Video inceleniyor, yeşil ışık yanmıyor (TEK KONU)

Hocam nasil actin kanalini benim kanal kapandi ama belki bende kanalimi acabilirim

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok uğraştım 48 saat sürdü 10 saatte bir plus bağlantısını kestim olmadı plus sayfasını sildim olmadı plus sayfasını silip yeni sayfa açtım yani iki seçenek sunuyor aynı adı kullan veya bi alttaki seçenek var onu yaparak açabildim.. 10 kanal var net hatırlamıyorum valla :)

bağlantıyı kes sayfayı sil bekle dene ama aralarda bekle hemen yapma

çok uğraştım 48 saat sürdü 10 saatte bir plus bağlantısını kestim olmadı plus sayfasını sildim olmadı plus sayfasını silip yeni sayfa açtım yani iki seçenek sunuyor aynı adı kullan veya bi alttaki seçenek var onu yaparak açabildim.. 10 kanal var net hatırlamıyorum valla :)

bağlantıyı kes sayfayı sil bekle dene ama aralarda bekle hemen yapma

Kapanan Kanalida acabilirmiyim acaba

Kapanan Kanalida acabilirmiyim acaba

valla bilmiyorum dostum şimdi bir kanal daha açıldı çok şükür :) 300 abone vardı :)

arkadaşlar son 15 dakikada 250+ videonun dolar anında yandı...

cümleten geçmiş olsun

Biliyorsunuz bu akşam kurtlar vadisi vardı onu yükledim 1. kısım çok izlendi 301+ takıldı hemen aslında diğer 10 kısımda 301 takılmıştı ama o ayrı mesele işte video birisi işte yapacakta ***lik şimdi ağzımı bozmayayım dislike yapmış diğer kvp yükleyenlerden de şikayet eden varsa ondan gitti kesin çünkü başka birşey yoktu nedir bu çekememezlik anlamıyorum :@ o şikayet edenlerin hepsi inşallah bu acıyı tadarlar birde etiket den dolayı değil etiketleri ve açıklamayı doğru düzdün girip yaptım yanıltıcı vb birşey yoktu

---------- Mesaj saat 02:08:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:06:44 civarında gönderildi. ----------

bu arada nereye itiraz edeceğim

sana mail adresi verirler, yada geri bildirim yapabilirsin... bir sürü mail var itiraz için

sana mail adresi verirler, yada geri bildirim yapabilirsin... bir sürü mail var itiraz için

Tamamda daha öncede başıma geldi hiçbiri işe yaramıyor benim istediğim işe yarayan birşey derdimi anlatabilieceğim bir iletişim maili gibi onların gönderdiği iki tane kutucuk var iletişim için şu adresi yaz giriş yaptığın eposta adresini yaz gönder sonrasınra hiçbir sonuç olmuyor

Tamamda daha öncede başıma geldi hiçbiri işe yaramıyor benim istediğim işe yarayan birşey derdimi anlatabilieceğim bir iletişim maili gibi onların gönderdiği iki tane kutucuk var iletişim için şu adresi yaz giriş yaptığın eposta adresini yaz gönder sonrasınra hiçbir sonuç olmuyor

Birebir özel mail yok. genel kalıplarla otamatık cevapları var... sen sadece derdını yazarsın turkçe , buldugun maillere aynı metnı gonder... şansına artık, ya okurlar yada daha öncebaşvurun var derler otamatık mesaj gelır sana.. yada hiç görmezden gelırler okumazlar bile...
olay budur, sana kolay gelsın

bu çok can sıkıcı olmaya başladı,aklıma kötü şeyler geliyor-youtube birşeylermi karıştırıyor acaba?!

Aynen bende şuan dolar yakmaya çalışıyorum fakat yemiyor videom özgün olduğu halde :S

bu çok can sıkıcı olmaya başladı,aklıma kötü şeyler geliyor-youtube birşeylermi karıştırıyor acaba?!

Hocam tekrar açılmadan önce geçen sene 6 şubatta reklamlar Türkiye'ye kapatılmıştı ama artık çok daha gelişti böyle bir şey olmaz artık Türkiye için fakat gene bi pislik çıkmaz umarım.

Hocam tekrar açılmadan önce geçen sene 6 şubatta reklamlar Türkiye'ye kapatılmıştı ama artık çok daha gelişti böyle bir şey olmaz artık Türkiye için fakat gene bi pislik çıkmaz umarım.

eyvah eyvah bende endişelendim şimdi

umalım öyle olsun kardeşim,herşey değişiyor zamanla-lehimize değişmesini dileyelim

Konuyu açtığınız için teşekkürler aynı sorun bendede var geçtiğimiz 2 - 3 gün öncesine kadar herzaman attıgım videolara para kazanma cıkıyordu fakat 2- 3 gundur inceleniyor soru işareti kalkmıyor hala inceleniyor ve her attıgım videoda aynı şekil düzeltilecek mi arkadaşlar bilgisi olan var mı?

eyvah eyvah bende endişelendim şimdi

hocam yanlış hatırlamıyorsam 24 ocak 2013 ilk bu kapat - aç la reklamları açma olayı çıkmıştı Türkiye 'de ardında 6 şubatta 2013 de reklamlar Türkiye'ye kapanmıştı sonra yaza doğru geri açılmıştı bildiğimiz. Gibi bi sorun reklamlar falan kapanmaz ama genelde böyle sorunlar ardından muhakkak bir yenilik ortaya çıkarıyorlar umarım aleyhimize bir şeyler gelişmez.

Felaket tellallığı başlamış yine :) akşam 5 gibi 13 videonun para kazanmasını açtım hepsi ? oldu . açık bırakmıştım şimdi baktım 2 tanesinde dolar yanmaya başlamış . diğerleride yanar umarım.

Aynı sorun var 1 saat önce attığım 2 videoda halen soru işareti var.

2 saat önce attığım 20 videodan suan 13 ünde dolar yandı yani eskisi gibi 5 dk içinde yakamıyoruz biraz uzun sürsede dolar işareti yanıyor en azından benim için öyle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri