Video ortası reklamın Adsenseye Zararlı Yansıması

• Kullanıcı nisyantv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

nisyantv

Yasaklanmış
Bilgilendirmedir.
Bu ayın başında forumda yazışırken video Ortası reklamlardan bahsedildi bilen bilir.Uzun Videolarda işleyeceği Hem To hem de Tbm Yükselteceği Konusunda ama Aksine Daha da düşürdü bu Terbiyesiz Video Ortası Reklamlar :)

Nasıl mı ?

Toplam da 400 uzun Videoya uyguladım.Baza Videolara Abartısız 10 dan fazla reklam koydum Kurnaz Gözlerle her gün Adsenseye girip girip çıkıyorum.Ama yok günlük 450 tıkım 200 lere hatta daha da düşüyordu ki "yok Arkadaş yalan bu hikayaler bana..." Diyerekten Kaldırdım Tüm Video Ortası reklamları :)

-ÖSS'ye hazırlanınca Hocalarımız Hep bize Aklınıza Gelen ilk cevap doğrudur daima...Derlerdi işte benden size nacizane bir tavsiye Tavsiyelerle bu iş yürümüyor.Kesin bir bilgi yoksa Kendi Bildiğinizden şaşmayın
Bol kazançlar
Sonuç : Yazık Oldu tıklara

Bedava peynir sadece fare kapaninda olur diye bosuna dememisler..

Bilgilendirmedir.
Bu ayın başında forumda yazışırken video Ortası reklamlardan bahsedildi bilen bilir.Uzun Videolarda işleyeceği Hem To hem de Tbm Yükselteceği Konusunda ama Aksine Daha da düşürdü bu Terbiyesiz Video Ortası Reklamlar :)

Nasıl mı ?

Toplam da 400 uzun Videoya uyguladım.Baza Videolara Abartısız 10 dan fazla reklam koydum Kurnaz Gözlerle her gün Adsenseye girip girip çıkıyorum.Ama yok günlük 450 tıkım 200 lere hatta daha da düşüyordu ki "yok Arkadaş yalan bu hikayaler bana..." Diyerekten Kaldırdım Tüm Video Ortası reklamları :)

-ÖSS'ye hazırlanınca Hocalarımız Hep bize Aklınıza Gelen ilk cevap doğrudur daima...Derlerdi işte benden size nacizane bir tavsiye Tavsiyelerle bu iş yürümüyor.Kesin bir bilgi yoksa Kendi Bildiğinizden şaşmayın
Bol kazançlar

ilk 1 haftada bgbg 10 a fırladı sonra sert bir düsüş

Bilgilendirmedir.

Nasıl mı ?

Bol kazançlar

Vay ağzına sağlık be kardesim. Bende diyorumki bu tıklara noldu boyle. Bende uzun videolara bastim reklami bastim reklami :) demekki ondanmis diyorsun. Hemen duzeltelim

[MENTION=2896]nisyantv[/MENTION] ,

Kardeşim sen video ortası reklamları hunharca(7 den fazla) attıktan sonra,
Farklı Ip'lerden bir kaç gün arayla hiç baktın mı reklamlar çıkıyor mu diye?
Tam da eklediğin saat dilimlerine kadar videoyu ilerletip,her saat diliminde çıkan reklamları kontrol ettin mi?
Tabii ki hayır.
Öncelikle Video ortası reklamlar To'nı düşürmez en az bakın en az diyorum 2,2.5 kat arttırır.
Bu işinde bir AMA sı var tabii ki.Ama reklamlar videodan videoya değişmekle birlikte hemen görünmez.
Bazen 2-3 gün bazen 10 gün sürer videoların çıkması.
Sen ve bazı sabırsız arkadaşlar 10 reklam atıp hemen to'nı %10 tıkları da %100 artmış görmek isterseniz,tabii ki video ortası reklamların kaymağından tadamazsınız.

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ,
Bedava peynir olduğunu kim söylüyor? Ben bir videoya 3 reklam koyarak bir risk alıyorum.Hem reklamların gözükmeme riskini göze alıyorum.Hem de izleyen abonemin '' Ben televizyonda reklam izlememek için burdan açıyorum siz buraya da kaç tane reklam koymuşsunuz'' deyip Disslike'ı basıp çıkma ihtimalini göze alıyorum

@
Aynı uzunlukta,Aynı dilde,Aynı ülkeye yönelik,Aynı kategoride attığım videolarda

100 k İzlenen ve ''Video Ortası Reklamları'' açık olmayan video bana 15 $ Kazandırdı.
30 k izlenen ve ''Video Ortası Reklamları'' açık olan video bana 117 $ kazandırdı.

Video ortası reklam koyup da çıkmasını istiyorsanız dakikayı 01 ile başlatın.Kaç ay bu bilgiyi aradım doğru düzgün kimse bilmiyordu cevabını.(Daha doğrusu video ortası reklamı kimse blmiyordu).Bir iki videomda denedim.Normal olarak denedim çıkmadı.Daha sonra reklamın başına "01:00" ekleyince reklamın ücü de geldi.Yani [MENTION=2896]nisyantv[/MENTION] bir de bu şekilde denemeni öneriyorum.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] risk almak ayri,normal bir duzeni bozmak ayri..Guzel guzel tek reklamla kazanmak varken,acgozluluk yapip bir videoya 10 reklam koymak bana gore gereksiz.Zten arkadas da bunu belirtmis..

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] risk almak ayri,normal bir duzeni bozmak ayri..Guzel guzel tek reklamla kazanmak varken,acgozluluk yapip bir videoya 10 reklam koymak bana gore gereksiz.Zten arkadas da bunu belirtmis..

Hocam haklısın tabii ki.10 reklam zaten çok saçma.Kazanıcam derken abone kaybedersin.Ona sözüm yok benim.Ancak ben 2 saatlik video editleyip,partları birleştirip,2 saatte yüklüyorsam eğer.Bu videodan 0:07 saniyelik videolarımdan daha çok para kazanmam gerek.Ben 3 reklam koyuyorum.İzleyicilerim de sıkıntı yapmıyor,abone kaybı yaşamıyorum.

---------- Mesaj saat 00:48:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:46:37 civarında gönderildi. ----------

Video ortası reklam koyup da çıkmasını istiyorsanız dakikayı 01 ile başlatın.Kaç ay bu bilgiyi aradım doğru düzgün kimse bilmiyordu cevabını.(Daha doğrusu video ortası reklamı kimse blmiyordu).Bir iki videomda denedim.Normal olarak denedim çıkmadı.Daha sonra reklamın başına "01:00" ekleyince reklamın ücü de geldi.Yani [MENTION=2896]nisyantv[/MENTION] bir de bu şekilde denemeni öneriyorum.

Hocam bunu deneyeceğim.Eğer her attığım videoda olursa allah senden razı olsun valla.25 k izlenim'e sırf video ortası reklamların aktif olmasını beklediğim için 0.00 $ kazandığımı bilirim ben.(Aktif olduktan sonra 10k izlenime 30 $ aldım orası ayrı)

Yanlış bilgi veriyorsunuz. Youtube politikalarına göre Videonun başında çıkan truwiew reklamla ikinci reklam arasında en az 7 dakika olması gerekiyor. yani 7:00 den başlanması gerekiyor.

Hocam siz olayı yanlış anlamışsınız.Politika gereği 7 dakika olması gerekiyor doğru.Buna kimsenin itirazı yok.Zaten 7 dakika altı yaparsanız hata verir.Ama benim yaptığım ilk reklamı 1.dakikaya ayarlanmamamın neresi yanlış?Ben ikinci reklam 6.dakika da olsun demiyorum ki.Ayrıca bizzat denedim 1.dakikaya ayarlayınca birinci reklamı ya true view olarak gözüküyor ya da 1.dakika da gözüküyor video.Siz de deneyin isterseniz.
Yanlış bilgi veriyorsunuz. Youtube politikalarına göre Videonun başında çıkan truwiew reklamla ikinci reklam arasında en az 7 dakika olması gerekiyor. yani 7:00 den başlanması gerekiyor.

Sevgili Bonna İlk Sana Cevap Vereyim Sabırsız değilim Bu işi de yeni yapmıyorum hemen bana sen ve senin gibi sabırsız insanlar demişsin amaleyim mi kasttetiğin o değldir umarım
sizin bildiğiniz doğru olsun ama benim olmasın.
Niye Bu şekilde cevap veriyorum.Çünkü sen kelime seçşine özen göstermemişsin Hunharca demek aç gözlümüyüz biz yaani .... Sabırsız diyon ya 12 gün beklemişim 200 tıkta 2400 tık yapar ki sen bunu dikkate almadan bana hunhar, sen ve senin gibi sabırsız arkadaşlar dersen bende eyvallah deri tıklarım geri gelsin de gerisine amaaan....

artı eklediğim tüm sarı noktalarda sorunsuz reklam çıkıyordu ama video içi reklam çıkmıyordu. vel hasıl bana pahalıya mal oldu....
Kişisel Düşüncem Az Sayıda videonun olduğu kanalda denemek ben 350 videolu bir kanala tümden uygulayınca sonuç hem bgbg hem to yarıyarıya düştü

T A V S İ Y E E T M İ Y O R U M resim ekledim daha ne

Hocam siz olayı yanlış anlamışsınız.Politika gereği 7 dakika olması gerekiyor doğru.Buna kimsenin itirazı yok.Zaten 7 dakika altı yaparsanız hata verir.Ama benim yaptığım ilk reklamı 1.dakikaya ayarlanmamamın neresi yanlış?Ben ikinci reklam 6.dakika da olsun demiyorum ki.Ayrıca bizzat denedim 1.dakikaya ayarlayınca birinci reklamı ya true view olarak gözüküyor ya da 1.dakika da gözüküyor video.Siz de deneyin isterseniz.

Bu konuda benim de biraz şüphelerim vardı.Ancak [MENTION=816]Battal[/MENTION] doğru söylüyor. 01:00'a reklam eklersek video başında reklam çıkacağını sanmıyorum.

Bakınız oradaki soru işaretine tıklayınca ne diyor:
Lütfen videonuzun içeriğinde doğal araların bulunduğu zamanları girin. Videonun ortasında gösterilen reklamlar bu zamanlarda gösterilir ve sıklıklarını sınırlandıran YouTube politikasına tabidir. Videodan önce gösterilenler de dahil olmak üzere reklamlar en az 7 dakika arayla yayınlanmalıdır.
Videodan önce derken truwiew reklam diyor ikinci reklam 7. dakikada olmak zorunda ben böyle anlıyorum yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Sevgili Bonna İlk Sana Cevap Vereyim Sabırsız değilim Bu işi de yeni yapmıyorum hemen bana sen ve senin gibi sabırsız insanlar demişsin amaleyim mi kasttetiğin o değldir umarım
sizin bildiğiniz doğru olsun ama benim olmasın.
Niye Bu şekilde cevap veriyorum.Çünkü sen kelime seçşine özen göstermemişsin Hunharca demek aç gözlümüyüz biz yaani .... Sabırsız diyon ya 12 gün beklemişim 200 tıkta 2400 tık yapar ki sen bunu dikkate almadan bana hunhar, sen ve senin gibi sabırsız arkadaşlar dersen bende eyvallah deri tıklarım geri gelsin de gerisine amaaan....

artı eklediğim tüm sarı noktalarda sorunsuz reklam çıkıyordu ama video içi reklam çıkmıyordu. vel hasıl bana pahalıya mal oldu....
Kişisel Düşüncem Az Sayıda videonun olduğu kanalda denemek ben 350 videolu bir kanala tümden uygulayınca sonuç hem bgbg hem to yarıyarıya düştü

T A V S İ Y E E T M İ Y O R U M resim ekledim daha ne

Hunharca ve sabırsız kelimelerini aramızdaki samimiyete dayanarak kullandım.Yanlış anlamışsın,bir daha kullanmam.

Sen şunu anlamadın halen ısrar ediyorsun.Bir reklam yerine 4 reklam çıkacak.Halilye reklama tıklanma şansı pozitif olarak artacak.

Mantığımızı kullanalım.5 video yüklesek mi daha çok reklama tıklanma şansı olur yoksa 1 video yüklesek mi? Tabii ki 5. 5 video demek 5 reklam demek.1 videoya 5 video için reklam demek tam manasıyla olmasa da 5 ayrı video demek.Umarım anlaşılmıştır.

Bu arada sen tavsiye etmeyebilirsin.Bana özelden yazsan durumu izah eder bırakırdım.Ancak buraya konu açtığın için bir yanlışı düzeltmek adına biraz keskin yazdım biraz,kusura bakma.

---------- Mesaj saat 01:25:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:23:03 civarında gönderildi. ----------

Videodan önce derken truwiew reklam diyor ikinci reklam 7. dakikada olmak zorunda ben böyle anlıyorum yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Hocam sen şunu anlamadın heralde.Eğer bir kuralı ihlal etseydik zaten yapamazdık bunu.Sen bir videonda dene bakalım 14:00 ve 15:00 reklam ekleyip kaydet tuşuna basabılıyor musun? Hayır.Ancak biz 01:00'a reklam ekleyip kaydet tuşuna basabılıyoruz.Daha denemedim ama eğer senin dediğin gibi hem video başında hem 01:00 da çıkıyorsa o zaman sıkıntı olabilir.

Kardeşim bana şu sorunun cevabını verir misin? Benim sana yalan borcum var mı?
Ben diyorum ki uzun süredir bu şekilde kullanıyorum ve reklamların çıkmasında herhangi bir problem yok.Youtube politikasını da ihlal etmiyorum.Toplam 3 video var bi videomda.Sürelerin böyle olması gerekiyordu : "01:00,32:00," üçüncü reklamı kaça koyduğumu hatırlamıyorum.Ama emin olabilirsin bu şekilde hiçbir problem yok.Bu konuyu araştırıp deneyip öyle yorum yapmanı rica ediyorum.

Kardeşim bana şu sorunun cevabını verir misin? Benim sana yalan borcum var mı?
Ben diyorum ki uzun süredir bu şekilde kullanıyorum ve reklamların çıkmasında herhangi bir problem yok.Youtube politikasını da ihlal etmiyorum.Toplam 3 video var bi videomda.Sürelerin böyle olması gerekiyordu : "01:00,32:00," üçüncü reklamı kaça koyduğumu hatırlamıyorum.Ama emin olabilirsin bu şekilde hiçbir problem yok.Bu konuyu araştırıp deneyip öyle yorum yapmanı rica ediyorum.

Yani diyorsun ki 01:00,08:00,15:00.... şeklinde reklam yerleşiminde hiçbir sıkıntı olmaz.O zaman siz video önü reklamı işaretlemiyorsunuz veya işaretleyip hem de 1 ci dakikaya da reklam yerleştiriyorsunuz?

Hatta şimdi bir videoma baktım reklam ayarlarını böyle ayarlamışım "01:00,32:00" iki reklam koymuşum.Video öncesi video reklam çıkıyor 1 birinci dakikada reklam çıkıyor 2 32.dakikada reklam çıkıyor 3.Yani 2 reklam koymama rağmen 3 reklam çıkıyor.Bu da benim doğru yolda olduğumu gösterir.Tabi dileyen dener dileyen denemez.Kimsenin kafasına silah dayamıyorum.Ortada bi yanlış anlaşılma olduğu için bu metodumu paylaştım.

siz video önü reklamı işaretlemiyorsunuz veya işaretleyip hem de 1 ci dakikaya da reklam yerleştiriyorsunuz?

Hocam işaretlesek bile Youtube otomatik olarak ya o videoya başlangıç reklamı eklemeyecektir.Eğer başlangıç reklamı eklerse 01:00 da ki reklam yok olacaktır.Benim fikrim bu.

---------- Mesaj saat 01:39:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:36:25 civarında gönderildi. ----------

Ben şimdi dediğin şekilde 2 saatlik bir videoyu reklamladım.Şu şekilde;
01:00,45:00,1:30:00 Reklamlar kayboldu.Eğer yarın baktığımda reklamlar gözükmüyorsa '' 01:00 '' bir işe yaramıyor demektir. :)

Hocam işaretlesek bile Youtube otomatik olarak ya o videoya başlangıç reklamı eklemeyecektir.Eğer başlangıç reklamı eklerse 01:00 da ki reklam yok olacaktır.Benim fikrim bu.

---------- Mesaj saat 01:39:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:36:25 civarında gönderildi. ----------

Ben şimdi dediğin şekilde 2 saatlik bir videoyu reklamladım.Şu şekilde;
01:00,45:00,1:30:00 Reklamlar kayboldu.Eğer yarın baktığımda reklamlar gözükmüyorsa '' 01:00 '' bir işe yaramıyor demektir. :)

Acele etmeyin en az 3 gün bekleyin ondan sonra karar verin bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri