video kalite sorunu

ShaneBrown

Kayıtlı Üye
arkadaşlar yükledigim 30 35 dakkalık videolar 240 p olarak yükleniyor ve görüntü kalitesi cok düşüyor bunu yükseltmenın herhangı bir yolu varmı ?

ben 480 p ler 720 p görünsün diye windows movie maker de 720 p olarak kaydedip youtube a atıyordum youtube da 720 p oluyordu (movie maker de aynı şekilde 1080 p de yapabiliyorsun) fakat 720 p görünüp kalitesi düşük olduğu için pek izlenim almıyor

ya ben oyun videoları koyuyorum 30 35 dakkalık videolar 1.41 gb felan oluyor o yüzden boyutları düşürüp koyayim diyorum pc de izlerken kalite izlenebilir gibi gözüküyor ama youtubeye koyunca cok kötü cıkıyor görüntü cözemedim bi türlü

yardımcı olabilecek yokmu arkadaşlar ?

Var kardeşim. :)
Camtasia kuruyorsun görüntü seceneklerinden 720 secenegine geliyorsun video en boy oranını ayarlıyorsun renderlayıp atıyosun 720p iyi seyirler.

Fakat uzun videolarda bunu yapman icin baya bir vakte ihtiyacın var. İyi aksamlar..

arkadaşlar yükledigim 30 35 dakkalık videolar 240 p olarak yükleniyor ve görüntü kalitesi cok düşüyor bunu yükseltmenın herhangı bir yolu varmı ?

Videoyu atar atmaz izlersen uzun videolarda önce 240p kalite seçeneği aktif olur diğer kalite seçeneklerinin oturması zaman alır. Abonelerine yüksek kalitede izletmek istiyorsan videoyu özele alıp diğer kalite seçenekleri aktif olduktan sonra genele alabilirsin.

Videoyu atar atmaz izlersen uzun videolarda önce 240p kalite seçeneği aktif olur diğer kalite seçeneklerinin oturması zaman alır. Abonelerine yüksek kalitede izletmek istiyorsan videoyu özele alıp diğer kalite seçenekleri aktif olduktan sonra genele alabilirsin.

Yok hocam herhangi bir renderdan geçirmedikten sonra kalite oynamaz.Eğer videonun kalitesi zaten yüksekse dediğiniz olur.Yani videoyu zaten 720p çektiyse dediğiniz olay olur ama zaten videonun orjinal kalitesi 360p ise o artmaz.

ya ben oyun videoları koyuyorum 30 35 dakkalık videolar 1.41 gb felan oluyor o yüzden boyutları düşürüp koyayim diyorum pc de izlerken kalite izlenebilir gibi gözüküyor ama youtubeye koyunca cok kötü cıkıyor görüntü cözemedim bi türlü

Yok hocam herhangi bir renderdan geçirmedikten sonra kalite oynamaz.Eğer videonun kalitesi zaten yüksekse dediğiniz olur.Yani videoyu zaten 720p çektiyse dediğiniz olay olur ama zaten videonun orjinal kalitesi 360p ise o artmaz.

Bilgisayarda izlerken kalite iyi gibi dediği için öyle söyledim. Dediğin gibi zaten düşük kaliteyle yüklemişse diğer çözünürlük seçenekleri çıkmayacaktır.

cevaplar icin tesekkürler arkadaşlar format factory programını kullanarak sorunumu cozdum

arkadaslar baya olmus konu açılalı ama bi sorum var . videoyu render yapıyorum 480p de youtube attıktan bı sure sonra vıdeolara baktıgımda 360p yada 240p oluyor ndni nedr bunun acaba ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri