Video montaj (pewdiepie) tarzinda

• Kullanıcı owl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

owl

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar bi game play kanali projesine baslicam allahin izniyle yanliz montaj konusunda sikinti cekicek gibiyim pewdiepie yi bilirsiniz youtube da o tarz montajlar yapabilmen icin tavsiye edeceginiz bir program var mi biraz basit kullanimli olarak herkeze kolay gelsin bol kazanclar

Hesap makinesi cihazimdan tepetaklak ile gonderildii

Basitten zora doğru - Camtasia Studio > Sony Vegas > Adobe After Effects

Camtasia bayagi basitmis hocam arastirdim fakat bisey daha sormak istiyorum mesela video icerisinde extra gorseller konusma baloncuklari vs camtasia da yapabilirmiyim ekleyebilirmiyim ??

direk after effect'ten ya da Adobe Premiere'den başla, diğerleriyle zaman kaybetme derim.

Sony Vegas kolay kullanılır. Tavsiye ederim hem ileride de işine yarayabilir. Kanalı açınca forumda da tanıtımını yapta izleyek benim bilgisyar da oyun oynanmıyor bari izliyeyim. :D
Hadi şimdiden hayırlı olsun.

Sony Vegas kolay kullanılır. Tavsiye ederim hem ileride de işine yarayabilir. Kanalı açınca forumda da tanıtımını yapta izleyek benim bilgisyar da oyun oynanmıyor bari izliyeyim. :D
Hadi şimdiden hayırlı olsun.
valla üstad vega hiç kolay gelmedi bana açıkcası :) henüz recorder ile ilgilie araştırma yapıyorum zaten hem ekranı oyunu hemde kameramı aynı anda kaydedicek bi program lazım bide ?? varmı bilgin

Onu bilmiyorum da parça parça çeksin diyecem o da zor olur. Hiçbir fikrim yok. :D Pewdiepie'ye bir mail at derim. Belki cevaplar. :D

Onu bilmiyorum da parça parça çeksin diyecem o da zor olur. Hiçbir fikrim yok. :D Pewdiepie'ye bir mail at derim. Belki cevaplar. :D

Ya pew sallar mi maili he ama tr subeni acicam sana iskonto vercem desem ??? Bakarmi acep

bu after effect olayı çok iyi ya şu green screen (gorunmezlik arka plan montajı vs ) dahil olmak üzere bir çok işte inanılmaz güzel işe yarıyor direk ondan başla derim bende kurcalaya kurcalaya öğrenirsin

tamam seni dinlicem yazcam inşallah cevap verir :)

after effects ile sony vegas aynı değilmi? after effects de yapılan herşey vegastada yapılmıyormu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri