video kamera alınacaktır ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Biraz zorla Sony a6000 al evladiyelik bir cihaz sahibi olursun.

Netleme olayında da anlık olarak tek karede 179 ayı noktadan tespit yapar ve hareket neredeyse orayı netler. (bunu zaten başka bir cihazda bulamassın (6300 hariç :) ) )

ikinciel piyasası gövde 1250 + lens (300 e de var 3000 e de ) ama 16-50 kit lens çok çok yeterli yapacağın iş için

burada seçenekler mevcut

A6000 Alpha – Alfa Borsa İkinci El Sony Alfa Fotoğraf Makinesi İlan Sitesi

Burada da otofokus örneği var.

https://www.youtube.com/watch?v=sUXnFF_Jry8

Olm sahibinden de bir milyon tane var hala nasıl arıyorsun anlamadım :D

konu güncel beyler, 500 d aldık fakat netlik sorunu yaşadığımız için satıp video camera alacam, ama hangi marka model almalıyız tavsiye var mı ?

netlik sorunu şöyle oldu, kamerayı gören kimse yok karşısına geçip videoyu çektiğimde o kendisi ben hareket ettiğimde fln anında netlemesi lazım o bölgeyi, dslr de böyle olmuyo çok sıkıntı yaşadık.

bütçe: 600 700 tl civarı

24 - 70 mm bir Af-s lens al, en hızlı netleyen lens'tir, çoğu filmleri bile dslr ile çekiyorlar Türkiye'de, senin problemin lens; foto lens video da kullanılmaz :)

doğru aslında hocam , bir de IS lens diye yazmışlar nette ama yanlış mı acaba ?

IS yazıyorsa IS dir, titreşim önleyici özelliği var yani,fakat o kadar takılma olmasa bile eğer dışarda elinde çekim yapmayacaksan, çünkü her zaman tripod ile çekim yapacaksın :) birde makine değiştirmek istersen sony a7s e de bak derim, nat geo da bir çok belgesel bu cihazla çekilmiş, anında netlik.

IS yazıyorsa IS dir, titreşim önleyici özelliği var yani,fakat o kadar takılma olmasa bile eğer dışarda elinde çekim yapmayacaksan, çünkü her zaman tripod ile çekim yapacaksın :) birde makine değiştirmek istersen sony a7s e de bak derim, nat geo da bir çok belgesel bu cihazla çekilmiş, anında netlik.

evet hep tripodda çekim yapılacak ama kamera arkasında kimse olmayacak , her nesne değişiminde netlik bozulduğunda 1 2 sn içinde tekrar netlik yapması lazım.sony a7s fln baktım ama bunlar şuan bütçemi bi hayli aşıyor. 600 700 civarı bir ürün bakıyorum

evet hep tripodda çekim yapılacak ama kamera arkasında kimse olmayacak , her nesne değişiminde netlik bozulduğunda 1 2 sn içinde tekrar netlik yapması lazım.sony a7s fln baktım ama bunlar şuan bütçemi bi hayli aşıyor. 600 700 civarı bir ürün bakıyorum
Af-s bi lens işini görür hocam 1 2 saniye netliği 18-105 gibi lenste de alabilirsin

konu güncel beyler, 500 d aldık fakat netlik sorunu yaşadığımız için satıp video camera alacam, ama hangi marka model almalıyız tavsiye var mı ?

netlik sorunu şöyle oldu, kamerayı gören kimse yok karşısına geçip videoyu çektiğimde o kendisi ben hareket ettiğimde fln anında netlemesi lazım o bölgeyi, dslr de böyle olmuyo çok sıkıntı yaşadık.

bütçe: 600 700 tl civarı

skype ekleyin bi hocam : gnctrkcll123

Bana sony a7sii al sana kameramı vereyim. 30x de bile anında otomatik focus :D

Sony PJ380 Video Kamerası var 1 yıl önce youtube işleri için 1200tl'ye almıştım bir öğretmenden 0'dı.Düşünürsen dönüş yap konuşalım

O devamlı derken 2 saat ve üzeri çekimleri demiştir. Video kaydında sensör çok ısınıyor bundan dolayı pixeller ölüyor. Makineyi ısınınca 5dk dinlendirmek yetiyor...

yok dinlendirmeyle alakası yok sen dinlenmicem desende makine kendini kapatıyor saten bahsedilen bu deil makinenin devamlı video için kullanılmasından bahsediyor adam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri