Video İndirme Kolaylığı

Murat Sarıkaya

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır ancak siteyi üyeliksiz takip eden ve üye olup bilmeyen arkadaşlar olabilir.

İstediğiniz bir videoyu bir alt kademesiyle indirmeyi göstermeye çalışacağım.
Örneğin 1080p HD ise video 1080 indirirsiniz. Ancak yüklediğinizde videonuz 1080p HD olur yani Videoyu aynen
indirebilirsiniz. Nasıl mı fotoğraflarla anlatmaya çalıştım buyrun.

Ha bu arada sezar karşılıksız iş yapmaz diyenlerede gelsin.

Anasayfadan bir video göstereceğim.Sizde indireceğiniz videoya gidin.

uqmj0.bmp

Görüldüğü üzre bu video 720p HD

uqmmn.bmp

Bu aşamada adres çubuğunda "www." dan sonra ss ekliyoruz. Yani www. ssyoutube .com/video linki Ardından enterliyoruz.

uqmpf.bmp

Böyle bir ekran karşınıza gelebilir. Youtube googlenin olduğundan tarayıcı olarakta choreme kullanıyorsak spam alabilir. Yinede devam et diyelim.

uqmqp.bmp

Gördüğünüz gibi 720p olarak dowload bölümü geldi.
Baştada belirttiğim gibi yükleyince video 720p HD olacaktır.

uqmrh.bmp

İyi forumlar dilerim.

Ha bu arada sezar karşılıksız iş yapmaz diyenlerede gelsin.

Öncelikle paylaşımın için seni tebrik ederim,emeğe saygı ;)
Ancak o yazı hiç olmamış.Zaten sen kendin yazdım bana şunu öğretene şunu öğretirim diye kimse sana durdur yere suclama yapmadı :)

Emeğin için teşekkürler ancak daha kolayı var Free Youtube downloader bütün görüntü kalite çenekleri var indirilen video hangi kalitede ise aynen ceker yada daha düşük kalitede si nasıl isterseniz sadece linki al yapıştır.

Öncelikle paylaşımın için seni tebrik ederim,emeğe saygı ;)
Ancak o yazı hiç olmamış.Zaten sen kendin yazdım bana şunu öğretene şunu öğretirim diye kimse sana durdur yere suclama yapmadı :)

Zan altında kaldı bildiğim herşeyi açıklama kararı aldım :D Söylediğim şeyin yanlış olduğunuda farkettim. Takdir edersin ki birsürü forum var. İllaki oralarda öğretene öğretirim mantığı oluyor. YTPARA ya yeni katıldığım için oralar gibi sanıyordum ama artık düşüncelerim değişti. Artık neyse o :D

---------- Mesaj saat 14:45:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:44:12 civarında gönderildi. ----------

Emeğin için teşekkürler ancak daha kolayı var Free Youtube downloader bütün görüntü kalite çenekleri var indirilen video hangi kalitede ise aynen ceker yada daha düşük kalitede si nasıl isterseniz sadece linki al yapıştır.

Buda aynen indiriyor hocam sadece bir alt kademeyle indiriyor Yükleyince aynı kaliteye geri çıkıyor. Tam okumamışsınız sanrıım.

Zan altında kaldı bildiğim herşeyi açıklama kararı aldım :D Söylediğim şeyin yanlış olduğunuda farkettim. Takdir edersin ki birsürü forum var. İllaki oralarda öğretene öğretirim mantığı oluyor. YTPARA ya yeni katıldığım için oralar gibi sanıyordum ama artık düşüncelerim değişti. Artık neyse o :D

Aynen öyle kardeşim burası diğer forumlara,mecralara benzemiyor.
1.KİTAP 2.Kitap 3.Kitap
Bak bu yukarda gördüğün kitapları [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Tane başı 50'şer liradan satsaydı emin ol forumun yarısı alırdı.Rahat 500-1000 kişinin 150 lirasından bahsediyoruz :) Ama halka açıp bu kitaplar karşılıksız,oku öğren uygula ve kazan! :) Bol kazançlar

Aynen öyle kardeşim burası diğer forumlara,mecralara benzemiyor.
1.KİTAP 2.Kitap 3.Kitap
Bak bu yukarda gördüğün kitapları [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Tane başı 50'şer liradan satsaydı emin ol forumun yarısı alırdı.Rahat 500-1000 kişinin 150 lirasından bahsediyoruz :) Ama halka açıp bu kitaplar karşılıksız,oku öğren uygula ve kazan! :) Bol kazançlar

Çok sağol kardeşim :)

freemake downloader hepsine yeter başka bi şeye gerek yok..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri