Video Patladı Gidiyo Acil Bakın

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ubus56

Kayıtlı Üye
arkadaşlar maçın videosunu attım 301 izlenme geldi bile :D simdi sorum sonradan sıkıntı cıkartırmı acaba?

birazdan telif gelir hocam, digitürk yasal işlem başlatmadığımız için şanslısın diye telif atıyor haberin ola

süper lig avrupa ligleri falan attıysan ihtar gelme olasılığı yüksek. 30-40 bin falan izlenince videoyu gizlemende yarar var.

video editleyip attım arkadaşlar 30 snlik bir video. 22:27 de attım hala uyarı gelmedi

birde diğer bi sorum aynı mailde 6 kanal var yeni kanal açıp attım andsese patlama ihtimali varmı yada sadece kanalmı kapatılır

Tahminen 2-3 güne 30-40-50k olur. Tahminen 5. günede telif yiyebilirsiniz. Gerçekçi olmak lazım. Umarım yemezsiniz fakat tecrübelerimden yola çıkarak bu cümleleri kuruyorum.

birazdan telif gelir hocam, digitürk yasal işlem başlatmadığımız için şanslısın diye telif atıyor haberin ola

Birde bu olay var tabi, ligtv'nin kendi sitesinde footer'da diyordu "bu sitede ki her hangi bir içeriğin kopyalanması 20.000 tlden başlıyor" gibisinden bu anlama gelen bir cümle. Bende bu dava olaylarından sonra bıraktım zaten ligtv'nin videolarını. 20$ gelicek diye, 20.000 tl kaybetmeyelim hiç gerek yok. Telif attılarmı da direk maile bakınca @digiturk.com.tr diye gözüküyor, fake olayı falanda yok yani.

hala gelmedi peki telif gelse adsenseye yatan parayı alabilirmiyim

вαттυѕαу;110480' Alıntı:

Nasıl yani telif gelen videonun ücretini alabiliyor muyuz ? yanlışınız olması lazım ben 4,5 ay evvel toplamda 150kya denk gelen videolara telif yedim hiçbirisini alamadım telif gelenlerin paralarını vermiyorlar

ben de merak ediyorum bunu

Telif gelirse videoya, o zamana kadar kazandığınızı alırsınız fakat videoyu yüklediğiniz kanalın para kazanması devre dışı bırakılırsa o parayı hiç bir şekilde alamazsınız. Yine tecrübeyle sabittir. İster kanalınız kapansın, videonuza telif gelsin fark etmez, parayı alırsınız fakat kanalınızın para kazanması devre dışı bırakılırsa o parayı alamazsınız.

Telif gelirse videoya, o zamana kadar kazandığınızı alırsınız fakat videoyu yüklediğiniz kanalın para kazanması devre dışı bırakılırsa o parayı hiç bir şekilde alamazsınız. Yine tecrübeyle sabittir. İster kanalınız kapansın, videonuza telif gelsin fark etmez, parayı alırsınız fakat kanalınızın para kazanması devre dışı bırakılırsa o parayı alamazsınız.

teşekkürler bilgi için

kesin alabilirim yani telif gelen videodan kazandığım parayı dimi kardeşim . çünkü bi arkadaşta alamazsınız demişte ondan

kesin alabilirim yani telif gelen videodan kazandığım parayı dimi kardeşim . çünkü bi arkadaşta alamazsınız demişte ondan

Telif gelen videonun parasını kesinlikle alırsınız. Bazı arkadaşlar dikkat etmiyor, önce telif geliyor sonra kanalın para kazanması devre dışı kalıyor o zaman parayı alamıyorlar tabi. Onlarda telif yedik o yüzden alamıyoruz sanıyorlar.

Telif gelen videonun parasını kesinlikle alırsınız. Bazı arkadaşlar dikkat etmiyor, önce telif geliyor sonra kanalın para kazanması devre dışı kalıyor o zaman parayı alamıyorlar tabi. Onlarda telif yedik o yüzden alamıyoruz sanıyorlar.

anladım kardeşim çok sağol bilgilendirme için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri