Video Kücük resmi güncellenmiyor! Genel sorun mu?

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BlackRam

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar, son 1 haftadir tüm kanallarimda video kücük resmini güncelleme sorunuyla karsi karsiyayim. Video yöneticisine girdigimde güncelledigim resim cikiyor ortaya, fakat youtube da arattigimda videonun otomatik olarak ortada cikan kücük resmi almis oldugunu görüyorum. Sizde de varmi bu sorun? veya neden kaynaklaniyor? sürekli yaptigim seyler bir degisiklik yok kendiliginden böyle birsey cikti :S

Aynı sorun bende de var. Sürekli hata veriyor resim güncellenmiyor.

Bende hata vermiyor. Güncelledi olarak gösteriyor. Sonra cikis yapin youtube da ariyom videosu ama benim degistirmis oldugum kücük resim yok. Otamatik kendisi ortadakini almis :S

Bende bir hata oluştu diyor. Bazen düzeliyor ama genelde problemli.

son 1 haftador deli etti bu küçük resim olayı beni.otomatik olarak ortadaki seçiyor,ben kendim özel resim yüklüyorum önce sorunsuz yüklendi görünüyor.video düzenlemeye girip bi bakıyorum bazen benim resmi hiç yüklememiş,otomatik olarakda ortadakini seçmiş oluyor.bazende panelde baktıgımda hiçbi sorun görünmüyor fakat evdeki pcde kanala girdigimde benim seçtigim resim degil,kendi otomatik atadıgı resim görünüyor.

son 1 haftador deli etti bu küçük resim olayı beni.otomatik olarak ortadaki seçiyor,ben kendim özel resim yüklüyorum önce sorunsuz yüklendi görünüyor.video düzenlemeye girip bi bakıyorum bazen benim resmi hiç yüklememiş,otomatik olarakda ortadakini seçmiş oluyor.bazende panelde baktıgımda hiçbi sorun görünmüyor fakat evdeki pcde kanala girdigimde benim seçtigim resim degil,kendi otomatik atadıgı resim görünüyor.

Bendeki de ayni seninki gibi. Bu nedir ya :S hadi genel sorun desek 1 hafta mi sürer.

Bir haftadır ben hiçbir sorun yaşamadım. Tek kanal ve özgün çalışıyorum.

Bu küçük resimlerden sürekli ihtar geliyor bana, yanıltıcı resim olsa umrumda olmayacak ama hiçbir zaman sahte resim koymam, bunlara itiraz da edilmiyor, youtube'un küçük resim olayı tam bir saçmalık, dailymotion'daki gibi videoyu durdurup onu kapak resmi seçme şansı olsa en mantıklısı o olur sanırım.

Epeydir böyle benim bildiğim, index almış bir videonun küçük resmini değiştirdiğinizde 1 haftayı bulabiliyor bu süre.

Epeydir böyle benim bildiğim, index almış bir videonun küçük resmini değiştirdiğinizde 1 haftayı bulabiliyor bu süre.

hocam video yükler yüklemez,en fazla 1-3dk sonra index almıyordur heralde?hiç takip etmedim ben index problemim olmadıgı için ama bu kadar çabukda index almaz bence...

yükler yüklemez evet otomatik ortadakini seçiyor güncel videolarda büyük sıkıntı. Tekrar üsttekini seçip sonra ekleyince düzeliyor resmi ama 5 6 saat sonra güncelleniyor.

hocam video yükler yüklemez,en fazla 1-3dk sonra index almıyordur heralde?hiç takip etmedim ben index problemim olmadıgı için ama bu kadar çabukda index almaz bence...

Hocam bazı videolar anında index alabiliyor, özgün çalışanlar bilir.
Ayrıca ben edindiğim bilgilere dayanarak şunu söyleyebilirim, eğer video konulalı 1 hafta olmuş ve küçük resim değiştirilmek isteniyorsa, o şekilde epey zaman alıyor, ancak index alsa bile video yeni koyulduğunda küçük resim değiştirildiğinde pek sürmüyor. Doğru orantılı yani, videonun koyulma süresi ile, değiştirilen küçük resimin aramalarda gözükme süresi.

Ben yayinla demeden önce kücük resim ekliyorum. Sonra yayinliyorum yine ayni sorun var. Önceden böyle degildi bu son 1 haftadir böyle.

Hocam bazı videolar anında index alabiliyor, özgün çalışanlar bilir.
Ayrıca ben edindiğim bilgilere dayanarak şunu söyleyebilirim, eğer video konulalı 1 hafta olmuş ve küçük resim değiştirilmek isteniyorsa, o şekilde epey zaman alıyor, ancak index alsa bile video yeni koyulduğunda küçük resim değiştirildiğinde pek sürmüyor. Doğru orantılı yani, videonun koyulma süresi ile, değiştirilen küçük resimin aramalarda gözükme süresi.

bahsettigim kanallar özgün degil,hepsi spam.benim panelde ayrı,dışarıdan ziyaretci olarak baktıgımda ayrı resim göstermesi benim için pek sorun degil çünkü bi süre sonra sizinde söylediginiz gibi normale dönüyor.ama ben video yüklerken özel bi küçük resim seçip yüklüyorum,kaydediyorum.sonra video yöneticisine geldigimde bi bakıyorum benim yüklenen resim yok ortada.video düzenlemeye giriyorum,o yükledigim resim ortada yok.kendisi otomatik olarak seçmiş ortadaki resmi gitmiş...bu sorun oluyor işte,her resmi 2 kez yüklemek zorunda kalıyorum.buna ragmen düzelmeyen,yükledigim resmi degilde kendi seçtigini kullanan kanallarım var bugünlerde :)

bahsettigim kanallar özgün degil,hepsi spam.benim panelde ayrı,dışarıdan ziyaretci olarak baktıgımda ayrı resim göstermesi benim için pek sorun degil çünkü bi süre sonra sizinde söylediginiz gibi normale dönüyor.ama ben video yüklerken özel bi küçük resim seçip yüklüyorum,kaydediyorum.sonra video yöneticisine geldigimde bi bakıyorum benim yüklenen resim yok ortada.video düzenlemeye giriyorum,o yükledigim resim ortada yok.kendisi otomatik olarak seçmiş ortadaki resmi gitmiş...bu sorun oluyor işte,her resmi 2 kez yüklemek zorunda kalıyorum.buna ragmen düzelmeyen,yükledigim resmi degilde kendi seçtigini kullanan kanallarım var bugünlerde :)

Ayni sorun hocam bir cözüm bulabilirseniz lütfen banada bildirin, eger ben bulursam size yazicam.

Su an buna bi cozum yok , youtube un serverlerindan kaynaklanan bi sorun diye dusunuyorum , beklemekten baska yapicak bisey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri