Video izleniminde etkili olan 4 faktörün sıralaması nasıl olmalı?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Video izleniminde kategori/ilk yükleme/doğru zamanda yükleme vs vs gibi etkenler var ancak ben videoyu yükedikten sonra değiştirebileceğimiz özelliklerden 4'üne değinmek istiyorum.

1-) Açıklama

Açıklama benim için en önemli etken.Çünkü Bir videoyu açıklamasız atan adamdan alıp,4000 karakter açıklama girip yüklediğimde o adamın izlenimini rahatlıkla geçebiliyorum,aramalarda 'bana sorarsanız' en önemli etken açıklamadır.

2-) Başlık

Başlık benim için en önemli 2.etkendir arkadaşlar,mesela adam videoyu atmış başlığı şöyle ; Fail Comp 2013.
Ben bu videoyu bu adamdan alıyorum.
bir de benim başlığıma bakın; Best Fail Compilation DECEMBER 2013 (week 4) - 24.12.13 NEW !!

Sizce hangisi daha dikkat çekici?

3-) Küçük Resim

Küçük resim de kategoriden kategoriye değişiyor,videoda olmayan küçük resimleri eklemek istemiyorum ben,sahtekarlık gibi geliyo bana.
Bir izleyici olarak baktığımda resimdekiyle videodaki tutmuyorsa,hoş olmuyor bu.

Diyelim ki bi Film Attık filmdeki en çekici,en muhteşem sahnenin fotoğrafını buluğ eklemek mi daha çok ilgi çeker,yoksa rastgele filmden boş bi yol sahnesi mi?

4-) Etiket

Etiketin daha çok çıkan reklamlarda etkili olduğunu düşünüyorum,çünkü bi denememde etikete yazdığım çook absürd bir cümleyi arattığımda karşıma video çıkmadı ama o cümleyi açıklamaya yazdığımda video çıktı.Bu yüzden ben etikete pek önem vermem.

Sizinde bu şekilde sıralamanızı bekliyorum arkadaşlar,açıklama da yazarsanız deneyimlerinizle beraber konu daha faydalı olacaktır.
Herkese bol kazançlar!

Aynen açıklama çok önemli.Açıklamaya videonuzu açıklayan en güzel cümleleri/kelimeleri eklerseniz çok güzel sonuçlar almanız kaçınılmaz. Örneğin;

Başlık
Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Tek Parça

Açıklama
Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Tek Parça İzle
Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle
Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm İzle
Kurtlar Vadisi Pusu 24 Aralık 2013 Tek Parça İzle
Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Tek Part
Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm İzle
Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Full İzle

En önemli iki madde açıklama ve küçük resim özelliği etiketin o kadar önemi yok bence de.
Tabi yine başlığın önemide büyük.

bi defa video iii olcak mesala tom jerry manyak izleniyo zaten

Aynen açıklama çok önemli.Açıklamaya videonuzu açıklayan en güzel cümleleri/kelimeleri eklerseniz çok güzel sonuçlar almanız kaçınılmaz. Örneğin;

Başlık

Açıklama
Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Tek Parça İzle
Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle
Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm İzle
Kurtlar Vadisi Pusu 24 Aralık 2013 Tek Parça İzle
Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Tek Part
Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm İzle
Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Full İzle

Başlığı da biraz süslemek lazım büyüklü küçüklü yazmak lazım bence.
Yani QurTlaR VhaDiSi PuSu 200.BöLüM Ghir iÇeri Pampa değil de
Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm TEK PARÇA - 24.12.13 gibi.

En önemli iki madde açıklama ve küçük resim özelliği etiketin o kadar önemi yok bence de.
Tabi yine başlığın önemide büyük.

Mesala videonun içeriği '' vine '' ise açıklamada ne kadar çok vine geçiyorsa o kadar etkili oluyor.Çünkü arama yaptığımızda,vine'lar kalın yazıyla gözüküyor.

açıklama konusuna %100 katılıyorum kesinlikle çok etkisi var bir videom patladı şu an hala aranıyor ve kelimesinde 1-2-3.sırada geziniyor henüz 4'e düşmedi sıralamada bunun en büyük nedeni açıklamadan başka hiçbirşey değil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri