Video Patladı Sanırım

Dizi

Hocam bende öyle düşünüyordum fakat kanalım awe bir arkadaşım izlenimler birden 0 düştüğü için ödeme alamadığını söyledi onun kanalda aweymiş ufak tefekte olsa ödeme alana kadar izlenim alacak videolar at dedi doğruluk derecesi nedir bir bilginiz varmı hepsini özel yapıp yeni bir kanaldan devam edeyim diyorum ama arkadaş öyle deyince hepsini gizleyemedim

birde izlenim halen artıyor neden acaba silsemmi komple nasıl izleniyor şuan bu video gizli

İzlenimler geç yansıyor.Yakında durur.

O zaman bu konuda başıma aynısını geldiğini söyleyerek tavsiyelerimi dikkate almanı öneririm.

Çok para kazandırmayan videoların hepsini sil. Hatta gerekirse bu videoyu bile silebilirsin.
Eğer ki parayı kesin olarak almak istiyorsan.

Ben 300 k iken gizlemiştim ara ara telif gelmesin diye açıyordum. Videoyu kaçıra kaçıra 700 k yapmıştım. Sonra videoyu silmiştim. Fakat daha sonra telif yedim.

Bence hiç uğraşma kanaldan her şeyi sil. Tabi bence yine taktir senin.

O zaman bu konuda başıma aynısını geldiğini söyleyerek tavsiyelerimi dikkate almanı öneririm.

Çok para kazandırmayan videoların hepsini sil. Hatta gerekirse bu videoyu bile silebilirsin.
Eğer ki parayı kesin olarak almak istiyorsan.

Ben 300 k iken gizlemiştim ara ara telif gelmesin diye açıyordum. Videoyu kaçıra kaçıra 700 k yapmıştım. Sonra videoyu silmiştim. Fakat daha sonra telif yedim.

Bence hiç uğraşma kanaldan her şeyi sil. Tabi bence yine taktir senin.

Hocam bende öyle düşünüyordum fakat kanalım awe bir arkadaşım izlenimler birden 0 düştüğü için ödeme alamadığını söyledi onun kanalda aweymiş ufak tefekte olsa ödeme alana kadar izlenim alacak videolar at dedi doğruluk derecesi nedir bir bilginiz varmı hepsini özel yapıp yeni bir kanaldan devam edeyim diyorum ama arkadaş öyle deyince hepsini gizleyemedim charm35 arkadaşımızın dediği gibi funny videos mu atsam ufak tefek izlenimler için ??

Hocam bende öyle düşünüyordum fakat kanalım awe bir arkadaşım izlenimler birden 0 düştüğü için ödeme alamadığını söyledi onun kanalda aweymiş ufak tefekte olsa ödeme alana kadar izlenim alacak videolar at dedi doğruluk derecesi nedir bir bilginiz varmı hepsini özel yapıp yeni bir kanaldan devam edeyim diyorum ama arkadaş öyle deyince hepsini gizleyemedim charm35 arkadaşımızın dediği gibi funny videos mu atsam ufak tefek izlenimler için ??

Öncelikle şuanda atmış olduğun video etrafta çok yoksa hemen başka bir kanalından atıp bu videoyu yönlendirebilirsin.

Ayrıca partnerlik konusunda bir fikrim yok..

bunlar da ödeme yapmamak için ne bahane bulacağını şaşırdı

Dizi

Hocam bende öyle düşünüyordum fakat kanalım awe bir arkadaşım izlenimler birden 0 düştüğü için ödeme alamadığını söyledi onun kanalda aweymiş ufak tefekte olsa ödeme alana kadar izlenim alacak videolar at dedi doğruluk derecesi nedir bir bilginiz varmı hepsini özel yapıp yeni bir kanaldan devam edeyim diyorum ama arkadaş öyle deyince hepsini gizleyemedim

birde izlenim halen artıyor neden acaba silsemmi komple nasıl izleniyor şuan bu video gizli
Yok hocam öyle bir şey yani ben ilk defa duyuyorum başımada gelmedi riskli bulduğum için ve uğraşmak istemediğimden müzik kanalımdaki 26 videoyu sildim o ana kadar ne kazandıysamda ödeme zamanı aldım yani öle bi sıkıntı olmaz kanalı bile silebilirsin düşünüyorsan tabi ödemeni alırsın :)
Bu arada bende aynı partner awesomes ile çalışıyorum hocam en azından şuana kadar duymadım yada başıma gelmedi
abonelerimde var zor gelmese vaktmde olsa yine şarkı atıcam ama imkanlar kısıtlı bende

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri