video patladı 16 saatte 290 000 izlenim

• Kullanıcı paragöz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

paragöz

Yasaklanmış
arkadaslar bi slayt yapmıştım depremle alakalı orayada etiket falan vs girdim tabi dil olmadıgı için neler yazdıysam artık video patladı video özgün kendi slaytım ama haber balon haber olmuş meğer ben şili depremı anlık görüntü die atmışım ama video eski japonya depremi millet basmış küfrü neyse bunları geçeym 2 adsensem var sizce bu videoyu sileym mı diğer adsense geliri düşük günlük 15 20 tl onamı alayım ama oda daha taze adsense 20 günlük google hayrola nereye dermi görüşleriniz

Küfürü basan flagıda basarsa kanalın sakata gelir.

bana kalirsa riske girmeye gerek yok. bir video icin kanali tehlikeye atmaya gerek varmi.. bu sorunun cevabini sen vericeksin benim dusundugum budur:-).

Kanalında para kazandıran başka videolar varsa ve tehlikeye atmak istemiyorsan gizle veya sil. Yada olan olmuş deyip bırak kalsın zaten flaglanmışsa gizlesende silsende ceza verilecekse zaten verilir.

Kanalında para kazandıran başka videolar varsa ve tehlikeye atmak istemiyorsan gizle veya sil. Yada olan olmuş deyip bırak kalsın zaten flaglanmışsa gizlesende silsende ceza verilecekse zaten verilir.

adsense taşımaya gerek varmı peki diğer adsense yeni olması sıkıntı olurmu mevcut adsense de bıraksam mı 30 kanal var mevcut adsense de para kazana vs kapatırsa die

---------- Mesaj saat 07:18:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:17:27 civarında gönderildi. ----------

bana kalirsa riske girmeye gerek yok. bir video icin kanali tehlikeye atmaya gerek varmi.. bu sorunun cevabini sen vericeksin benim dusundugum budur:-).

videoyu silsem atsam param kesinleşir mi

hocam ayıptır sorması depremle ilgili slayt videonuz 290k izlenmeye ne kadar tbm verdi ve ne kazanç sağladı analiz ettinizmi.

videon iki aramayla bulunuyor dostum. en azından ben buldum. millet flaglayın demeye başlamış bile altında.

Videoyu bende gordum simdi. Silmezsen topluluk yersin, para kazanman dahi gidebilir simdiden soyleyeyim. Sil en azindan simdiye kadar getirdigi parayi alirsin.

merak mı ettin hocam aramışsın

ukalalığa gerek yok. buraya yazmışsın. herkes arar videoyu. sana faydası olsun diye alttaki yorumları söylüyorum. gelmiş kinayeli kinayeli merak mı ettin diyorsun.

size yardım edende kabahat.

Bisey daha soyliyim, bu yaptigin ayiptir. Kac tane video atmissin ayni sekilde sacma sapan Sili ile alakasi olmayan resimler. Bu insanlarin acisiyla dalga gecmek resmen. Sirf para icin yapmayin su tarz seyler.

ukalalığa gerek yok. buraya yazmışsın. herkes arar videoyu. sana faydası olsun diye alttaki yorumları söylüyorum. gelmiş kinayeli kinayeli merak mı ettin diyorsun.

size yardım edende kabahat.

ukalalıkla alakası yok sizlerden bişe saklasam konu ile içerikler ne oldugunu paylaşmam zaten sen neden takıntı yaptın ki merak mı ettim dedim sadece bi tek linki paylaşmadım oda forumda yersiz die ortamı germeyelim görüşlerin için teşekkürler kardeşim çok saolasn yanlış anlama benide

merak mı ettin hocam aramışsın

Buna arkadaşın altta verdiği cevaba, aslen ceza puanı vermemiz gerekiyor... Ama kışkırtıcı kelimeler kullanmak yine forum kuralları gereği ceza gerektiyor... Ne yaptığınızı bilmeden youtube a video yüklemek ise, işin gereğini sorarsanız biraz tuhaf... Ve bunun ardından yardım istiyorsunuz, gelen yardımlarada tuhaf tepkiler veriyorsunuz... Bu uyarıdır, bundan sonrası ban cezasıdır, bilgilerinize...

Saygıyla...

Paragözsün işte kabul et :D

Buna arkadaşın altta verdiği cevaba, aslen ceza puanı vermemiz gerekiyor... Ama kışkırtıcı kelimeler kullanmak yine forum kuralları gereği ceza gerektiyor... Ne yaptığınızı bilmeden youtube a video yüklemek ise, işin gereğini sorarsanız biraz tuhaf... Ve bunun ardından yardım istiyorsunuz, gelen yardımlarada tuhaf tepkiler veriyorsunuz... Bu uyarıdır, bundan sonrası ban cezasıdır, bilgilerinize...

Saygıyla...

teşekkürler

hocam bari ya yorumu kapatın yada flaglayın yazanların yorumlarını silin :)

Saygıyla...

bence cevabı normal ve gerektiği gibi neden arıyor ki burada fikrini belirt ya da hiçbirşey yazmazsın banane dersin. ama yardımcı olmadan direk videoyu arayıp kanala göz atmak etik değil. paragöz adlı üyeyi tanımam etmem ama burada ona biraz fazla yüklenilmiş adam istemiyorsa kanalının aranmasını tepki de verir. :rolleyes:

arkadaşlar partnere taşıdım kanalı karar doğrumu sizce

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri