Video İndirilemeyen Site Mi Var? Söyleyin Halledelim :)

Kanald'nin canlı yayınını kaydedebilen oldu mu ben yapıyorum fakat 6 şar saniye oluyor :)

[MENTION=1965]cakirturk[/MENTION] fox tv en fazla 150kb gördüm hocam

sunucu kısıtlıyor olabilir, bu tarz hizmetler genelde geotargeted'dır, hedef ülke'ye maksimum bant genişliği ataması yaparlar. yukarıda da demiştim, kullandığınız sunucu yurt dışındaysa gayet normal.

fox tv sanırım sunucu durumuna göre değişken hızla sağlıyor videoyu.

ilk mesajı kontrol et :P acunn'u da ekledim :D

---------- Mesaj saat 20:46:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:43:59 civarında gönderildi. ----------

star tv küre.tv ile aynı altyapıyı kullanıyor, küre.tv ile ilgili video'daki adımları startv için uygularsanız vieo indirebilirsiniz.

Eyvallah usta çok sağol valla çok işime yariyacak :)

ustad tivibu için ne diyorsun

canlı yayın falan mı yoksa video sağlıyor mu tivibu?

---------- Mesaj saat 22:20:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:19:22 civarında gönderildi. ----------

Kanald'nin canlı yayınını kaydedebilen oldu mu ben yapıyorum fakat 6 şar saniye oluyor :)

canlı yayınlara bakmıyorum şuanlık malesef :/
idm ile indiriyorsanız indirmel inkini kopyalayıp yollar mısınız?

Çok teşekkürler. Ne zamandır indirmeyi düşündüğüm ve bir türlü indiremediğim videoları sayende indiriyorum. Emeğine sağlık [MENTION=1965]cakirturk[/MENTION]

"xml decrypt"
bu ne oluyor hocam?

myvideo.de sitesi'nin yayın yaptığı stream protoklü çekerken kullandığı xml dosyasının şifrelenmiş olmasıdır.

şifrelenmenin kırılması için video player'ın deswf yapılması gerekir ve encryption key (şifreleme anahtarı) bulunması gerekir...

çooooook uzun iş çoook...

EK Olarak Star tv, Küre TV ve benzeri sitelerden indirmek için Hızlı bir yol,

Arkadaşın verdiği programlar
Firefox'u açıp Firefox eklentisini kurun,
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...link-detector/ (firefox eklentisi, firefox'a kurun)

Daha sonra

İndir : php (Rar Şifre : (abbasov)

Bu dosyayı indirdikten sonra Sağ tıklayıp Klasöre çıkar diyin (Rar Şifre : (abbasov)
Çıkan klasörün içine girin ve php dosyasını alıp direk C:'nin içerisine atın
(DİKKAT: İndirdiğiniz Winrar arşivini sağ tıklayıp çıkardıktan sonra php adında bir dosya çıkacaktır. Bu dosyanın içerisini açtıktan sonra tekrar php adında dosya çıkacak, İşte bu son olarak çıkan php dosyasını C: konumuna direk dosya şeklinde atıyoruz)
Son olarak başlat,çalıştır'ı açıp cmd yazın
Açılan konsol'a cd C:\ php yazın ENTER'a basın
Sonrasında kopyaladığınız link'i sağ tuş yaparak yapıştırın ve indirme işlemini başlatın.
Arkadaşa tşk ediyorum verdiği değerli bilgiler için, bu yazdığım yöntem KÜRETV VE STARTV İÇİN daha hızlandırılmış ve basite indirilmiş şekildedir.

myvideo.de sitesi'nin yayın yaptığı stream protoklü çekerken kullandığı xml dosyasının şifrelenmiş olmasıdır.

şifrelenmenin kırılması için video player'ın deswf yapılması gerekir ve encryption key (şifreleme anahtarı) bulunması gerekir...

çooooook uzun iş çoook...

Kısaca "boşuna uğraşmayın" yazın hocam siz oraya :)

EK Olarak Star tv, Küre TV ve benzeri sitelerden indirmek için Hızlı bir yol,

Arkadaşın verdiği programlar
Firefox'u açıp Firefox eklentisini kurun,
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...link-detector/ (firefox eklentisi, firefox'a kurun)

Daha sonra

İndir : php (Rar Şifre : (abbasov)

Bu dosyayı indirdikten sonra Sağ tıklayıp Klasöre çıkar diyin (Rar Şifre : (abbasov)
Çıkan klasörün içine girin ve php dosyasını alıp direk C:'nin içerisine atın
(DİKKAT: İndirdiğiniz Winrar arşivini sağ tıklayıp çıkardıktan sonra php adında bir dosya çıkacaktır. Bu dosyanın içerisini açtıktan sonra tekrar php adında dosya çıkacak, İşte bu son olarak çıkan php dosyasını C: konumuna direk dosya şeklinde atıyoruz)
Son olarak başlat,çalıştır'ı açıp cmd yazın
Açılan konsol'a cd C:\ php yazın ENTER'a basın
Sonrasında kopyaladığınız link'i sağ tuş yaparak yapıştırın ve indirme işlemini başlatın.
Arkadaşa tşk ediyorum verdiği değerli bilgiler için, bu yazdığım yöntem KÜRETV VE STARTV İÇİN daha hızlandırılmış ve basite indirilmiş şekildedir.

bu olayı aslında daha da kısaltmanın yolu var, php bin dizinini enviromental path olarak tanıtabiliriz, ama yine de AdobeHDS.php dosyasının tam yolunu girmek gerekiyor :)

canlı yayın falan mı yoksa video sağlıyor mu tivibu?

---------- Mesaj saat 22:20:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:19:22 civarında gönderildi. ----------

canlı yayınlara bakmıyorum şuanlık malesef :/
idm ile indiriyorsanız indirmel inkini kopyalayıp yollar mısınız?

İdm ile indirmedim.. Direk http headerları capture ederken yakaladığım link var sadece o linkinde belirli bir kısmı sürekli değişior..

FOX TV

rtmpe protokolü
rtmpe: adobe firmasının geliştirdiği güvenli akış protokolüymüş, icabına bakarız şimdi :P
gerekli araç gereç: http://rtmpdump.mplayerhq.hu/download/rtmpdump-2.3-windows.zip
video HD'dir ve toplam boyutu: 8.3 MB'dir. indirme linki: rtmpe.mp4 — Yandex.Disk
https://raw.github.com/K-S-V/Scripts/master/AdobeHDS.php
[/B]

sayende biçok videoyu indirdim hocam ancak şöyle videolarda takıldım akldım. bu şekildekiler inmiyor. bi el atarsan

<param name='flashvars' value= '&src=rtmpe://videodersane.uzaktanegitim.gen.tr/vod/mp4:Video_Ders_2014/KPSS/eb/5grup(kasım)/Rehberlik/07.mp4&autoHideControlBar=true&streamType=recorded&autoPlay=true&verbose=true'/>

İdm ile indirmedim.. Direk http headerları capture ederken yakaladığım link var sadece o linkinde belirli bir kısmı sürekli değişior..

skype kullanmıyorum, bu konu ile ilgili özel mesajlara cevap veremiyorum (vaktim yok)

kanald webden canlı yayın kaydetme (HD) ile ilgili çözüm buldum, yayınlarım bugün-yarın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri