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:06:44 civarında gönderildi. ----------

evet topluluk ihtarı almışsın. benım anladığım tabi bu işte fikir yürütebiliriz...
videoda yanlış etiket var, bu etkıletlerden dolayı kendılerını senın videoda bulan kişiler yanıltıldıklarını düşünerek seni videonu şikayet etmişler... ben onu anladım. ama sebep çok tabikide...
itiraz edebilirsin, itirazını değerlendirirler, masum isen açarlar kanalını. değilsen 6 ay beklersın...

bu arada nereye itiraz edeceğim

bir kanala video atıyordum 300 videodan bir tanesi bile yanmadı.
Sabah açarım.
Kapatın bekleyin sabah büyük ihtimal düzelir.
YT'nin ay başı yaptığı inceleniyor mevzularından birini yaşıyoruz.

Video inceleniyor sorunu dışında "Video İŞLENİYOR" sıkıntısın çeken var mı, iki gündür işlenen videolar var, hala da işleniyor, hiçbir kanalıma yeni video koyamıyorum.

Youtube nin sistemi devreye girdi galiba. Yüklenen videolarda artik reklamlar 24 saat sonra cikiyor. Bugün kü yükledigim hicbir videoda reklam cikmadi yesil isik yanmasina ragmen. Güya kontrolda geciyor videolar dünkü yükledigim dizi filmlerde bugün reklamlar cikiyor. Hani nesini kontrol ettiler acaba?

Creative networkde dashboarda girdiginde büyükce yazmis adamlar: yeni yüklediginiz videolari gizliye alin ve 24 saat sonra online yapin diye. Bir ton izlenim bosa gitti bugün.

Youtube nin sistemi devreye girdi galiba. Yüklenen videolarda artik reklamlar 24 saat sonra cikiyor. Bugün kü yükledigim hicbir videoda reklam cikmadi yesil isik yanmasina ragmen. Güya kontrolda geciyor videolar dünkü yükledigim dizi filmlerde bugün reklamlar cikiyor. Hani nesini kontrol ettiler acaba?

Creative networkde dashboarda girdiginde büyükce yazmis adamlar: yeni yüklediginiz videolari gizliye alin ve 24 saat sonra online yapin diye. Bir ton izlenim bosa gitti bugün.
Şimdi senin dediğin bana mantıklı geldi aynısı başıma geldi şuan sistem üstünde deneme yapıyo olabilirler ilerde tam anlamıyla sistem devreye girer yakmazlar ışıkları özgün olmayanda eğer doğruysa tabi.

benim de başıma geldi ama youtubenin muayyen günleri var. alıştık artık. genelde sorunlar 1 haftaya kadar düzeliyor.

Bence bununla alakali:

IMPORTANT UPDATE: We have discovered a smart way, for all our 'Affiliated' channels, to avoid the low CPM in the first hours while your video is waiting for YouTube approval!!
The trick is that you upload a new video and time the publication 24 hours later through Scheduled Publishing

https://support.google.com/youtube/a...70709?hl=en-GB .

YouTube will do its checks even though the video has not been published yet and approve it (normally) before the video is actually published.
This ensures that when your video is published on your channel, it has already been approved and it will be monetised to the max immediately.
This publication delay is of course not advisable for videos with 'breaking news' value but for most videos this is a clever way to optimise monetisation even if your channel has 'Affiliated' status!
Your channel currently does not meet the minimum criteria to apply for 'Managed' status.

You need at least 10000 views per day and at least 5000 subscribers.

Once your channel reaches those numbers simply come back to this page and apply.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri