video izlenim artırma hilesi

yusuf0023

Yasaklanmış
arkadaşlar bu video izlenim artırma hilesi charles programı ile yapılıyormuş, bunun bir faydası varmıdır. nasıl bir olay bu, fikirlerinizi alabilirmiyim ?

Kardesim Benim Şu Kafanızı Adam gibi hilesiz hurdasız İşlere Yorsaniz Olmazmi Sonra Diyorsunuzki Ben Niye Kazanamiyom Siz Haramin peşine Düşerseniz Ozaman Hiç Birşey Kazanamazsin.

artırınca sayaç kitleniyor. İlk başladıgımda baktım hiç bir yararı yok onun yerine imleme yap daha iyi

20 gündür başladım bu işe 12 kanalım var yabancı içerikli toplam kazancım 12$ her gün video ekliyorum her kanala, ama ne izlenme sayısı artıyor nede kazanç. her gün 0,50$ dan yukarı çıkamıyorum. madem öyle düşünüyorsun öyleyse bildiklerini paylaş kardeşim

herkes bildiğini sır gibi saklıyor, herkes bellemiş " kanal aç video yükle sabırlı ol" klasik baştan savma söylemleri...

hiç biri karşısına alıp bak bunu böyle şunu şöyle yap, bu kazandırır bu kazandırmaz diyen olmadı. Elbette kimse bildiklerini paylaşmak zorunda değil, ancak bu şekilde bir eleştiri yapıyorsan efkanbaba kardeşim, çözümünü söyleyeceksin, söylemiyorsanda böyle bir eleştiri yapmayacaksın!

---------- Mesaj saat 16:12:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:11:10 civarında gönderildi. ----------

artırınca sayaç kitleniyor. İlk başladıgımda baktım hiç bir yararı yok onun yerine imleme yap daha iyi

teşekkür ederim dostum...
bende öyle olacağını düşünmüştüm ama deneyen birinden bunu duymak daha iyi oldu, imleme yapıyorum ama etkili olmuyor maalesef

20 gündür başladım bu işe 12 kanalım var yabancı içerikli toplam kazancım 12$ her gün video ekliyorum her kanala, ama ne izlenme sayısı artıyor nede kazanç. her gün 0,50$ dan yukarı çıkamıyorum. madem öyle düşünüyorsun öyleyse bildiklerini paylaş kardeşim

herkes bildiğini sır gibi saklıyor, herkes bellemiş " kanal aç video yükle sabırlı ol" klasik baştan savma söylemleri...

hiç biri karşısına alıp bak bunu böyle şunu şöyle yap, bu kazandırır bu kazandırmaz diyen olmadı. Elbette kimse bildiklerini paylaşmak zorunda değil, ancak bu şekilde bir eleştiri yapıyorsan efkanbaba kardeşim, çözümünü söyleyeceksin, söylemiyorsanda böyle bir eleştiri yapmayacaksın!

Canım Kardeşim Benim Saten Yapacak Birşey Yokki Genede Birşeyler Söyliyeyim.

Aç Kendine Bir Haber Kanali Gir Haber Sitelerine Güncel Videolara Bak,Güncel Videolarin İsmi Diyelim 1 tanesi bursada araba kazası bu isimle youtubede ara eger birşey çikmasa buna benzer video cikmasa indir videoyu yükle kanalina;sonra gir facebook 'a haber sayfalarına gir siteleri olmayan sayfalara mesaj at youtube linkini yolla onlara paylaşabilirmisiniz diye web sitesi olmayanlar paylaşabilir büyük ihtimal.videoya iyi anahyar kelimeler gir gereksiz kelimeler kullanma benden bukadar dostum .sabir ve azim gerekiyor.

Canım Kardeşim Benim Saten Yapacak Birşey Yokki Genede Birşeyler Söyliyeyim.

Aç Kendine Bir Haber Kanali Gir Haber Sitelerine Güncel Videolara Bak,Güncel Videolarin İsmi Diyelim 1 tanesi bursada araba kazası bu isimle youtubede ara eger birşey çikmasa buna benzer video cikmasa indir videoyu yükle kanalina;sonra gir facebook 'a haber sayfalarına gir siteleri olmayan sayfalara mesaj at youtube linkini yolla onlara paylaşabilirmisiniz diye web sitesi olmayanlar paylaşabilir büyük ihtimal.videoya iyi anahyar kelimeler gir gereksiz kelimeler kullanma benden bukadar dostum .sabir ve azim gerekiyor.

BAK BU DAHA YAPICI OLDU İŞTE :)
O DEDİKLERİNİN HEPSİNİ İLK İŞE BAŞLADIĞIMDA YAPMAYA BAŞLADIM ZATEN.
kafama takılan asıl soru nasıl oluyorda bir video 301+ sınırına takılıyor yani o kadar fazla izlenimi nasıl sağlıyor, bunu bir türlü aklım almıyor, haber kanallarımda 80-90 video var en fazla izlenim alan video 88. Bu olayın bir hilesi hurdasımı var, yoksa gerçekten bir şifresimi var, bunu çözmeye çalışıyorum. Anlayamadığım nokta burası

20 gündür başladım bu işe 12 kanalım var yabancı içerikli toplam kazancım 12$ her gün video ekliyorum her kanala, ama ne izlenme sayısı artıyor nede kazanç. her gün 0,50$ dan yukarı çıkamıyorum.

1 günde neler yapıyorsın onu anlat nerede yanlış yaptığını beraber görelim hocam. Eksiklerin artıların neler yardımcı olalım hep birlikte. ama hile hurda ile bu işler olmaz...

senin açtığın bu konu direk hırsızlığa ve emek çalmaya eş değer çünkü...

1 günde neler yapıyorsın onu anlat nerede yanlış yaptığını beraber görelim hocam. Eksiklerin artıların neler yardımcı olalım hep birlikte. ama hile hurda ile bu işler olmaz...

senin açtığın bu konu direk hırsızlığa ve emek çalmaya eş değer çünkü...

12 kanalım var 11 i yabancı
5 haber
2 komedi
2 karışık
2 trafik kazası
1 türkçe haber

günlük bu kanallara ortalama 8-10 video yüklüyorum
20 gündür böyle devam ediyor

toplam kazancım 12$ civarında
normal şartlarda bu kazancın gittikçe artması gerekiyor fakat benim sabit günlük en fazla 0,80$

sebebini bulamıyorum videolar izlenmiyor en fazla izlenim alan video 100 bile bulmuyor.

12 kanalım var 11 i yabancı
5 haber
2 komedi
2 karışık
2 trafik kazası
1 türkçe haber

günlük bu kanallara ortalama 8-10 video yüklüyorum
20 gündür böyle devam ediyor

toplam kazancım 12$ civarında
normal şartlarda bu kazancın gittikçe artması gerekiyor fakat benim sabit günlük en fazla 0,80$

sebebini bulamıyorum videolar izlenmiyor en fazla izlenim alan video 100 bile bulmuyor.

sana haber konusunda yardımcı olurum komik ve diğer konularda HERKEZ AYNI İÇERİĞİ GİRİYOR SANA BİR FAYDASI YOK.

KAYNAK SİTELER

1-gündemi takip etme
News - United Kingdom - YouTube
Google News

2-haber videoları nasıl bulunur

youtube para kazanma - YouTube

3-bulduğum haberler ilgili etiket nasıl bulunur?
https://www.youtube.com/keyword_tool
Anahtar Kelime Analizi

4-TBM yüksek veren kelimeler nasıl bulunur
http://www.ytpara.com/youtube-niche...m-yuksek-veren-kelimeler-resimli-anlatim.html

5-kanallar ne içerik ise başka içerik girme (çorba olmasın kanal)

6-sosyal ağlar ve forum siteleri (kanalına en yakın içerik hangisi ise buralarda videoları paylaş)

7-googlede aramalar yap (en çok izlenen videolar, most popular video vs...) şeklinde.

8- günde en az her kanala 10 en fazla 100 video ekle

9-videolara ilgi çekici başlık, video ile ilgili açıklama, video ile ilgili içerik girmeyei unutma.

10- gerisi zaman ve bekleme bu dediklerimi düzenli olarak hergün yaparsan her kanalın sana en az 30$ para kazandırmazsa bu işi bırak başka işlerler uğraş demkki kısmetinde yokmuş diceksin :)

NOT: BANA NASIL YAPACAM NASIL EDECEM DİYE SORMA HOCAM DENEME YANILMA YAP ÖĞREN... BENİM ÖĞRETTİĞİM YÖNTEMİN SANA BİR HAYRI OLMUCAKTIR....

BU DEDİKLERİNİN %90 LIK KISMINI YAPIYORUM ZATEN

%10 LUK KISMI İSE SANIRIM " her kanalın sana en az 30$ para kazandırmazsa bu işi bırak başka işlerler uğraş demkki kısmetinde yokmuz diceksin " BU CÜMLE :)

SANIRIM BENİM NASİBİMDE BU İŞTEN PARA KAZANMAK YOK

BU DEDİKLERİNİN %90 LIK KISMINI YAPIYORUM ZATEN

%10 LUK KISMI İSE SANIRIM " her kanalın sana en az 30$ para kazandırmazsa bu işi bırak başka işlerler uğraş demkki kısmetinde yokmuz diceksin " BU CÜMLE :)

SANIRIM BENİM NASİBİMDE BU İŞTEN PARA KAZANMAK YOK

bence yaptığını sanıyorsun hocam....

yapmış olsaydın kanalın bu durumda olurdu. :)

nw9jl.png

Aslinda belkide olay abonede bitiyorduur, hiçbir kanalda abone yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri