Video önü reklam açmak istiyorum

• Kullanıcı ByEmir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ByEmir

Kayıtlı Üye
Reklam gösterimi 322
tık : 24
TO : 7,45%

bana gelen tıkların yüzde 90'ı videolu reklamdan geliyor...Diğer reklam türleri tıklanmıyor hiç..Bende Video önü reklam yapmak istiyorum nasıl yapıyoruz arkadaşlar...

video önü reklam arada sırada çıkıyor :D hep çıkmıyo

Video'lu reklam dedigin zaten video onu reklam degil mi?

Yer paylaşımlı video içi reklamlar
Yayın içi TrueView (TrueView in-stream) reklamlar

böyle iki seçenek var üsttekini kapattım.Onlar yayın içi reklamlar true wie videolu reklam..Ama şuan videolara bakıyorum video önü reklam gelmedi halen daha video içi reklam gösteriyor

Yer paylaşımlı video içi reklamlar
Yayın içi TrueView (TrueView in-stream) reklamlar

böyle iki seçenek var üsttekini kapattım.Onlar yayın içi reklamlar true wie videolu reklam..Ama şuan videolara bakıyorum video önü reklam gelmedi halen daha video içi reklam gösteriyor

izlenim sayısı yüksek olduğu zaman youtube otomotik çıkarır..

yalnız şöyle bir şey var. video önü reklamların tbm si düşüktür ama altta çıkan metin reklamların tbm si çok daha yüksektir. bunun nedeni ise video önü reklam birçok kişide çıktığı ve dikkat çektiği için tıklanma oranı yüksek ve dolayısıyla maliyeti düşük oluyor lakin metin reklamların tıklanma oranı az olduğundan tbm si yüksek oluyor. yani bi metin reklamı belki 10 adet video önü reklamına eşit olabilir bazen. sabırlı olmak gerek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri