Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence koyulmalı.1K hite 3 dolar kazanıyorum sayesinde.![]()
yahu artık sormayın video ortası reklamı açtım ama reklam çıkmıyor diye soru,bin kez açıklandı.
7:30,15:00,22:30,30:00,37:30,45:00,52:30,58:00,1:05:30,1:13:00,1:21:30,1:29:00,1:36:30,1:44:00,1:51:30,1:59:00
video ortası reklamı botla ayarladım ama reklam çıkmadı o dakikalarda ?
walla ben şunu anladımki naparsan yap en az 1 gün sonra cıkıyo mesela 2 gün önce attığım videoya video ortasını az önce koydum ve şuan işliyor
![]()
walla ben şunu anladımki naparsan yap en az 1 gün sonra cıkıyo mesela 2 gün önce attığım videoya video ortasını az önce koydum ve şuan işliyor
![]()
![]()
![]()
hocam video ortası reklam öyle 10. saniye reklamı gibi stabil bir format değil,günü gününü tutmaz,bugün 5 tane çıkar yarın 2 tane çıkar,ziyaretçisine göre de değişir,yani şu nasıl bu ne zaman çıkacak diye fazla sormanın alemi yok atacaksın bırakacaksın,defalarca söylendi bunlar zaten hala soruluyor.
kardeş naptın senbence biraz azalt çok fazla olmuş
![]()
Aynen.
19 Bin İzlenen Video Ortası Acık Videomdan 11 Dolar Kazandım.
17 Bin İzlenen Video Ortası Açık Olmayan Videomdan 4 Dolar Kazandım.
Normalmi ?
![]()
normal hocam amaç o zaten
Bazı arkadaşların kotulediği awesomeness te anında calısıyor.
Aynen.
19 Bin İzlenen Video Ortası Acık Videomdan 11 Dolar Kazandım.
17 Bin İzlenen Video Ortası Açık Olmayan Videomdan 4 Dolar Kazandım.
Normalmi ?
---------- Mesaj saat 18:32:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:31:10 civarında gönderildi. ----------
Yok Yok iyidir böyle ziyaretçi ne anlasın o noktaların reklam oldugunu heralde yotube görüntüyü değiştirdi der
7.30 dk da bir zaten
bişi olmaz isteyen izler istemeyen izlemez zormalıyoz yani![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.