Video Ses Eşleşeni Geçme Yöntemi

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Render yaparak çalışıyorum arkadaşlar bilindiği üzere şu son 10 gündür herkes ses eşleşenine takılıyor . Ben render proğramı olarak ;

>Smart Render
>Videonti

kulannıyorum . Ama ses engelini geçemiyorum . Ya youtubeden sesi silcez o da her videoda çıkmıyor malesef yada render aldığımız videoyu ses eşleşenine bakarak o süreyi camtasia'dan silcez. Siz nasıl ses eşleşenini geçiyorsunuz acaba ?

dünya geneli sıkıntı değil ama bu ses eşleşeni benimde baya canımı sıkıyor.
belki vardır bi bilen ???

hocam az önce video attım 1 saat 23 dakikalık .
Ses içeriği
9:50 - 19:20 play match

Diye engel verdi . Oynatıyorum o arayı bir tane bile müzik yok bu nasıl iştir anlamadım gitti .

videonun süresini uzatıp/kısaltmak,sesi çeşitli ses yazılımları ile deforme etmek,yada o eşleşen veren yerdeki sesi kesip başka bir ses eklemek bir nebze işe yaraya bilir.Ama meşekkatli iş :(

hocam az önce video attım 1 saat 23 dakikalık .
Ses içeriği
9:50 - 19:20 play match

Diye engel verdi . Oynatıyorum o arayı bir tane bile müzik yok bu nasıl iştir anlamadım gitti .

hocam ses için illa müzik olmasına gerek yok banada bazen denk geliyor öyle

hocam ses için illa müzik olmasına gerek yok banada bazen denk geliyor öyle

orası öyle tabi hocam

---------- Spam Engelliyici 21:35 ---------- Önceki Mesaj 21:32 ----------

eskisi gibi renderdan herkez kazanamıcak hocam ;)

Orası öyle benim isteğim aynı anda render alıp render alırkende ses efekti eklemek .. Yoksa edit yapdıktan sonra ses proğramları var onlada edit yaparak geçirilir . Benim amacım tek seferde geçmek elimde kategori biriktirmemek

Valla ses esleseninide goruntu esleseninide bir cerceve ile geciyorum ama bu kez manuel tespit ediyorlar

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] hocam ses kısmından ses tonlaması değerini 30 civarlarına çıkarın :) Slowhand hocama sormuştum ne işe yaradığını sesi incelttiğini söyledi.Eğer değeri 0dan aşağıya düşürürseniz de kalınlaşıyormuş ses. Çok büyük ihtimal geçecektir ses eşleşenini,dünya engelini.Ben denemiştim geçmişti :)

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] hocam ses kısmından ses tonlaması değerini 30 civarlarına çıkarın :) Slowhand hocama sormuştum ne işe yaradığını sesi incelttiğini söyledi.Eğer değeri 0dan aşağıya düşürürseniz de kalınlaşıyormuş ses. Çok büyük ihtimal geçecektir ses eşleşenini,dünya engelini.Ben denemiştim geçmişti :)

+30 mu -30 mu ?

Ses eşleşeni gelirse, eşleşeni geçip videoyu tekrar yüklemek bir kaç dakikamı alıyor sadece.
Bunun için en hızlı programlar
boilsoft video splitter (video kesme)
boilsoft video joiner (video birleştirme)

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION]
Aynen
Eşleşen öncesi kısmı kes
Eşleşenden sonraki kısmı kes
Sonra ikisini birleştir
Maksimum 2 dakika

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION]
Aynen
Eşleşen öncesi kısmı kes
Eşleşenden sonraki kısmı kes
Sonra ikisini birleştir
Maksimum 2 dakika

o zaman dediğiniz gibi ise videoyu hiç kesmeden geri yüklüyorsunuz ? Yoksa ben mi yanlış anladım videoyu kesiyorsunuz sonra geri birleştiriyorsunuz ?

@EaglePaw
Mantık şu
Mesela elinde eşleşen veren 60 dk lık bir video var ve 29-31 dk aralıklarında eşleşen veriyor.
Önce 0 - 29 dk lık kısmı alırsın
Sonra 31 - 60 dk lık kısmı alırsın
Aldığın kısımları birleştirdiğin zaman eşleşen kısım dışarda kalır. Yani eşleşen gelen kısmı aradan atmış olursun Elinde 58 dk video olur

Son düzenleme:
valla eşleşenli yerleri kestim 3-4 farklı yöntemle denedim ama onlar geçmedi sadece verilen alanı kesip %15 hızı arttırdım busefer geçti ama videonun farklı bölümlerine verdi eşleşen yani tüm videoya %15 verirsek geçecek büyük ihtimal

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri