Video Kesme ve Birleştirme Gibi Özelliklere Sahip Program Önerisi Olan?

• Kullanıcı ScReaM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

ScReaM

Kayıtlı Üye
Xilisoft Editor kullanıyordum ama sürekli serial uyarısı veriyor ve pro demoya dönüşüyor. Alternatif başka program da bulamadım bir türlü... Önereceğiniz başka program var mı arkadaşlar? Movie Maker aklınıza geliyorsa Up/Down Win 2008 kullanıyorum açılmıyor.

Denediğim birçok programda kesme-birleştirme özelliği yoktu. Sony Vegas'ı hiç denemedim. Yeterince işimi görür mü acaba?

Denediğim birçok programda kesme-birleştirme özelliği yoktu. Sony Vegas'ı hiç denemedim. Yeterince işimi görür mü acaba?

Uzmanlık alanı video olan biri olarak diyorum ki; MPEG video kesme ve birleştirme konusunda dünyanın en hızlı ve en kaliteli iş çıkaran programı VideoRedo TV Suite'dir ve yeni sürümlerinin tamamı da H264 Codec'i desteklemektedir.

Google'de ''VideoRedo TV Suite H264'' olarak arama yapacak olursanız sizi üzmeyecek full sürümlerine ulaşabilirsiniz, kolay gelsin.

Arkadaşım Camtasia ile video kesme ses silme ses ekleme video kesme videoya yazı resim logo ekleme ses ekleme yani aklına ne geliyorsa yapabilirsin. Camtasia 8 çıktı ama camtasi 7 yi internette bulabilirsin key li olarak

Sadece kesme-birleştirme yapacaksan boilsoft video splitter - cutter işini fazlasıyla görür,daha hızlısına denk gelmedim.

bu önerdiğiniz programlar ram kaç istiyor acba? 512 mb ram var bende kaldırmaz pc dıye yuklemıyorum. :(

Ben camtasia studio 8 kullanıyorum çok basit kullanışı tavsiye ederim.

Tek tek deneyip bakacağım. Bazı programlar kaydettikten sonra görüntü kalitesini bayağı etkiliyor. Umarım istediğim bir proyu yakalayabilirim. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

bu önerdiğiniz programlar ram kaç istiyor acba? 512 mb ram var bende kaldırmaz pc dıye yuklemıyorum. :(

kardeşim dalga mı geçiyorsun 512 mb ram nedir ya git az ötede yaşa ya yıl olmuş 2014 adam hala 0,5 gb ram'den bahsediyor bir de gelmiş bu bilgisayara hangi video editor program yükliyim diye soruyor sen o bilgisayara işletim sistemi yükleyebildiğine dua et.

Wondershare Video Editor hem kullanımı basit hemde bilgisayarınızı kasmıcaktır. ;)

Sana Corel Video Studio 4'ü öneririm... Pişman olmazsın...

Merhabalar,

Sizlere son uyarım. Takibimdesiniz. Eski konuları hortlatıp post kasmayınız. Aksi takdirde cazalandırılacaksınız.

Merhaba. Amacım post kasmak değil, yaptığım yorumları okursanız durduk yere ve boş muhabbet yapmıyorum gerçekten. Duruma uygun ve bilgim olan konulara yorum yapıyorum. Siteye yeni üye olabildim. Önceden de olmaya çalıştım fakat davetiye istiyordu. Bir konu açmak istiyorum ve en az 25 yorum yapmam isteniyor... Bende ilgimi çeken yerlere yorum yapıyorum bunda ne problem var ya da ne yapabilirim bunun için ben anlamadım.. :/ İnanın bir suçum yok bu durumda benim. Neden uyardığınızı anlamadım...

Merhaba. Amacım post kasmak değil, yaptığım yorumları okursanız durduk yere ve boş muhabbet yapmıyorum gerçekten. Duruma uygun ve bilgim olan konulara yorum yapıyorum. Siteye yeni üye olabildim. Önceden de olmaya çalıştım fakat davetiye istiyordu. Bir konu açmak istiyorum ve en az 25 yorum yapmam isteniyor... Bende ilgimi çeken yerlere yorum yapıyorum bunda ne problem var ya da ne yapabilirim bunun için ben anlamadım.. :/ İnanın bir suçum yok bu durumda benim. Neden uyardığınızı anlamadım...

Aramıza hoşgeldin.

Öncelikli olarak bir forum kurallarını okusaydın.

Bir konu açmak istiyorum ve en az 25 yorum yapmam isteniyor... Bu nedir ? üzerinden günler haftalar geçen konulara yorum yazıyorsunuz. Kusura bakmayınız sizleri dinlendirmek zorundayım. Bu süreçte forum kurallarını okumanızı öneririm.

Saygılarımla

Aramıza hoşgeldin.

Öncelikli olarak bir forum kurallarını okusaydın.

Bir konu açmak istiyorum ve en az 25 yorum yapmam isteniyor... Bu nedir ? üzerinden günler haftalar geçen konulara yorum yazıyorsunuz. Kusura bakmayınız sizleri dinlendirmek zorundayım. Bu süreçte forum kurallarını okumanızı öneririm.

Saygılarımla

Kusura bakmayın bundan sonra forum kurallarını okuyup devam ederim... Saygılar.

kardeşim dalga mı geçiyorsun 512 mb ram nedir ya git az ötede yaşa ya yıl olmuş 2014 adam hala 0,5 gb ram'den bahsediyor bir de gelmiş bu bilgisayara hangi video editor program yükliyim diye soruyor sen o bilgisayara işletim sistemi yükleyebildiğine dua et.

Merhabalar,

İyi bir sisteme sahip olabilirsiniz. Ancak bu insanları küçük düşürücü yorumlar yapmanızı gerektirmez.

Saygılarımla

Arkadaşım tam sistemini yazarsan sana program önerebilirim. Fakat windowsun en basit uygulaması olan movie maker her türlü işini görecektir.

Daha prof birşey istiyorsan Ulead video studio 11 ve Camtasia kullanabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri