Video Render hızını etkileyen faktörler?

Arkadaşlar konuyla ilgili bi soru daha,
sabahtan beri test ediyorum Videoyu kesip biçmezsem öylece render alırsam hızlı bi şekilde render alıyo. Ama başından sonundan kesersem takılı kalıyor 0.1 den 1 e gelmesi 15-20 dk sürüyor. acaba bu ham videomun formatı ile alakalı olabilir mi ? eğer böyleyse hangi ham video formatı en hızlı kes biç render olur?

Arkadaşlar konuyla ilgili bi soru daha,
sabahtan beri test ediyorum Videoyu kesip biçmezsem öylece render alırsam hızlı bi şekilde render alıyo. Ama başından sonundan kesersem takılı kalıyor 0.1 den 1 e gelmesi 15-20 dk sürüyor. acaba bu ham videomun formatı ile alakalı olabilir mi ? eğer böyleyse hangi ham video formatı en hızlı kes biç render olur?

videonun boyutu ne kadar acaba?

87 mb mp4 dosyası. Eğer başından sonundan kısa bi parça keser yada yazı vs eklersem %1 olması bile 10 larca dk sürüyor. Ama hiç dokunmadan 1080p render alayım aynı sürede doluyor. çok ilginç

şuan tutuldum boyut büyük bekliyodum takipteyim :eek:

Codec paketlerini indirip deniyorum tekrardan. oda işe yaramazsa ham dosyayı mp4 yerine avi yada başka format deniycem cevap gemezse sonuçları konuya yazarım

aynen sen bence format factory veya free make video converterla dosyayı bir çevir belki düzelir dicemde onlardada takılma ihtimali var :)

bu resmin açıklaması bitcoin bitcoinciler böyle toplu ekran kartı tarlası kurup mining yaparlar arkadaşın değildir büyük ihimal

mining işi öleli cok oldu işlemcileri güçlendirip render makinasına cevirdim.

gjZaZN.jpg

mining işi öleli cok oldu işlemcileri güçlendirip render makinasına cevirdim.

gjZaZN.jpg
Vallahi helal olsun, bununla 1 gblık renderi kaç dakikada alıyorsun hacım ve upload için net hızın düşük kalmazmı kişisel olarak pc de render yapıp upload yapmak için, caz yapan arkadaşlara kapak fotoğrafı olmuş orasıda manidar. :)

Vallahi helal olsun, bununla 1 gblık renderi kaç dakikada alıyorsun hacım ve upload için net hızın düşük kalmazmı kişisel olarak pc de render yapıp upload yapmak için, caz yapan arkadaşlara kapak fotoğrafı olmuş orasıda manidar. :)

kartların hepsi tek renderde calışmışmıyor köprüleri takarsam belki 2 kart 1 render olabilir.bilgisayarı vds şeklinde böldüm 1 renderi 1 kart alıyor o da 3gb ekran kartı :o

500gb adil kulanım kotalı süperonline kullanıyorum vps kadar hızlı olmasada idare ediyor

büyük bir ihtimal video çekim esnasında bozulmalar meydana gelmiş, bu yüzden geçiş yapamıyordur. aiseesoft'da videoyu cover yap, tekrar render'a at düzelir. aynı sorunu çok yaşadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri