video izleme sayısı artıkça öne çıkma oranı

rserin75

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bugun açtıgım bir kanala video yukledim ve facebook paylasım ile izleme sayısı artırdım .. ( videoda reklam yok ) ama izleme 301 e gelince saymaya başladı 2 saattirde 301+views şeklinde yazıyor .. Neden acaba saymıyor bilgisi olan varmı.

Birde Asıl sormak istediğim başlıktan da anlıyacağınız gibi video izleme sayısı ne kadar etkili öne cıkmada .. etkli ise ne kadar izlemeden sonra etkili oluyor?

Yardımınız İçin Şimdiden TEŞEKKÜRLER

Bildiğimden değil de dün bir arkadaşa takılmıştı +301 ama beğenisi 430 falandı yani. İyi izlenim almıştı o yüzden sordum. Kolay gelsin bilen arkadaşlar söyler şimdi sana.

+301 de kalması bugda kalması gibi bişey yarın belli olur ama kaç izlenme aldığı güzel izlenme almış olabilir

301+ da takılması hayıra alamettir. :D Sana 3 yol gözüküyor. Kısmetinde açık. :D
301+ YouTube'un bir uygulamasıdır. Videolarındaki izlenimler sahte mi gerçek mi bu ne ayak niye bu kadar hızlı izlenim aldı diye izler inceler detaylarına iner. Sonra sahte izlenimleri ve tıkları tespit eder ve siler geri kalan da gözükür. Bu 301+ bazen 1 hafta boyunca kalır bazen 1 gün boyunca kalır. Ben bir videom da 1 gün bekledim 301+ da güncellendikten sonra 407 olduğunu öğrendim. 1 videom da 1 hafta kaldı 301+ da 51,000 oldu haftanın sonunda. :D Her an her şey olabilir.

Bahsedilmeye göre yukarılara çıkıyor video. Yorumlar önemlidir burada izlenim de önemlidir ama yorumlar daha da önemlidir. :D Ne kadar da çıkar bilemem. :D O yüzden yorumları kapatmamakta fayda var.

301+ da takılması hayıra alamettir. :D Sana 3 yol gözüküyor. Kısmetinde açık. :D
301+ YouTube'un bir uygulamasıdır. Videolarındaki izlenimler sahte mi gerçek mi bu ne ayak niye bu kadar hızlı izlenim aldı diye izler inceler detaylarına iner. Sonra sahte izlenimleri ve tıkları tespit eder ve siler geri kalan da gözükür. Bu 301+ bazen 1 hafta boyunca kalır bazen 1 gün boyunca kalır. Ben bir videom da 1 gün bekledim 301+ da güncellendikten sonra 407 olduğunu öğrendim. 1 videom da 1 hafta kaldı 301+ da 51,000 oldu haftanın sonunda. :D Her an her şey olabilir.

Bahsedilmeye göre yukarılara çıkıyor video. Yorumlar önemlidir burada izlenim de önemlidir ama yorumlar daha da önemlidir. :D Ne kadar da çıkar bilemem. :D O yüzden yorumları kapatmamakta fayda var.

Konulara öyle bir anda fırlıyorsun ki valla hele anlatışın yok mu :D Yok yani :) :)

Yorumlar niye kapanacak ki ?

Yorumlar niye kapanacak ki ?

Kapanmaması lazım. Bazı arkadaşlarımız kapatıyor. Neden kapatıyor video eski oluyor millet sövüyor buna millet yoruma bakıyor vay çakal vay diyip eksi puan veriyor. Diğeri de genellikle Türkiye de oluyor. Yorum içi birbirine sövme yarışı. Ahmet geliyor Mehmet'e küfür ediyor Mehmet'te bunu mahkemeye veriyor. Sonra video sahibi olarak seni çağırıyorlarmış mahkemeye bu yüzden kapatıyorlar. Ben olsam kapatmam mahkemeyi de görmüş oluruz. :D

Kapanmaması lazım. Bazı arkadaşlarımız kapatıyor. Neden kapatıyor video eski oluyor millet sövüyor buna millet yoruma bakıyor vay çakal vay diyip eksi puan veriyor. Diğeri de genellikle Türkiye de oluyor. Yorum içi birbirine sövme yarışı. Ahmet geliyor Mehmet'e küfür ediyor Mehmet'te bunu mahkemeye veriyor. Sonra video sahibi olarak seni çağırıyorlarmış mahkemeye bu yüzden kapatıyorlar. Ben olsam kapatmam mahkemeyi de görmüş oluruz. :D

:D :D sözde paylaşımcı bi ülkeyiz youtubede şikayetler havada uçuşuyormuş :)

hocam okadar de değil yani video sahibi sensin diye seni mahkemey cagıracak !!!!!
olmaz öyle şey. diyelim öykü berk ( bilininen meşur youtube ünlüleri) videosunda böyle bir olay oldu . ee öykü berk e eve polis gelir .. siz video yüklemişsiniz. sizin yüklediğiniz video yüzünden millet küfürleşmiş ee mahkemeye geliyorsunuz ...

haha ha :)

hocam okadar de değil yani video sahibi sensin diye seni mahkemey cagıracak !!!!!
olmaz öyle şey. diyelim öykü berk ( bilininen meşur youtube ünlüleri) videosunda böyle bir olay oldu . ee öykü berk e eve polis gelir .. siz video yüklemişsiniz. sizin yüklediğiniz video yüzünden millet küfürleşmiş ee mahkemeye geliyorsunuz ...

haha ha :)

Bilemiyorum bende [MENTION=2085]Fatih[/MENTION]'in konusundan gördüm. :D Hiç mahkeme olayları görmediğim için bilemeyecem. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri