Video Nasıl Olmuş :D

• Kullanıcı edenart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
idare eder kardeşim devam.

idare eder kardeşim devam.

teşekkürler hocam .)

---------- Mesaj saat 21:49:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:40:01 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar link ekledim video kfr içerdiği için kaldırıldı haklılar tabi kaldıran elleriniz dert görmesin admin kardeş :)

ya kardeşim bende oyun videosu çekecem ama ekipmanlar ne olcak profesyonel olarak ama.... porgramlar felan ne olcak.... ?????????????

ya kardeşim bende oyun videosu çekecem ama ekipmanlar ne olcak profesyonel olarak ama.... porgramlar felan ne olcak.... ?????????????

Hocam çok profesyonel olmak istiyoran en iyi mikrofonu alacaksın ve sistemin çok iyi olmalı özellik ile internet upload hızın.

Fraps programı ile oyun videoları çok net çekebilirsin ama 20dk si 27GB kadar felan oluyo bunu neden bukadar abarttığını çözmüş değiliz :D ama format factory ile MP4 720P ayarı ile 27GB lık bir videyou 300MB a düşüre bilirsin.

ona koyim buna koyim , bence argo kullanma çok itici

Toplum olarak severiz argo yu ama senin yaptığın çok belli olmuş oyunun akışına bırakmamışsın :) Aklında sürekli küfür edeyim gibi bir algı yaratmışsın :D

hacam şidmi takip ettim birkaç butarz kanal da küfür var bende ozm-aman biraz edeyim edim sonra bir baktım küfürbaz haydoyu geçmişim ama en azından diğer kanallar gibi ana bacı sövmüyorum sadece kişiliğe sövüyom :D ANAYA BACIYA BİZDE LAF OLMAZ :D

Kufretmekle komik olunmaz, onu ogrenmelisin bi kere. Her 2 kelimeden biri kufur icerince 1 dakikadan fazla izleyesim gelmedi malesef.

gayet iyi olmuş başarıların devamını dilerim

gayet iyi olmuş başarıların devamını dilerim

teşekkürler hocam.

---------- Mesaj saat 23:26:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:25:29 civarında gönderildi. ----------

Kufretmekle komik olunmaz, onu ogrenmelisin bi kere. Her 2 kelimeden biri kufur icerince 1 dakikadan fazla izleyesim gelmedi malesef.

haklısınız hocam işin heycanından oldu birazda .. ikinci videoda daha dikkatli ve daha kaliteli olacağım. yorumunuzu esirgemediğiniz için teşekkürler .

240p de daha kaliteli videolar gördüm senin 720p'den )
Yalancı bir 720p )

teşekkürler hocam.

---------- Mesaj saat 23:26:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:25:29 civarında gönderildi. ----------

haklısınız hocam işin heycanından oldu birazda .. ikinci videoda daha dikkatli ve daha kaliteli olacağım. yorumunuzu esirgemediğiniz için teşekkürler .

Hic kufretmeden dahi gayet komik olabilirsin aslinda. Bu isi yapan buyuk kanallarin videolarini izle. En basit ornegi, pew her cumlesinde kufretseydi, bu kadar insana hitap ediyor olurmuydu suan?

Güzel ama gerçekten fazla küfür var hocam.

Biraz daha kaliteli ses sistemi olsa çok daha iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri