Video Neden Ünlem Alır?

• Kullanıcı erbain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

erbain

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kraldomain.com
Biliyorsunuz inanılmaz bir kıyım var hatta arada özgünlerde gitti...
http://www.ytpara.com/youtube-ban/33900-kiyim-mi-var-66.html#post519934

Bir kaç oyun videosu çekiyorum oyun aşamalarını kayıt edip editleyip youtube a atıyorum güzel tarafı attığım her video dolar yanıyor hatta 10 a 10 bile sorun çıkartmıyor ama bugün yanlışlıkla başka bir youtube hesabım açık kalmış 2 adet video oraya yükledim sonra fark ettim o hesaptan çıkıp diğer hesaba attım ama baktım ünlem vermiş...

Görüntü iyileşme
dolgu 5 kontr 5 dolg 5 renk sıcak 5

sola döndür

filtreler
sıcaklık haritası

farklı kaydet

işleme devam ederken dolar yaktım dolar oldu ama dediğim gibi youtube daha önceden bir videonun yüklenip yüklenmediğini bir şekilde anlıyor belki sesinden belki görüntüsünden belki boyutundan ve bu bi çok videoda oluyorsa direk kapatıyor.

Allah tan şimdilik sadece kapatıyor bağlı adsende kanallara dokunmuyor.

iyi çalışmalar

hocam dediğin mantık dışı bi olay çünkü zaten yüklü olan videodan işlem yapmamız için yapılmıştır video düzenleyici ha biz kötü yönde kullanıyoruz o ayrı :D

Arkadaşlar bu taktikde bende işe yaramadı bütün herşeyi yapıyorum ama yinede ünlem yiyiorum ne yapıcam ben ?

Arkadaşlar bu taktikde bende işe yaramadı bütün herşeyi yapıyorum ama yinede ünlem yiyiorum ne yapıcam ben ?

bende istisnasız işe yarıyor farklı kaydet dediğine emin misin yeni videonun yni sonunda kopya yazanın ünlem olmaması gerekiyor oluyorsa pc nizde çerezleri temizleyin yeni bir ip sağlayın ve öyle deneyin...

mantık dışı olayı anlamadım mantık dışı olan nedir?

ünlem olayında farkettiğim birkaç şey var.

*kanalda 3.taraf,dünya engeli,eşleşen vs... birden çok verdiği zaman kanalda ünlem çıkıyor.
çözüm: para kazanması aktif DEMO kanal kullanmak ve videoları en az 1 gün yüklü halde bırakmak eğer sorun vermezse orjinal kanala yüklemek.

*youtube to youtube yüklenen videolar (render yapılmış olsa bile) ünleme çok düşüyor.
Çözüm: youtube dışı kanallardan video indirip,düzenleme yapıp yüklemek.

*sürekli aynı tarayıcı kullanmak ta ünleme düşürüyor
Çözüm: yandex,firefox,opera,crome vs... belirli zamanlarda değişik tarayıcı kullanmak.

bu sorun ve çözümleri hem kendim hem çevremdeki arkadaşlara denettirdim çoğunda olumlu sonuç aldım %100 sonuç almak isteyen varsada ya full özgün çalışacak,yada partnerlere başvuracak başka çare yok :cool:

diğer bilinen şeyleri saymıyorum. (ip değiştir,mac adresi değiştir,modeme reset vs...)

Genel olarak youtube de olan bir videoyu indirip yuklersen ünlem veriyor ( benim gözlemlemem böyle ).

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ünlem olayında farkettiğim birkaç şey var.

*kanalda 3.taraf,dünya engeli,eşleşen vs... birden çok verdiği zaman kanalda ünlem çıkıyor.
çözüm: para kazanması aktif DEMO kanal kullanmak ve videoları en az 1 gün yüklü halde bırakmak eğer sorun vermezse orjinal kanala yüklemek.

*youtube to youtube yüklenen videolar (render yapılmış olsa bile) ünleme çok düşüyor.
Çözüm: youtube dışı kanallardan video indirip,düzenleme yapıp yüklemek.

*sürekli aynı tarayıcı kullanmak ta ünleme düşürüyor
Çözüm: yandex,firefox,opera,crome vs... belirli zamanlarda değişik tarayıcı kullanmak.

bu sorun ve çözümleri hem kendim hem çevremdeki arkadaşlara denettirdim çoğunda olumlu sonuç aldım %100 sonuç almak isteyen varsada ya full özgün çalışacak,yada partnerlere başvuracak başka çare yok :cool:

diğer bilinen şeyleri saymıyorum. (ip değiştir,mac adresi değiştir,modeme reset vs...)

tarayıcı ünlememi düşürüyor mac adresinden sonra en büyük hurafe olur bu :D

tarayıcı ünlememi düşürüyor mac adresinden sonra en büyük hurafe olur bu :D

hurafe :cool:

sürekli kullandığım tarayıcı firefox kanal açma ve video yükleme işlerimi hem bu tarayıcıdan yaparım.

*son zamanlarda yüklediğim 50 videodan 30 ünleme düşüyordu.

*yandex tarayıcı indirdim birkaç gündür onu kullanıyorum 50 videodan ünleme düşen video sayısı 2-3

belkide tesadüftür ama birkaç haftadır telifli telifsiz kanallarıma yükleme yapıyorum ünleme düşen video sayısı 5 i geçmez.

hurafe :cool:

sürekli kullandığım tarayıcı firefox kanal açma ve video yükleme işlerimi hem bu tarayıcıdan yaparım.

*son zamanlarda yüklediğim 50 videodan 30 ünleme düşüyordu.

*yandex tarayıcı indirdim birkaç gündür onu kullanıyorum 50 videodan ünleme düşen video sayısı 2-3

belkide tesadüftür ama birkaç haftadır telifli telifsiz kanallarıma yükleme yapıyorum ünleme düşen video sayısı 5 i geçmez.

tesadüf hocam tesadüf alakası yok iyice paranoyaya bağladık bende dahil

Kullandığımız mouse'ada bağlı eskiden microsoft'un mouse vardı kablolu ne atsam ünlem geliyordu. Şimdi Logitech kablosuz mouse kullanıyorum. 1 - 2 tane video düşüyor ünleme sadece.

Kullandığımız mouse'ada bağlı eskiden microsoft'un mouse vardı kablolu ne atsam ünlem geliyordu. Şimdi Logitech kablosuz mouse kullanıyorum. 1 - 2 tane video düşüyor ünleme sadece.

son nokta :D hiç güleceğim yoktu :D :d

kola içiyordum bogulmaktan zor kurtuldum :DD efsane olur bu yorum

ironidir bu arada beyler yeni mouse almayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri