Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15 dk lıklara koyulur..en az kaç dakikalık videolara koyabiliyorsun bu reklamları arkadaşlar.
15 dk lıklara koyulur..
ben 2 gündür video yüklemeyi bıraktım video ortalarını açıyorum...
15 dk lıklara koyulur..
ben 2 gündür video yüklemeyi bıraktım video ortalarını açıyorum...
benim to inanılmaz yükseldi %7 lerden %20 lerde suan. kazanc da en az 2 katı arttı. keşke en başta yapsaymışım bu işi. tabi bu to sıkıntı çıkarmazsa iyi
7dk arayla koyabilirsin ama 16 dk lık video da zaten başta ve sonda işaretliyorsun bir tane de ortaya 08:23 diye yazsan yeterli daha uzunlara 2-3 tane girersin.anladım teşekkür ederim
---------- Mesaj saat 00:34:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:32:34 civarında gönderildi. ----------
Videonun ortasında gösterilen reklam saati: hocam buraya yazacağımız değer nasıl olmalı 16:20 dk video için
7dk arayla koyabilirsin ama 16 dk lık video da zaten başta ve sonda işaretliyorsun bir tane de ortaya 08:23 diye yazsan yeterli daha uzunlara 2-3 tane girersin.
video ortası reklam açan arkadaşlara bir sorum olacak önceki duruma göre kazançlarınız nasıl? arttı mı azaldı mı değişiklik olmadı mı? yorum bırakırsanız sevinirim. elimde 1k kdar 40dk üzeri video var .eğer kazançları olumlu etkiliyorsa oturup hepsini tek tek açacağım. yok pek etkisi olmuyorsa uğraşmaya gerek yok
Awesomenesess te bir kanalımda denedim 30.000 gösterime 30 dolar iken, vido ortasını açtım 4-5 reklam ekledim 30.000 gösterime 130 dolara çıktı. Tabi awesomenesess öderse.
bu video ortsı işinin faydasını görmeyen sadece benim heralde.
deneme maclı actım gecengün 2-3 videoda ama videoların en hit oldugu ilk 2 gün reklam cıkmıyor zaten 2 gün sonra videonun popülerliği gidiyor nasıl yapsam bilemedim.
dizi yada maç gibi hızın önemli olduğu videolarda işe yaramaz çoklu reklam.En iyi ihtimal 1 gün boş geçiyor çünkü videolar.
normalde günlük 10-15 tl kazanıyordum video ortası reklamları actım kazanc 2 gün icinde 40-50tlye cıktı..
[MENTION=1243]ahzem[/MENTION]
valla ben bugün yüklediysem ertesi güne kadar bakmıyorum zaten tam saatini bilemem 24 saat yada biraz daha fazla diye hesaplayacaksın,ah belki 16 saatte çıkar ona birşey diyemem genel olarak 1 gün civarı,2 günde sürüyor diyen var ama ben hiç denk gelmedim o kadar sürdüğüne.Birde yabancı ip den kontrol etmek gerekiyor reklam çıkıp çıkmadığından emin olmak için.
anladım hocam işte dediğim gibi yabancı dizi yüklüuorum o da sıkıntı oluo artık en fazla 2 gün bekletcem diziui. kurtarır mı ki acaba?
valla dizi işini hiç yapmadım hocam,dene derim ama birşey kaybetmezsin.Fazla kazanç görürsen bu şekilde gidersin olmadı eski sistem.
süreyi nasıl yapıyorsun hocam aralıklar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.